Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZJ

Jan.P

3. 6. 2010 15:59
Kecy v kleci

Paroubkovi zlomilo vaz to, že nepřinesl žádnou vizi. Sociální demokracie hlásí krátkodobé cíle, které zavání pouze a jenom populismem. A to věc, kterou mladí chtějí. Chceme vizi, kam země směřuje, jakou půjde cestou. Socdem nedokázala na tuto otázku jasně odpovědět a proto dopadla u mladých jak dopadla.

Váš článek dokáže vzbudit emoce, protože je asi i schválně tak napsán. Ale ve skutečnosti se bavíme o jakých změnách? Změny hlavně slibovala SOCDEM. A tyto změny se nám rozhodně nelíbí. Jsem rád, že volby dopadli tak jak dopadli.

0 0
možnosti
DN

helmutovka

3. 6. 2010 15:40
Cesky narod opet pri volbach zabodoval

Takze cesky narod opet jak jiz ukazal v minulosti nepoucen - politici si s nim hraji hru  na pravici a levici, aby se hloupy narod mel o cem bavit, pritom vsechny strany jsou stranami stredovymi, bez jasneho nazoru a cile, za kterym by si celou dobu stali, vzdyt ze stredu je to pak prece nejblize doprava ci doleva v pripade potreby, ze jo.

0 0
možnosti
TK

koutlosh

3. 6. 2010 15:49
Re: Cesky narod opet pri volbach zabodoval

Ono je to celé tak nějak posunuté doleva... ale je pravda, že na tom až tak nesejde, ruka ruku meje, tunelujou všichni, akorát levice při tom rozháže krapet víc na dávkách a pravice zas sem tam připojí nějakou úlevičku podnikatelům...

0 0
možnosti
PJ

sederik

3. 6. 2010 15:28
Mladí jsou odpovědní!

Docela by mne zajímalo, paní Formánková, co jste od mladých očekávala? Přece jste nemohla čekat, že budou volit J. Paroubka? Záměrně nepíši ČSSD, ale p. Paroubka, protože před volbami nebylo ČSSD, ale Paroubek. Mladí přece nejsou ti, kdo potřebují dávky, nemocenskou nebo důchody. Mladí chtějí příležitosti a svobodu a to co největší, a to jim nabízela pravice. Se svobodou a možnostmi se pojí odpovědnost, a jak píšete tu teď bude mít každý z nás větší. Ale to je přece dobře! Svobodný vzdělaný člověk sám ví co s penězi udělat, nepotřebuje stát, aby přerozděloval.

Bohužel v dnešní době se musí i šetřit, krize sice doznívá, ale stále je. Fakticky může stát ušetřit dostatek peněz jen v mandatorních výdajích, to je prostě fakt.

A nakonec, když čtu Váš naprosto nekorektní pohled staršího člověka na nás mladé, článek psaný útočnou rétorikou, nemůžu se divit Mádlovi, vždyť zde děláte z mladých tupá hovádka, snad ještě nevkusněji než on, dělá ze seniorů báby a dědky...

0 0
možnosti
DN

helmutovka

3. 6. 2010 15:30
Re: Mladí jsou odpovědní!

ale jsou snad i jine alternativy, nez parlamentni zlodejske strany ci nove strany se stejnymi zlodeji.

0 0
možnosti
VB

fearofthe

3. 6. 2010 14:51
...

Já nechápu, co je na velké osobní zodpovědnosti špatného? Mně osobně vyhovuje.

0 0
možnosti
VB

fearofthe

3. 6. 2010 14:54
Re: ...

a nevím, proč kydáte hnůj na mládí...Když nemáte ráda mladé lidi, váš problém. Oni Jyrku a vás taky nemají rádi. Čím méně bude takových Hanek Formánkových, tím lépe.

0 0
možnosti
M

mmmm1

3. 6. 2010 14:03
osobní zodpovědnost

Vlastně to byl na ně podvod, který vsadil na jejich ego - na přirozenou sobeckost mládí. Nechali se tak nachytat, aniž by tušili, že na sebe zvolili bič v podobě větší osobní zodpovědnosti.

,,nechala jste se nachytat na mediální masáž Jiřího Proubka a vzhledem k Vaší sobeckosti po mě potopa, vy osoba totoálně nezodpovědná za budoucnost svých dětí, které děláte jen proto, že nejste schopna si našetřit na důchod a přijmout tu zodpovědnost za sebe sama,,

pokud na sebe někdo zvolí bič osobní odpovědnosti: zaplaťpánbůch za takové mládí

-nevolím podle toho co mi kdo slibuje-ale kam to vede a pokud tadle vláda -bude vršit skandáli a nebude zametat s reg. politiky -úplat. pleticháři... uvidí velké vyúčtování v roce 2014...Jirka -gripen-pandur(to byl pouze topo lI );-D

0 0
možnosti
HF

Hana F.

3. 6. 2010 14:45
Re: osobní zodpovědnost

V jste bohužel další kdo trpí paroubkovým stihomamem a vidí ho i tam, kde není.

Proto vidíte rudě a nevidíte, co je v článku skutečné psáno,

V důsledku toho podléháte hysterii a fantasmagoriíím o druhých.

Možná vas tak rozčililo, když jste uvědomil, na co všechno budete muset vydělávat a že vám nezbyde na to, abyste našetřil na vlastní důchod.

0 0
možnosti
HK

tnx

3. 6. 2010 13:49
Nabízím alternativu

A co když to není tak, jak píšete. Co když je to tak, že Vaše inteligence není dostatečná, abyste pochopila, že výsledek voleb byl nejlepší možný? Co když ti čtenáři, kteří kritizují Váš článek, mu nejen rozumí, ale jsou schopni vyjádřit nesouhlas a vysvětlit jej tak, že je to opět pro Vás příliš složité? Co když jste se sama nechala zmanipulovat sladkými řečmi? O naivitě hovoří už jen to, že máte pocit, že bylo možné udělat nějakou výraznou politickou změnu.

0 0
možnosti
HF

Hana F.

3. 6. 2010 15:00
Re: Nabízím alternativu

To Vaše co když má jedne základní nedostatek, nevychází z faktů psaného textu  v článku, ale z nějakého Vašeho dojmu, který jste si vytvořil na základě diskuze, která se článku vůbec netýká.

1. v článku ani v diskuzi nikde nepíši, že výsledek voleb byl nejhorší možný

2. takže kritika čtenářů. která mi mimo téma článku podsouvá levicové politické zaměření, jen jejich levicový stihomam na který já reaguji uvedením fakt v článku na pravou míru, nikoliv dohadováním o tom, čí politika je lepší

 

0 0
možnosti
VK

kafy

3. 6. 2010 13:02
:)

Paní Ef , přečetl jsem článek a prošel diskuzi. Zdá se, že každý kdo s vámi nesouhlasí nerozumí psanému textu, nechápe souvislosti, neorientuje se, měl by si něco pustit znovu apod. ... Není to spíš tím, že jste to tedy blbě napsala ? Mě je to celkem šumák, tady si může kdo chce plácat co chce, aniž by to mělo nějaké následky/výsledky/význam :).

0 0
možnosti
HF

Hana F.

3. 6. 2010 14:37
Re: :)

No to jste musel strávit pročítáním diskuze spoustu času!

Takže jste si zajisté všiml, že také často vysvětluji konkrétní rozpor ve vnímání textu.

A zajisté jste si všiml,že někteří čtenáři článek pochopili a vysvětlují to těm, kteří mají s pochopením textu problémy.

0 0
možnosti
DN

helmutovka

3. 6. 2010 13:00
Tleskam

R^Musim opravdu rici, ze po velice dlouhe dobe jsem cetl clanek, ktery presne vystihuje  muj nazor a postoj, bohuzel je skoda, ze tak malo obcanu ma podobne smysleni, proste  Cesi jsou bohuzel velice hloupym narodem, ktery si vzdycky nechal s..at na hlavu.

0 0
možnosti
VK

kafy

3. 6. 2010 13:04
Re: Tleskam

Hele, mluv za sebe Helmute a nekydej tu svůj hnůj na ostatní ...

0 0
možnosti
PP

Pavlik256

3. 6. 2010 7:17
hloupost

Rozhodně jsem nevolil TOP09 protože by to bylo cool. A nemyslím si že je úspěch pravice pouze dílem mladých. Znám spoustu starších lidí téhož názoru. Máte takový ten klasický hloupý názor že je vše jedno......bla bla bla. Karty jsme rozdali jinak a hodnotit budeme za 4 roky.

0 0
možnosti
DN

helmutovka

3. 6. 2010 13:02
Re: hloupost

... a ja Vam jiz tedka mohu rici vysledek - bude to tu stat za stejne h...vno jako drive, mel byste si vyjet za ocean podivat se na to, jak se zije v ekonomicky rozvinute zemi, abyste mel alespon trochu kriticky metr.

0 0
možnosti
MBI

nebolševik

3. 6. 2010 7:13
paní autorko,

buďte, prosím, tak laskava, a definujte "změnu" tak, jak si ji představujete. A potom, až to budete mít hotové, zkuste vylíčit nebo aspoň nastínit, co bude po té změně. (To opravdu toužíte po tom, abychom měli parlament složený z lidí, kteří vůbec netuší, co tam jako mají dělat - to už tu bylo, v roce 1990 - a ministry jako byl jeden z prvních ministrů vnitra, jméno jsem zapomenul, který používal ka své práci jasnovidce či perzóny jako paní Štěpová?)

0 0
možnosti
PP

Pavlik256

3. 6. 2010 7:26
Re: paní autorko,

Obávám se že jste jí zadal úkol, který je nad její síly.  :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 409
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3888x
Obyčejná žena, která je děním kolem sebe zasažena  redaktorka