Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
E

echo.3

29. 7. 2010 20:38
Jen tak mimochodem

Názory Vám brát nehodlám a v jistém pohledu mohu jen souhlasit i co se týče zmíněných osob.

Jen se optám, proč komolíte jméno pana Paulczyňského, známého blogera a tvůrce nevšedních textů, navíc proslulého brněnského podnikatele, ekonoma, politika a zastupitele? Vy nečtete jeho stránky?

:o)

http://www.romea.cz/images/servis/paulczynski.jpg

0 0
možnosti
PP

paulczynski

29. 7. 2010 21:55
Re: Jen tak mimochodem

To je hodně starý obrázek. Proč neuděláte printscreen nový?:-(

0 0
možnosti
L

Lanta.2004

29. 7. 2010 20:38
Tak o téhle iniciativě jsem do dneška něvěděl

A musím konstatovat ,že autoři,stejně jako její signatáři mají DOST.

Mohl by mi některý z autorů petice nebo některý ze signatářů či jen někdo z těch,kteří s peticí souhlasí vysvětlit čím KONKRÉTNĚ je dnes tzv. klasická rodina destruovaná stran homosexuálů( narážka na homosexuály je z petice evidentní a nesnažte se tvrdit,že to bylo v tomto boděmyšleno jinak)?Nechci žádné fráze typu homosexuál morálně rozvrací společnost čímž trpí heterosexuální rodina.Chci konkrétní příklady toho čím já jakožto homosexuál destruuji rodinu modelového pana Nováka,který má dvě děti,manželku na mateřské a hypotéku k tomu.

Dozvím se to?

0 0
možnosti
PS

a-b-c-d

29. 7. 2010 20:24
jo,

a tobě haraší, dobře - ale stačí to normálně přiznat, straší mi ve věži, nebo tak podobně, a není třeba dělat kolem toho takvej tyátr, čoveče ;-)

0 0
možnosti

ajsek

29. 7. 2010 20:21
klasické komunistické vlastnosti

"rozkrádám, podvádím, šidím ale kecám o tom, jak žít správně" má pan Báthora opravdu v krvi a umí si najít i stejně naladěné s"v.i.n.ě; viz  http://www.ucitelskenoviny.cz/obsah_clanku.php?vydani=26&rok=03&odkaz=byvaly.html  ; je celkem jasné, proč se fašisti a komunisti tak nesnáší - jedno jsou; nesouhlasím s tím, že lze jít za obsahem bez ohledu na to, kdo je v čele průvodu a s p. Báthorou podle mě slušný člověk nemůže jít nikam Rv

0 0
možnosti
RH

Kruton

29. 7. 2010 20:10
Tolerance

Již jsem se vás jednou v diskuzi ptal, ale neodpověděl jste mi. Je možné, že byste toleroval cizí názor? Lidé jako vy mají plná ústa tolerance, ale každý kdo nemá vaše názory ,je pro vás fašista, nacista atd. Iniciativa DOST (nejsem signatářem)  je hnutí, které bojuje proti ideologizaci veřejného života, tzv. antidiskriminaci a proti tzv. politické korektnosti. Můžete bojovat proti jejich názoru argumentem. Ale plivání na signatáře je ubohost.

0 0
možnosti
M!R

Mumrli !(milovnik romů)

29. 7. 2010 20:05
Tak ja nevim,

trochu mi prijde ze uplatnujete kolektivni vinu a zaroven proti ni strasne rvete.

Nepovazuji se za nacistu, jsem spis individualista a da se rict ze cesky narod je mi ukradeny (ostatne jako kterykoliv jiny narod).

Co me ale neskutecnym zpusobem toci je dvoji metr pouzivany statni spravou - oni si proste ty davky vyrvou, ono se proti nim nesmi nic rict, protoze jinak rasizmuz, oni maji v povaze lemplovat a krast a nikdo s tim nic nezmuze. A ostatnim zbyva jen platit, platit a platit, ustupovat a ustupovat a ustupovat... Proti tomuhle budu rvat vzdycky, a je mi uplne jedno jestli iniciativu ktera se snazi o totez vede treba prevteleny Adolf.

0 0
možnosti
  • Počet článků 0
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 0x
Ročník 1978.

Oblíbení blogeři: pánové R. J. Hřebíček, Binko a Kremlík.

Právě čtu István Bibó, Breviárium.