Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AK

Tonda Brno

18. 5. 2010 13:39
No tak se podívejte

A´t jdete k volbám nebo ne, těch poslanců a senátorů tam bude furt stejně, tímto protestem nic nezměníte. Jen se může stát, že nakonec nejvíc hlasů dostanou ti, kteří vám budou nejméně sympatičtí, protože jejich voliči k volbám půjdou.

Pokud k těm volbám nepůjdete, tak si pak 4 roky nestěžujte kdo nám to tu vládne.

Když už se nenajde ideální strana, tak aspoň zvoltu tu, která má vám nejbližší program.

0 0
možnosti
GMV

Glock Mark V

18. 5. 2010 13:36
Opravte si

Vy se, autorko, "dobrovolně" NE"vzdáváte svého volebního práva". Vy jej prostě nevyužijete.

.

Jinak právo volit ve volbách máte dáno Ústavou a jde o nezcizitelné právo, které nabydete narozením na území ČR a dovršením věku 18 let (nejčastěji). Toho práva se sama vzdát nemůžete, ikdyž napíšete nějakou listinu v tomto smyslu a necháte ji podepsat notářem. Jedinou výjmkou je pravomocné rozhodnutí soudu, který Vás zbaví svéprávnosti.

.

Hezký den. ;-)

0 0
možnosti
ON

ondra.novacisko.cz

18. 5. 2010 13:29
Svobodní

Volte svobodné  (25)

https://www.svobodni.cz/

R^

Není ostudou dát hlasi i straně, o které média hovoří, že nemá potenciál překročit 5% hranici. Nikdy nevíte, jestli stejné rozhodnutí neudělalo 5% voličů.

0 0
možnosti
RZD

Rudolf z Deywitz

18. 5. 2010 13:23
No děkujeme,

že jste nám podrobně popsala, jak jste nic nepochopila.

0 0
možnosti
VH

Stará kára

18. 5. 2010 13:20
Nesouhlas. Proč:

Nevím, jestli neúčast ve volbách by byla signálem k   j a k é k o l i v   změně, tím méně radikální. Rozhodně by však šli volit ti, kteří zvolí reprezentaci, se kterou nesouhlasíte nejsilněji.

Můžeme si o politicích myslet cokoliv - ale přece jenom existují dvě, dobře rozlišitelné skupiny (z volitelných to není ani KDU, ani VV), které přes všechny výhrady o něco usilují. A to usilování přinese diametrálně odlišné výsledky. Je třeba hlasovat pro výsledek, který považujete za rozumný.

A zejména: moje zkušenost říká, že možnosti volby (nejen ve volbách) se zříkají lidé nezralí, neochotní vzít na sebe riziko rozhodnutí (aby pak - nepravdivě - mohli říkat já nic, já muzikant). Nehlaste se k nezralým.

0 0
možnosti
VK

vava

18. 5. 2010 13:17
pro vás by byl ideální minulý režim

Nevolit znamená souhlasit se současností.

0 0
možnosti
  • Počet článků 624
  • Celková karma 18,56
  • Průměrná čtenost 3856x
Narodila jsem se v roce 1979 v Hradci Králové. Baví mě studovat a vzdělávat se, a tak jsem vyučená švadlena a kuchařka, ale i sociální pracovnice. Vystudovala jsem theologii. Jsem absolventkou Policejní akademie PČR.

Během svého života jsem se věnovala mnoha povoláním. Pracovala jsem v McDonald´s, byla jsem asistentkou ve vzdělávací společnosti, realitní makléřkou i státní úřednicí na Ministerstvu obrany ČR.

Nejvíce mě zaujala práce v médiích (rádio, TV, noviny) a objevila jsem, že mě baví psát. Pracovala jsem jako novinářka v oblasti V.I.P. a politiky.

Píši recenze pro Palmknihy.cz. Jsem blogerka, spisovatelka a recenzentka knih a filmů.

V únoru 2012 mi vyšel můj první román pro ženy, kniha BRIGITA. V prosinci 2012 se objevila na světě druhá kniha HEDVIKA. V roce 2020 jsem napsala nový ženský román, který se jmenuje MARIANNE a hledám nakladatele, abych mohla knihu vydat. A pracuji na dalších knihách.

Najdete mě také na MÉM WEBU: http://siander.cz

Můžete mi napsat na E-MAIL: siander@siander.cz

Počet návštěv podle TOP listu:

');
//-->