Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LC

Orign

4. 6. 2010 18:56
Co je vlastně to šetření.

Nějak mi v souvislosti s výsledkem voleb uniká význam tohoto slova. Sbírka starých bardů v TOP09 po léta svých vládních prebend snad něco ušetřila? Nebo jde jen o to, zkrouhnout sociální stát, aby vysychající pramen úplatků ze státních zakázek opět nabyl na síle?

Myslím, že za druhé je správně. Pozice se dále upevní a prachy dál potečou jak tekly, dokonce do stejných kapes. Lidi si zanadávají a za čtyři roky budou radostně volit nějakého jiného zjeva, který zařve správné stádní heslo.

Váš článek, dle mého, vystihl podstatu věci.

0 0
možnosti
JNN

Jezdím na neutrál

5. 6. 2010 11:16
Re: Co je vlastně to šetření.

R^ jenže mnoho lidí to, bohužel, nechápe. Že se absolutně nic nezmění.

0 0
možnosti
JM

jarwampaa

4. 6. 2010 18:11
... uz se nevrati ...

Prijdete mi jako stara zapskla osoba, ktera nema rada mlade lidi. K vasim politickym spekulacim se nebudu vyjadrovat, snad jen tolik, ze nedokazete prijmout vysledky demokratickych voleb, v nichz nevyhrali vasi oranzovi (nebo rudi?) oblibenci.

Rv

0 0
možnosti
HF

Hana F.

5. 6. 2010 14:37
Re: ... uz se nevrati ...

Vaše reakce je přímo vzorový příklad psychologické projekce, kdy své negativní vlastnosti promítáte na někoho jiného. Předvádíte svou zapšklou spekulaci, kdy

Zákony přírody a nezpochybnitelná fakta označujete za nelásku k mladým lidem a za politickou spekulaci, což podvědomě víte, a proto se k tomu nechcete vyjadřovat.

Vaše zapšklost vůči oranžovým je až paranoidní a tak všechny, kteří projeví nějaký soucit, či lidskot pomažete oranžádou.

A jelikož ve své zapšklosti nedokážete přijmout jiný názor - jiný rozhled označujete si tyto lidi jako oranžového nepřítele. 

0 0
možnosti
AN

ort

4. 6. 2010 15:09
?

Paní Formánková, napsala jste to super. A ti co tady píší o dluzích, které budou platit příští generace, tak ať si uvědomí, že tyto dluhy nadělali politici, kteří nám vládli a to bez rozdílu příslušnosti k té či oné straně hlavně kvůli předraženým,korupcí zavánějícím  státním zakázkám, openkartám, nejdražším  silnicím široko daleko, daňovým únikům, tunelování atd. atd. Tam se ztrácejí miliardy ale je jednodušší vzít matkám porodné a snížit mateřskou, na kterou si mimochodem platili v pojištění. A jak už se teď někteří, zřejmě ti potrefení podvodníci strefují do VV, no bojí se aby neprosadili agenta provokatéra, to by  jim pak kšefty tak nekvetly.

0 0
možnosti
SS

slv

4. 6. 2010 15:34
Re: ?

I kdyby to bylo tak, že to způsobili ti druzí (politici), tak to nic nemění na věci, že příští generace se zadlužovat nemohou. Ani formou plateb mateřských na které nemáme.

Ty silnice, o kterých plácáš, jsou drahé ptoto, že každá dědina chce mít svůj sjezd a to je to, co je tak prodražuje. Třeba. Zkus plkat jen o tom, o čem něco víš. To by ale zavládlo ticho, že?

0 0
možnosti
DP

MeGab

4. 6. 2010 9:06
Reakce k článku zhruba po odstavcích

* TOP09 si získala ty, pro něž je ODS levicová. Absurdní je zisk pravicové VV - ti museli získali velkou část protiparoubkovských hlasů.

* Agent provokatér slibovaný VV je populismus, stejně jako velká část jejich „programu“. Proto k čertu s ním!

* Obviňujete mladé z neznalosti programů a z nedostatku uvědomění, že pravicová vláda bude od nich vyžadovat větší zodpovědnost. Jste si jistá, že třeba ti dnešní „báby a dědové“, kteří odmalička jak tupé stádo volí ultralevici, znají její volební program a že ví, že po nich jejich děti budou muset platit dluhy vzešlé z levicových vlád? Možná ano, ale nehodlám tvrdit ano ani ne, protože to je prázdné tlachání bez špetky důkazu.

* Spoluúčast pacientů, rodičovské příspěvky, porodné a další peníze „zadarmo“… Kde berete přesvědčení, že můžeme dostat beztrestně něco zadarmo? Znáte tu poučku, že zadarmo ni kuře nehrabe?

* Rodiče mají povinnost se postarat o děti, dokud nejsou soběstačné, děti se musí postarat o nesoběstačné rodiče. Je to lidské.

0 0
možnosti
HF

Hana F.

4. 6. 2010 13:46
Re: Reakce k článku zhruba po odstavcích

Než někoho nařknete z obviňování, tak se nejdřív naučte číst slovo politolog.

A než budete někoho obvińovat, že si něco neuvědomuje, tak si ověřte fakta a neuvádějte tady zářný příklad člověka mediálně zmanipulovaného převolební kampaní pravice.

Oni vám totiž ty vaše modly zatajily, že i oni nasekaly plno dluhů, takže budeme platit za všechny politiky, to je bomba co?

0 0
možnosti
JM

masa1

4. 6. 2010 8:04
Úžasné

takže to Krampolovo: "Co je mi do toho, co tady bude za 20 let? Já žiju teď!" to je podle Vás jako ukázka moudrosti stáří a péče o budoucí generace?

0 0
možnosti
HF

Hana F.

4. 6. 2010 13:40
Re: Úžasné

Ne to je jen vaše fantasmagorie, já nikde o moudrosti stáří nic nepíšu.

0 0
možnosti
Š

Šenovák

4. 6. 2010 0:06
Souhlas

Skutečnost vystihnuta! TOP09... máte stejný názor jako já. Budu stručný:  Váš článek se mi líbí. [>-]

0 0
možnosti
HF

Hana F.

4. 6. 2010 13:36
Re: Souhlas

;-D

0 0
možnosti
KH

Tobinka

3. 6. 2010 22:34
jsme na mizině

Myslím, že důležitá věc, která ledaskomu uniká, je, že MY TY PENÍZE NEMÁME.

Neměli bychom šetřit proto, že jsme nadšení asketové, kteří zavrhli konzum. Měli bychom šetřit, protože jsme na mizině. ČSSD slibovala další a další výdaje.

To není o tom, že bychom nepřáli seniorům pohodlný důchod a dovolené u moře. To je o tom, že na to nemáme. mimochodem: o svoje rodiče i o rodiče svého přítele se budeme starat ze všech sil

nicméně v tuto chvíli jsou na tom finančně lépe než my, nebo´t celý život pracovali a ještě pracují, nemají hypo a starají se o sebe

my máme hypotéku a pokud někdy otěhotním a budu mít mladé, tak se z toho po... všichni se musíme naučit šetřit

0 0
možnosti
JS

Kolumbo

3. 6. 2010 22:26
Být vy mojí mámou,

tak na vás bych se vykašlal i kdyby mi "péči " o vás nařizovalo 10 zákonů hrozících hrdelními tresty...

0 0
možnosti
A

Augusta

3. 6. 2010 22:35
Re: Být vy mojí mámou,

To je od tebe velmi sobecké. "Máma" ti zanechala 122000 tisíc dluhů na hlavu a ty na ní takhle? Vždyť ti Máma Jyřina jasně vzkázala, že dluhy se neplatí, tak co se staráš? ;-D

0 0
možnosti
M

mamlas

3. 6. 2010 20:36
V zapadnich zemich je bezne,

ze mlade lidi pritahuje spise levicova politika, u nas je tomu bohuzel naopak.. A levicova politika to neni jen CSSD nebo KSCM.. S Clanekm souhlasim. Velice trefne vypichnuty faktor "cool"...

0 0
možnosti
A

Augusta

3. 6. 2010 22:30
Re: V zapadnich zemich je bezne,

Ano levicová populistická politika "naslibuj co můžeš - mladý to zaplatí" to jsou ještě Dělnická strana a taky Hitlerova NSDAP se pyšnila názvem socialistická :-) Čest práci soudruzi a smrt Wall streetu ;-D

0 0
možnosti
KB

kacinecka

3. 6. 2010 17:47
Pokud každý, kdo Vám odporuje, je tupec,

potom se - jako jedna z mála vyvolených - musíte v naší sladké republice cítit opravdu sama :-) 

0 0
možnosti
  • Počet článků 409
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3888x
Obyčejná žena, která je děním kolem sebe zasažena  redaktorka