Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VK

eso-v-rukavu-rymr

31. 5. 2010 18:22
bohuzel

vetsina volicu jsou bohuzel politicti analfabeti. tyhle volby byly o tom, zda ma pokracovat mafiansky kapitalismus, kdy stat a obcane je vysavani prostrednictvim zkorumpovanych statnich zakazek, exekutorskych a jinych mafii, zakonum usitym na miru a za ucelem obohaceni uzkych zajmovych skupin atd...

tyhle volby nebyly o pravici ci levici. volici to bohuzel nepochopili. misto toho se nechali oblbnout masovou demonizaci paroubkova xichtu a straseni reckem. a tak dal bude pokracovat mafiansky kapitalismus. byznysmani-pijavice to jiz radne oslavili hned o vikendu ve Zlutych laznich. i knize jiz naznacil, ze s korupci v ekologicke superzakazce se pocita...

komentatori sice zahltili media slovy jako "zemetreseni na politicke scene", ale to je naprosto mylne. nezmenilo se nic. vsak uvidite...

0 0
možnosti
VT

hinny

31. 5. 2010 18:23
Re: bohuzel

ale změnilo - oranžový vyžírky zádný dárečky nedostanou a budou si na svoje výdaje muset vydělat sami prací ;-D

0 0
možnosti
MK

xkillerll

31. 5. 2010 18:03
Může

mi prosímvás někdo vysvětlit, jak může mít takováhle snůška levicových hovadin tak vysokou karmu?

Tohle je snad ještě lepší, než že Paroubek skončil...

Napíšu to krátce: Jsem poctivý, poctivě jsem si svoji mzdu a svoje místo vydobil, vzdal jsem se přátel, změnil jsem město a tyhle kecy mě vytáčí do červenýho.

Levice opět dokazuje, že slepě vidí to, co Paroubek. Vy, chudí, plivete na "nás", bohaté. Jenže těch doopravdy bohatých je 5% a těch co nechtějí makat asi tak 20%. A kde jsme my, těch 75% mezi nimi? (do těch čísel nejsou započítaný důchodci a děti, pro blbečky co chytají za slovo).

0 0
možnosti
KP
Y

Yarda.

31. 5. 2010 17:53
Jestlipak si ti o něco více než -náctiletí

co si nechali vymýt mozky a manifestačně volili pravici uvědomili, že pokud by tu pravice vládla i před -ceti lety tak mnozí z nich nejsou na světě protože jejich rodiče by si dítě nemohli dovolit?

0 0
možnosti
KP

alkhazali

31. 5. 2010 17:55
Re: Jestlipak si ti o něco více než -náctiletí

vazne? a na to jste prisel jak?

0 0
možnosti
VC

vena65

31. 5. 2010 17:39
Nevím, jaké děti máte vy,

ale ty mé k volbám přistupovaly vcelku odpovědně. Byly sice trochu bezradné, což je pochopitelné v jejich věku. Na dotaz Koho volit, dostaly odpověď, že si musí sami vybrat podle svého přesvědčení a já bych respektoval i kdyby si zvolily komunisty. Že volby nedopadly podle vašeho očekávání, není problém mladých ale váš. Kdysi byl Štěpán vypískán za to, že mladé lidi bral jako malé děti. To samé si dovolil letos Paroubek. Vy jste na tom úplně stejně. Ti nezralí mladí mají dnes lepší rozhled než máte vy ve svém požehnaném věku. A že jim chybí zkušenosti? To snadno doženou.

0 0
možnosti
R

realateista

31. 5. 2010 17:51
Re: Nevím, jaké děti máte vy,

Pochybuji, že mladí mají větší rozhled než naše generace. Jasně, že zkušenosti doženou, jenomže to už bude pozdě. Tato pravicová vláda provede nevratné změny (privatizace zdravotnictví, důchodových fondů,částečně školství ...). O to přece v těchto volbách šlo. Místo jasné diskusi o těchto nebezpečích, jsme se dozvěděli, jaký má Paroubek majetek, kam chodí na oběd a že volit TOP09 je cool.

Není to přece tragédie? Právě o ty děti jde.  

0 0
možnosti
P

petrhajek.blog.idnes.cz

31. 5. 2010 17:37
diskuzi jsem nemel silu cist,

ale predpokladam, ze tam uz bylo recene vse, takze za sbe jen:

RvRvRvRvRv

0 0
možnosti
JV

Georgik-I

31. 5. 2010 17:28
Že by moje maminka, čerstvá důchodkyně,

kterou mimochodem klip Mádla a Issové vůbec neoslovil, ale spíše urazil, byla zástupkyně oné mladé,naivní a nezkušené generace?

Vy jste milá dámo takový ekvivalent "Kopeckého" holubičky. Vždy se trhám smíchy,když dojdou argumenty a začnou se vytahovat prázdná hesla o nezkušenosti mládí!!!

Zakopaný pes je někde jinde. Naštěstí většina voličů pochopila,že dluhy se platit musí a proto, byť má určitě k panu Kalouskovi a jiným známým firmám, včetně pana Investigavce, spoustu výhrad, volila pravici. Tedy strany,které nehodlají rozdávat pastelkovné a 13.důchody, ať to stojí, co to stojí.

A ještě mi dovolte, abych Vás upozornil, že "sebemrskačstvím" dnes již nikoho neoslovíte... . A už vůbec nechápu, proč národ, který si zvolí vyšší odpovědnost za sebe sama,jak sama píšete,by měl být národem sebemrskačů. Narozdíl od většiny vyspělých kapitalistických zemí západní Evropy, máme naopak dostatek sebevědomí a nemusíme si vlastní frustraci léčit děláním bordelu v ulicích jako ve Francii či v Řecku.

0 0
možnosti
MB

kuttna

31. 5. 2010 17:37
Re: Že by moje maminka, čerstvá důchodkyně,

Je to sice trochu mimo podstatu příspěvku, ale přece jen to napíšu: kdyby ve Francii nedělali už cca 200 let "bordel v ulicích" tak u nás máme ještě pořád feudalismus.

0 0
možnosti
W

wtf?!

31. 5. 2010 17:17
Karma

Nějak nechápu, odkud se vzala tak vysoká karma článku. Vždyď tohle je naprosto mimo mísu. To snad musí každý poznat.

0 0
možnosti
JV

Georgik-I

31. 5. 2010 17:30
Re: Karma

sečti si procenta ČSSD a KSČM, něco Ti lidé v práci dělat musí..., tak klikají a klikají a klikají;-D

0 0
možnosti
THJ

tvé horší já

31. 5. 2010 17:14
kuttna

sobec je ten, ktery zije na ukor druhych. sobec je ten, ktery vyzaduje, aby se o nej nekdo postara a nakonec je sobec ten, ktery mi chce prikazovat, komu mam pomahat. se svyma penezma si zachazim jak uznam za vhodne. a nenio to sobecke, protoze z nich odvadi za kazdy koupeny rohlik statu dane. ppodporuji charitu, ale takovou, kterou sam chci, nenecham se vmanipulovat do situace, kdy budu muset platit na nekoho, o kom jsem presvedcen, ze jenom zere a nic nedela.

takze shrnuti: clovek pracujici, plati danemi tomuto statu vice jako polovinu vydelanych penez, a z toho, co jim zbyde jeste plati za kazdou konkretni polozku dalsi dan, je to sobecke? nebo je sobecke vykrikovat, at si lide pomahaji a ze kdyz nebudu davat davky tomu a tomu tak jsem sobec? neni mnohem sobectejsi nemakat, tudiz neplatit zadne dane a jeste cekat, ze me nekdo bude zivit?

0 0
možnosti
L

lekop

31. 5. 2010 17:14
Re: kuttna

R^R^R^

0 0
možnosti
KP

alkhazali

31. 5. 2010 17:08
na to se da rict jedine

brek brek, kvik kvik

0 0
možnosti
F

FiS95

31. 5. 2010 17:00
My si nenecháme

zkazit radost z vítězství pravice ve volbách levicovou propagandou. My si to zvolili. To co popisujete akceptujeme. Je to sice úplně jinak, ale berem to. Např. povinné spoření z důchodu by se odvádělo z důchodového pojištění. Nic navíc. Je část by šla jinam.

0 0
možnosti
JNN

Jezdím na neutrál

31. 5. 2010 17:03
Re: My si nenecháme

Co to je povinné spoření z důchodu???? Že by si důchodci z důchodu povinně spořili? 8-o;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 409
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3888x
Obyčejná žena, která je děním kolem sebe zasažena  redaktorka