Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AS

pralinka_rumova

27. 8. 2010 11:54
No, s vámi bych nechtěla soupeřit v logice,

1) ve čtyři v noci rozhodně nenechal psa na sluníčku

2) policajti slíbili, že za dvě hodiny ho pustí

3) pootevřel psovi okénko

Pokud máte jiné informace než všichni ostatní z médií, podělte se s námi. Jinak to, nad čím se ostatní rozčilují, je naprostá tupost a neochota policajtů, ne právní odpovědnost jedné či druhé strany.

0 0
možnosti
BB

Beldor

27. 8. 2010 11:54
nesouhlasim...

Vina za smrt psa je samozrejmne na obou stranach. Ale vase logika o tom coby kdyby je silena.uplne souhlasim s YenneferXX

Rv

0 0
možnosti
J

JCage

27. 8. 2010 11:54
boze to je demence

to je ten nejvetsi blabol jaky jsem kdy cetl!

1. nikdo nepopira ze je jeho vina ze kontrola trvala 11 hodin a ne 5 minut. NIKDO nepise ze je to buzerace.

2. pri kontrole mela policie zajistit vuz, ci ho aspon prohledat. A z hlediska ridice - mohl byste mi laskave popsat, jak byste vy, s pouty na rukou, umoznoval psovi, aby nezustal zavreny v aute? Opravdu by me zajimalo jak.

Vina ridice koncila v momente kdy ho policie zastavila. Za vse co se delo od te chvile, nese odpovednost policie. A vy si laskave dejte poradny obklad.

0 0
možnosti
PJBV

Pražák jako Brno v2.0

27. 8. 2010 11:51
Co to člověče povídáte?

Kdyby vyhrál ve sportce, nemusel jet nikam nebo by měl řidiče.. takže to byla chyba hušáka....

Kdyby, kdyby, kdyby....

0 0
možnosti
Y

YenneferXX

27. 8. 2010 11:51
Kauzální nexus

Takže když na přechodu srazíte cyklistu, odvezou ho do nemocnice se zlomenou nohou a on v té nemocnici má divoký sen a spadne z postele a prorazí si lebku o noční stolek a zemře, pak jste Vy vinen trestným činem zabití z nedbalosti, protože nebýt Vás, nikdy by se do té nemocnice nedostal, zlý sen by měl doma, kde nemá noční stolek, takže by se mu nic nestalo?

Nevíte o kauzálním nexu vůbec nic. Článek je to pěkný, ale zcela mimo.

0 0
možnosti
CR

czechistan rulez!

27. 8. 2010 11:50
autor = soudce z lidu?

pane radoby autore, muzete mi vysvetlit tuhle vetu: "Ven se dostal až po 11 hodinách, přestože policisty upozorňoval, že má v autě psa."??? vy jste byl u toho, kdyz nalitej went udajne policajty na tohle upozornoval? anebo uz inspekce neco vysetrila a sdelila verejnosti tenhle vysledek? presne vas potrebovali komunisti v padesatejch letech, takovyhle soudce z lidu, kteri na zaklade jedny vypovedi nalityho ridice odsuzujou ostatni! a to si rikate blogger?  ZVRACIM Z UROVNE CESKEJCH SKRABALU !! Rv

0 0
možnosti
LA

lukinoo

27. 8. 2010 11:49
komiku

Ty si myslíš, že ti policajti by mu dovolili s tím psem nějak manipulovat? Prostě ho sebrali a šmytec. On sám jim říkal, že tam má psa, tzn chtěl situaci nějak řešit, nenechali ho.

0 0
možnosti
  • Počet článků 48
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2457x
Husákovo dítě, chorobnej optimista, příležitostnej salámista, bejvalej metalista, někdy divnej, určitě jinej, ale vždycky svůj. Živím se jako server administrátor, bavím se jako fotograf, výletník, komentátor a šašek.

Seznam rubrik