Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SH0

sir Humphrey 001

12. 8. 2010 10:53
mozek jsem odkládal, ale leze to do peňez

0 0
možnosti
HN

Hanka Novotná

12. 8. 2010 10:18
Mozek je při sexu

akorát na škodu.;-) O tom by se dalo dobře psát pro ONAn iDnes.cz Akorát nevím, jestli by o takový rozbor stáli.;-D

Dobře napsané, líbilo.R^

0 0
možnosti
OU

12. 8. 2010 10:51
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
OU

12. 8. 2010 9:58
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
ZB

zuzana.blanarova

12. 8. 2010 10:54
Re: ONANDNES má pravdu

Možná bys měl zkusit Mont Blanc :)

0 0
možnosti
I

IRoman35

12. 8. 2010 9:11
Ten článek na ONAn iDnes je zkrátka

kravina. Před časem tam vyšel jinej, o tom jaké choroby pašíky provázejí, jak se dožívají o 20 let méně, jak při sexu nevystačí s dechem a pod. Zkrátka blog se z toho stal už dávno, nejde o obsah, ale o to to tam něčim zaplnit.... Úplně nejlepší Faux pas  který se jim přihodil byl někdy tuším vloni. Článek byl o jisté single slečně která pracuje najednou v Praze a Brně, je spokojená, všechno má a tak by to mělo vypadat. Taky tam byla její fotka. Moc pěkná holka to byla. Až jistý slovenský čtenář na ní rozpoznal nějakou pro nás Čechy neznámou kanadskou zpěvačku.

0 0
možnosti
ZB

zuzana.blanarova

12. 8. 2010 10:56
Re: Ten článek na ONAn iDnes je zkrátka

No to je dobrý teda :) Ale dokážu si představit, že se to dělá běžně.

0 0
možnosti
BR

Stobka

12. 8. 2010 9:09
a co alternativní metody uspokojení

Jak už jste sama uvedla, mohou mít silní muži potíže v uskutečnění spojení, to je zřejmě víc donutí naučit se používat k uspokojení partnerky jiné metody, než pouhé zasouvání, takže se naučí používat prsty a jazyk.. A nevím jak vás, ale něteré ženy dokáže tohle uspokojit mnohem lépe. Takže sex  v pozdějším věku je spíš vzájemné hraní si než ty "směšné pohyby". Sem můžeme zařadit třeba i ono hledání orgánu partnera nebo partnerky pod bříškem.Naopak šukátoři, kteří stále jen spoléhají na svoji pýchu, si mohou myslet, že jejich dokonalém výkonu musí každá žena vřískat nadšením, ale to se mohou pořádně mýlit.

0 0
možnosti
I

IRoman35

12. 8. 2010 9:15
Re: a co alternativní metody uspokojení

Milá dámo. Pašíci mají jeden velkej problém. Smrdějí jak tchoři. A to proto, že než přesudou 150 kg živé váhy z bodu A do bodu B, byť by se jednalo jen o pár metrů, zpotějí se jak vrata od chlíva. Osobně jsem se nesetkal s tlusťochem který by vyšel do prvního v patra v paneláku aniž by nefuněj jak sentinel a neutíral si kapesníkem čelo. Pak je úplně jedno jestli takovej člověk při sexu používá své přirození, nebo bidlo z gondole.

0 0
možnosti
MI

Martinigue

12. 8. 2010 9:06
Milá Zuzano,

tímto si vás dovoluji zařadit do kolonky "Vymírající druh" ( nechtělo se mi říct rovnou už vyhynulý :-D ); děvče s otevřeným pohledem na svět, používající tzv. selský rozum a mající vlastní názor, zkrátka děvče, s jakým je chlapovi dobře!:-)

0 0
možnosti
ZB

zuzana.blanarova

12. 8. 2010 11:01
Re: Milá Zuzano,

Díky, zařazení povoleno :) Akorát pevně doufám, že to s náma není tak hrozné, a že nás není zas tak málo!

0 0
možnosti
MH

jedovinka

12. 8. 2010 8:59
Snad to admin nesmaže

Kdysi jsem vyslechla rozhovor muže s velice pěknou postavou (a vyhlášeného suknikáře) s mužem, který když se "na toho svýho" chtěl kouknout, tak musel jen periskopem... Tlouštík byl kamarádský, byla s ním ve společnosti sranda, ten druhý byl loudil. Bylo to po nějakém bujarém večírku, nepodstatné, co všechno probírali, pro článek je důležitý závěr rozhovoru:

"Franto, jak ty to děláš, že na tebe baby tak letí? "

"No, víš, já co neupíchám, to uválím!"

:-)

Mimochodem, taky se mi občas stane, při pohledu na oplácanější pár, že se snažím si představit, jak TO asi dělají, jestli vůbec.

0 0
možnosti
G

Gašpo

12. 8. 2010 8:41
Pobavila ste ma

;-D

Som rád že každodenný život ma utvrdzuje v tom, že ženy nie sú také "slepice" aké z nich robia ženské rubriky. No medzi nami, tie mužské tiež nie sú o moc inteligentnejšie. Kedysi som zavadil napríklad o titulok "Baculky sú v sexe divokejšie". To sa vždy bavím predstavou ako asi vypadá ten, kto ten článok napísal.

"Bohužiaľ" nepatrím do skupiny s nadváhou a asi Vám nedokážem dať odpoveď, ale napadá ma možnosť, ak je pod pojmom "sex" myslené pohlavné vzrušenie akéhokoľvek druhu, či sa za plnohodnotný a plneuspokojúci sexuálny zážitok nepovažuje v tomto prípade napríklad spoločné nočné vyžieranie ľadničky.

0 0
možnosti
  • Počet článků 69
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4056x
...si můžete udělat obrázek sami. Když kliknete na foto, zobrazí se vám všechny texty, ve kterých se autorka obnažuje až až.