Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

rymac

24. 4. 2010 12:41
doporučení

pro autora zní, vymést demenci ze své hlavy.. tenhle příspěvek jsem bohužel nedočetl, protože to snad ani nejde.. takové nesmysly můžou číst opravdu jen otrlí jedinci. ale je mi jasné, že autor si při snaze maximálně zachytit své nadšení z videoklipu, pod snahou přesvědčit nás, že jde o revoluční čin ze kterého si všichni musí sednout na zadek a probere i jeho odpůrce, pořádně neuspořádal pojmy a dojmy a tak chrlí tuhle smět nonsensů, nad kterými se průmerně rozumný člověk jen pousměje.Rv

0 0
možnosti
JK

Jiri Kram

24. 4. 2010 12:53
Re: doporučení

pane mozna Vam to uniklo, ale marketing neni nesmysl, proto se mozna uci na vysoke skole...

0 0
možnosti
J

jezdeckarel

24. 4. 2010 12:33
Přihrání na smeč

Oba vážení  " umělci " Isasová i Mádl o socialismu i komunismu vědí úplné lejno. Používaje jejich výrazových prostředků, vzkazuji jim, že mi mohou  políbit anální část těla.

0 0
možnosti
LD

amusia

24. 4. 2010 12:40
Re: Přihrání na smeč

A jde právě o to, aby to oni a ostatní mladí již nemuseli zažívat...a dál o TOM věděli úplné lejno...nebo jen z vyprávění NÁS, kteří tu dobu zažili a již se nechtějí vracet. Házet hnůj na mladé jen proto, že mluví o něčem, co nezažili, dokáže jen...nechci být vulgární, tož nechť si doplní každý sám podle sebe.

SKAJP[>-]

0 0
možnosti
JL

Dworkin

24. 4. 2010 12:28
Trivialita

Článek se mi celkem líbil, ale křečovitá snaha autora jej v diskusi za každou cenu obhájit je trapná. Navíc ve stylu "já jsem to narozdíl od vás všech pochopil", který se nutně musí zajídat i těm, kteří o viral marketingu nikdy neslyšeli (a těch zas tak moc nebude, akorát to asi neznají pod tím buzzwordem). My ostatní nežijeme v kanálu, a přestože lze ocenit nalinkování wassup mutací na jednom místě, tak na nějaký machrování to fakt není.

0 0
možnosti
JK

Jiri Kram

24. 4. 2010 12:41
Re: Trivialita

Tak 1) ma reakce v diskusi je dana tim, jak mi pisi diskuteri pokud mi nadavaji, tak jim to vyvracim, nebo si podle Vas mam nechat nadavat? Schvalne ukazte se Vy, jaky jste macht Vy napiste blog na kontroverzni tema a stuje tam a nechte si za to nadavat. Zvanit v diskusi, jak se nekdo chova, jinak nez byste ocekaval umi kazdy. Predvedte se sam 2) clanek neni machrovani, ale pokud jini blogeri pisou o valce generaci a delaji z toho silenou aferu, tak me prislo to uvest na pravou miru, aby nekomu doslo, ze to neni nic jineho, nez jen pokus o viral, at uz byl za jakymkolvi ucelem.

0 0
možnosti

martin013

24. 4. 2010 12:25
Dřív

Dřív, když něco bylo hodně blbé, bylo to jenom hodně blbé. Dnes, když je něco hodně blbé, říká se tomu "virální marketing". Pokrok se prostě nedá zastavit, to je marné. Tak se nezlobte, že nebudu sdílet vaše nadšení. Asi nejsem ta správná cílová skupina.

0 0
možnosti
F

Fiara.L

24. 4. 2010 12:48
Re: Dřív

R^;-D

0 0
možnosti
MP

apokalypsa

24. 4. 2010 12:18
Ignorovat reklamu = reseni?

Jaky je tedy spravny postup pri viralni reklame? Totalne ji ignorovat? Nemyslim si.

0 0
možnosti
J

joska.cyrany

24. 4. 2010 12:14
Pokud to byl skutečně ten virál.

Panebože. Pak je to podobný vtípek jako jsme dělali v dětství. Natáhli jste ruku jako , že oběti ukazujete nějakou špínu na hrudníku a když sklonil nebohý hlavu, cvrklo se mu do nosu. Byla to hrozný švanda. Je před volbami. A kdo pochybuje o orientaci(kouzlo nechtěného) Mádla, tedy politické, stačí se podívat na jeho stránky na facebooku. Nebylo proč nevěřit.

0 0
možnosti
F

Fiara.L

24. 4. 2010 12:07
hmmm

Že by to bylo až tak povedené?Bohužel to bylo přesně ve stylu ubohosti voličů ODS.Ano,podezření na něco takového jsem měla,ale oba aktéři by se spíš měli zamyslet,jak je možné,že to lidé uvěřili právě jim.Nevím jak Issové,ale mně by nelichotilo,kdyby mě měl někdo za primitivní blbku.Mádla nekomentuji.Pane autore,vy byste měl spíš dumat nad tím,jak se chová mladá generace ke svým rodičům a prarodičům a zda je to téma vhodné k "žertování".Nebýt toho,že tu žijeme v čímdál větším hnoji,tak by tomu lidé tak snadno neuvěřili.Byl-li to fór,tak vlice výstižně opsal pouhou realitu.

0 0
možnosti
P

pitbulek

24. 4. 2010 12:00
chytačka pro blbce

vůbec mi nevadí že jsem naletěla klidně jsem za blbku jen mě těší že nejsem sama takže to se mnou není ještě na pováženou ale představa že mi radí takový dva pitomečkové mě dotala do dřepu no nic jsem ráda že má někdo v dnešní době smysl pro humor i když trochu perverzní

0 0
možnosti
J

joska.cyrany

24. 4. 2010 11:42
Někoho nachytat je velmi zábavné.

Směje se všichni .

0 0
možnosti
KK

Za pět minut dvanáct

24. 4. 2010 11:39
jakou roli hraje barva Marthina trička?

jsem nepochopila, i když je to do detailů promyšlené;-) kdybyste si třeba našel čas na bližší vysvětlení?

0 0
možnosti
JK

Jiri Kram

24. 4. 2010 11:50
Re: jakou roli hraje barva Marthina trička?

Lidsky mozek vnímá barvy jako asociace. Pokud je nejaka barva s něčím asociovana spoušti se podvedoma reakce prirazujici barvě a jejímu nositeli nejaké vlastnosti. Nekteré barvy nejsou ve vnímáni spotrebitele zařazeny. Napr Marta by nemohla mít tričko cervene, oranžové, modre, zelené. Musela pouzit barvy bez asociace zluta, cerna, bila. Nemohla mit sedivou, hnedou, fialovou, ruzovou tyto barvy vyvolavaji negativni asociaci. Navic zluta je barva slunce tedy mladi naopak hneda barva stari. Pokud je klip cilen Primarna na 18-30. Sekundarne 15-17, 31-x. Musela pouzit barvy hodici se k primarni cilove skupine.

0 0
možnosti
  • Počet článků 66
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1676x
Bylo nebylo. Nebo vlastně bylo. Jednou jsem začal psát. Pak jsem se do toho zažral, ale pak mě to přestalo bavit. Publikoval jsem všechno možný. Teď vlastně je úplně jedno, co sem napíšu. Jelikož ten, kdo mě zná, ten už ví, že ode mě jdou čekat různý věci. Ale stejně si to píšu hlavně asi tak nějak sám pro sebe. 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy