Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DC

Daniel Ch

17. 9. 2010 21:20
.

My částečně normální to chápeme již mnoho let. Bohužel podobně nechápavých jako pan Paroubek je mnoho.

0 0
možnosti
KN

Karel Pipin

17. 9. 2010 23:45
Kdo je to "my"?

Strana? Národní fronta?

Vláda lidu?

Kde máte odvahu mluvti za druhé lidi, a rovnou za ty "částečně normální"?

PS.

Maras, přímo hnůj této společnosti jsou komanči a jejich potomci přetavení v novodobé pravičáky.

0 0
možnosti
B

Bédavlihu

17. 9. 2010 20:13
Proletáři všech zemí...

...pusťe si Pelíšky, ať víte, jak je to správně dál, já za vás dukáty utrácet nebudu. To, co tady předvádíte v diskusi, je vážně ubohé. PavelHor, zab4 a bodobně postižení, prosím vás parafrází dalšího klasika: nepište sem, a pokud možno, nepište vůbec!

Ostatní (tzn. inteligentní) tvory zdravím a přeji hezký den a více lidí s otevřenýma očima, jako se zdá být autor článku.

0 0
možnosti
RH

_Clayman

18. 9. 2010 11:20
Re: Proletáři všech zemí...

Obávám se, že vaše vyjádření "ostatní (tzn. inteligentní)" je úplně mimo :). Když si přečtete pár diskusí, uvidíte, že je tu velká spousta "pravicově" se vyjadřujících diskutujících, kteří jsou zcela zjevně úplně vymaštění :) To je to, co Paroubek zásadně podcenil - zaměřil svou kampaň na "obyčejné lidi", a přitom je i "obyčejnými lidmi" nazval, aniž si uvědomil, že to je to poslední, co chtějí slyšet. "Obyčejní lidé" se chtějí také cítit morálně na výši, a tak prostě opakují hesla, která jim dávají pocit, že patří do skupiny těch lepších a zodpovědných, i když sami o ekonomice a státním dluhu nemají ponětí. To je to, co pochopil kalousek mnohem lépe - nazvat lidi "zodpovědnými" bylo mnohem lepší tah, než jim mlátit o hlavu jejich "obyčejnost" :)

0 0
možnosti

Lovecraft

17. 9. 2010 14:52
Karma!

R^

0 0
možnosti
M

mmmm1

17. 9. 2010 13:59
ono by stačilo si uvědomit, že reformy je

nejlepší dělat v době kdy to bude bolet méně to znamená že největší reformy mohla dělat Paroubkova vláda Rok 2004 až 2007.... místo toho se ještě více rozhazovalo což byla blbost.... (nikdo nemohl čekat, že ten bum bude navždy)  To že se začne škudlit v době kdy je poptávka na nule, lidi  se vyhoděj z práce atd. je něco podobného v obraceném gardu( nejdříve mělo přijít plošné snížení mezd) dodělávat staré rozestavěné projekty, nezačínat nové (třeba jez na Labi atd.) a pomalu tlumit až se to otčí pomalu začít snižovat počty stát. úř. atd....jenže tady jedno extrémní řešení nahradí druhé...

0 0
možnosti
JB

OrpheusF1

18. 9. 2010 22:22
Re: ono by stačilo si uvědomit, že reformy je

problem je, ze pokud by to zacali delat pomalu, tak zacnou opravdu tak za 3 roky a tim padem jen zase nahraji Paroubkovi do dalsich voleb, protoze reformy se za pul roku neprojevi... Viz Dzurinda a reformy na Slovensku

takhle je nejaka sance, ze za 4 roky uz budou alespon trochu videt vysledky a lidi pochopej, k cemu to bylo dobry.

0 0
možnosti
Z

zab4

17. 9. 2010 13:50
Jako ekonoma by vás mohlo zajímat

i toto : http://svedectvi.host.sk/svedek/klaus.html

0 0
možnosti
T

tenkdovideldozadu

19. 9. 2010 16:30
Re: Jako ekonoma by vás mohlo zajímat

Otázka zní, proč číst něco od někoho kdo nezvládnul českou diaktritiku, že ? TO za prvné a za druhé je házení špíny na Klause úplně mimo téma.

0 0
možnosti
N

nuda2

17. 9. 2010 13:25
peknej clanek

Tak jsem si precetl clanek, procetl diskuzi a divim se Vam p.Balvine, ze mate tu chut a energii reagovat na obcas opravdu nesmyslne reakce spousty ,,vzdelanych lidi" ekonomickeho smeru. Ikdyz na jakousi odpoved na clanek p. Paroubka jste tu energii mel a ony ty prispevky v diskusi jsou obcas stejne nesmyslne :) R^ 

0 0
možnosti
RT

čuk2gek

17. 9. 2010 11:20
Kampak naparoubka

jenž ovládal masy demagogií a matoucími přísliby. s logikou.

Ten si v ruce odjistil granát občanské nesnášenlivosti "my, obyčejní lidé" (my od píva a krabičáku) vs "oni" (ti zbohatlíci, ti kapitálisti) a chystal se na rěvaljúciju. Plus "dobré" umístění v korupční tabulce, plus pronikání zločinu do státní správy.

To dělá ten rejting pro náladu na nízký investiční rating.

Zlepšení není jen v jeho ODStavení, alebrž ve skutečné  barevnosti dnešní odstopvvlády kolektyvní odpovjednosti.

Moje polívčička: marginální Nečasovy výskoky nad tělesný rámec vlády s V.K. na zádech se ztrácejí v informačním šumu a s očekávaným ODStavením v místních volbách se modří predátoři dostanou do experimentálního envirometálního prostoru vytěžených dolů. A pak bude ČR AA+.

0 0
možnosti
VZB

Výběr z bobulí

17. 9. 2010 12:00
Re: Kampak naparoubka

Ti "obyčejní lidé" si neuvědomují, že bez těch kapitalistických šéfů, kteří makají, jodu do rizika, něco umí a stále se vzdělávají, by neměli práci, tudíž ani peníze na to pívo. 

0 0
možnosti
PH

PavelHor

16. 9. 2010 22:38
Tomáši Balvíne lžete, až se vám od huby práší!

Doba splatnosti dluhopisů je pevně daná. Je úplně fuk kdo je momentálně u vlády. Navíc odhadnout kdo bude za 5 let u vlády je úkol pro cikánku s křišťálovou koulí. Operujete s pojmem víra. Ale víra je naprosto iracionální veličina a na jejím základě může investovat jen úplný s prominutím balvín. Čekal jsem nějaké argumenty. Místo toho přišlo jen opakování stokrát omletých klišé a propagandistických lží. Například stará legenda o bídném Paroubkovi, který neodpovědné svrhnul tu pýchu mezi českými vládami. Chápu, že tomu vy a další věřící upřímně věří. Stejně jako někteří věřící věří v početí panny. Ale sebelépe míněná víra, ze lži pravdu neudělá. Topolánek přinesl do politiky hrubost, vulgaritu a křupanství. Jeho korupční vláda přinesla ministra Kalouska a obrovské rekordní zadlužení této země. Každý kdo umí počítat do deseti to ví. Tato vláda byla mezinárodní ostuda a v Evropě byla kvůli ní k smíchu celá Česká republika. A 101.hlasem, který jí vyslovil nedůvěru byl poslanec Tlustý!

0 0
možnosti
F

Furimmerjung

16. 9. 2010 23:52
Re: Tomáši Balvíne lžete, až se vám od huby práší!

Ano, to co říkáte vy..ví opravdu každý kdo umí napočítat do deseti. Ale maximálně do deseti. Protože každý zdravě uvažující a inteligentní člověk ví, že to co říkáte je blábol jako vyšitý z Paroubkovy dílny. Styďte se ! Jedna lež za druhou !

0 0
možnosti
BM

Boma

16. 9. 2010 18:56
A jak dlouho to bude tato vláda myslet vážně?

Hezký den

0 0
možnosti
F1D

Fw 190 D

17. 9. 2010 6:25
Re: A jak dlouho to bude tato vláda myslet vážně?

Lepší aspoň chvíli než u socanů vůbec

0 0
možnosti
KB

Karel2002

16. 9. 2010 17:04
Pan Balvín demagogicky opakuje ty samé nesmysly

jaké už byly vysloveny před volbami resp. po volbách 1996, v době balíčků, v roce 1998 a to totiž, že za všechny hospodářské potíže, snížený rating, váhání investorů atd. může pouze ČSSD resp. postupně Zeman, Špidla, Paroubek. Ti prý vyvolávají v zahraničí strach ještě, když jsou v opozici. Za stagnaci ekonomiky resp. krach (a situace v roce 1997 je možné nazvat krachem a naprostým debaklem transformace) nikdy nemůže ODS, ODA, TOP09...ale vždy ČSSD už svou pouhou existencí.

Balvín má ve svém dětinském lhaní předchůdce v I. Kočárníkovi či samotném V. Klausovi.

0 0
možnosti
F1D

Fw 190 D

17. 9. 2010 6:26
Re: Pan Balvín demagogicky opakuje ty samé nesmysly

Samozřejmě, že nástup komunistů v zahraničí na západ od nás vzbuzuje v investorech strach. O tom snad nemůže pochybovat ani něco takového, jako jste vy....

0 0
možnosti
  • Počet článků 145
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2474x
Jsem profesí ekonom, analytik a investiční manažer.

Jsem ale především člověk, kterého zajímá dění kolem něj a není mu lhostejné, co se bude dít dále. 

Aktuálně se podílím na vzniku nové poltické strany PRO (Právo Respekt Odbornost) jako její ekonomický expert.

Seznam rubrik