Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
K

katerinakralova

15. 8. 2010 16:03
ramadan kareem

Salaaam aleikum Lucko,

Doufam ze se mate dobre a preju vam pozehnany Ramadan.Dlouho jsem sem na blog nechodila protozejsem mela vseho hodne a dnes jsem sem pres facebook zavitala. Nejprve jsem se trochu zhrozila kdyz jsem si uvedomila, ze dve muslimky by se tu mely verejne dohadovat, ale nakonec musim uznat ze jsi to napsala velice vystizne a jeji clanek skutecne zasluhoval reakci.Je skoda ze nekdo jako pani Diartova nejenze dost casto pise polopravdy, ale to ze se v dobe Ramadanu pusti i do osobnich utoku na dalsi sestry je opravdu vrchol. Well Allah giudes whoever he wills. SAlaam Aleikum a hodne stesti.

0 0
možnosti
K

kevinbb

15. 8. 2010 15:31
A to je ta potiz.

V koranu mate presne napsano jak se muslimove maji chovat a jak spravne verit a modlit se.A podivejte se na to, dve muslimky(tri) a oni se neshodnou a zacnou si vycitat pro nas nepodstatne nesrovnalosti, vzdelanost a chytrost kdyz nemluvim o zcestovatelnosti.. Kdo ze je to teda lepsi muslim?

Takze kde je ta vase pravda?

A pak se ve svete divi, proc se muslimove neshodnou a proc se nesnasi se zbytkem sveta a dokonce i s vlastnimi vericimi. Nemluve o nelogice neshodnost o spravnem "nastupci" pro shiitu a suni. Jak vidime, neni vubec zadny rozdil mezi fanatickyma krestanama a nebo muslimama, ale kazde tohle nabozenstvi nam stale a stale bude tvrdit, ze jen to jejich nabozenstvi je to prave a spravedlive.

Jak je videt, tak je to stale jen a jen v rukou Bozich, ktereho, to at si kazdy vybere sam,ale hlavne at ho nevnucuje druhym at uz nasilim a nebo hezkym povidanim nebo kazanim.

Kazdy clovek musi prijit sam na to, cemu a nebo komu verit at uz je to nabozenstvi a nebo politicke presvedceni.

0 0
možnosti
PC

proxima centauri

15. 8. 2010 15:53
Re: A to je ta potiz.

R^

0 0
možnosti
G

Gašpo

15. 8. 2010 14:04
Neodpustím si poznámku:

Za nejakých pár desaťročí, možno až na konci tohoto storočia až sa stane Európa muslimskou a začne sa radikalizovať....

Možno nejaký radikál vyhrabe že na začiatku storočia existovala nejaká Diartová, ktorá sa vydávala za náboristku do islámu, ale v skutočnosti si na tom založila živnosť a tvrdila že Ramadán nie je povinný... Poznáte ako to chodilo za fašizmu i komunizmu. Možno jej vnúčatá dopadnú ešte dobre ak skončia verejne bičované. Tie Vaše na tom budú určite lepšie.;-)

Radšej nedomýšľam ako dopadnú vnúčatá neveriacich psov.

0 0
možnosti
LM

Aaron71

15. 8. 2010 12:04
Holky holky

Diskutovat s Vámi nebudu, protože si o tom myslím své a napsal jsem to ve svém posledním blogu. Ladislav Matuška;-)

0 0
možnosti
ŠB

Štěpán Binko

15. 8. 2010 11:54
Hmm,

takže se nám tady dvě české konvertitky pohádají o tom, co je to vlastně islám a jak se praktikuje. Já Vám dámy jenom přeju, aby pak nepřišel nějaký imám a neřekl Vám, že v tom máte bordel obě dvě. Přesně tohle je důvod, proč považuji islám za nebezpečí. Až totiž přijde někdo, koho budete považovat za autoritu a řekne Vám, že podle Koránu máte mít pod burkou granát, vezmete si ho. U Vás nepochybuji, u SD to vidím 50:50. Jste-li takhle schopny řešit hovadinu jako gelové nehty, nedivil bych se ničemu. Nemá jít především o víru, o vnitřní duchovno?

0 0
možnosti
OU

15. 8. 2010 12:01
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
IH

misaviki

15. 8. 2010 11:46
?

Jedna za 18 a druhá za 20 bez dvou. Nechci v naší zemi ani jeden vzorek takových žen (ale je mi to plat prdné :-)  [>-]

0 0
možnosti
KS

Tuubeen

15. 8. 2010 12:03
Re: ?

Jestli to nebude tím, že ony jsou také ve své zemi. ;-D

0 0
možnosti
DK

Danny_Kay

15. 8. 2010 11:23
Pani Diartova...

...praktikuje podle vas islam a ani nevi proc...Zde se nabizi otazka, zda vy vite proc. Uprimne receno je mi jedno, zda pravy islam je ci neni zlo, kazdopadne muslimove jsou zkazou pro tento svet. Jakekoli nabozenstvi je na nesmyslech postaveny blud a jestlize nekdo veri bludum, pak je to regulerni blazen. To jak se muslimove chovaji je odsouzenihodne a iracionalni. A je zcela jedno,zda jsou to ve vsasich ocich pravi muslimove do puntiku respektujici koran nebo ne. Dulezita je praxe a v te se muslimove v moc dobrem svetle nepredvedli a nepredvadi!

0 0
možnosti
JK

truepapas123

15. 8. 2010 11:27
Re: Pani Diartova...

R^

0 0
možnosti
RH

Rudolf Havlík

15. 8. 2010 11:15
lide u nas

vas nemusi, protoze spejete presne do kategorie ve ktere jsou lide, kteri prudi u dveri a knouraji hare krsna. vnucujete a obhajujete neobhajitelne na zaklade radku z velmi tluste a dost nedobre napsane knihy. svazani povinnostmi a tlakem historie. omilate stale stejne nezajimave argumenty a nejste schopni rozume diskutovat. Je to takova demagogie v praxi. Kdyz o islam nekdo nestoji, meli byste se to naucit respektovat. My vam taky narikame, co mate delat a co ne. To si diktujete sami. Vase vec. Divite se ze tu nechceme mesity. Rikam to porad, pojedme s developery do Istanbulu a postavme tam vedle modry mesity pravoslavny chram. Proc ne? A to byste koukala, co by se zacalo dit:) nic ve zlym. koran jsem prelouskal tam a zpatky a nenasel nic, co by stalo za citat. kazdej to ma jinak. zkuste se s tim smirit a bude na svete lip. btw. to nebyl utok, jen nazor.

0 0
možnosti
G

Gašpo

15. 8. 2010 11:21
Re: lide u nas

Vy ste si asi len prečítal názov a pozrel na fotku autorky. Škoda.

Pretože ja jej za tento článok NESMIERNE ĎAKUJEM !!!

A samozrejme karma.;-)

0 0
možnosti
OU

15. 8. 2010 11:07
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
OU

15. 8. 2010 11:07
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
V

veskawesi

15. 8. 2010 11:01
kdyz to je na islamu

prave to nesympaticke, ze mnoho veci proste narizuje. je to navod na zivot...brrr stovky let stary jeste k tomu. zadne doporuceni. proste musis, allah to tak chce                                                                                                                     

0 0
možnosti
  • Počet článků 22
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2937x
Žena na mateřské dovolené, zajímající se o dění na Blízkém Východě.