Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RP

radim36

25. 4. 2010 10:00
Kdyby ten klip netrefil citlivé místo oranžových,

tak by jen odezněl a po týdnu by po něm nikdo ani nevzdechl.

Jenže oranžoví cílí permanentní  volební kampaň, kterou začali už před lety okamžikem nástupu Topolánkovy ODS do vlády a přechodem Paroubkovy Soc Dem do opozice, právě na takové lidi.   Na lidi, co žijí stylem " dneska se budeme mít dobře, za půl roku taky a co bude dál, se nějak udělá, nezajímá mě jak "  A ten klip na tyto lidi cílí taky a se stává nepříjemnou konkurecí ničící působení volební kampaně oranžových  Představitelem takových lidí jsou v tom klipu důchodci, ale oni to jsou vedle důchodců i lidi ještě pracující a ekonomicky činní.

Jenže ti druzí, co takoví nejsou, chtělo by se mi napsat slušní a rozumní lidi, mají za ty roky permanentní volební Paroubkovy kampaně až nad hlavu. A podobné věci jako ten klip jsou jejich jedinou možností, jak na Paroubkovu kampaň účinně odpovědět.

0 0
možnosti
T

tomas_tod

25. 4. 2010 10:41
Re: Kdyby ten klip netrefil citlivé místo oranžových,

R^

0 0
možnosti
RR

rezjir

25. 4. 2010 9:38
Vy jste si možná zapamatoval tohle

„všude na světě si lidi levou rukou vytíraj zadek, v některejch zemích. Pokud vyhraje levici vytře si zadek ona s váma. „levice zadluží stát, a zatím co oni si v klidu umřou, my ty dluhy budeme platit

Obavám se, že ostatní jaksi uvědomí velmi rychle, že si vytirají ... pravou ruku . a že to byla vždy pravice, co s nimi zametla (viz Topolánkova smlouva s voliči a kalouskovo zadlužení státu za pouhý rok o dvěstě miliard.

Obávám se, že ostatní si zapamatují,že své rodiče a prarodiče smějí navštivít jednou ročně, jen pokud dají své prašule k dispozici svým nevděčným potomkům.

0 0
možnosti
PP

ekonom

25. 4. 2010 8:41
Je to "krám"

Tak jsem to okoukl a poněkud mi to pozvedlo...bohužel jen žaludek. Je to něco jako reklama na toaleťák při níž se chuť k jeho koupi "stimuluje" detailními záběry na dosud neutřený zadek. No, možná to někoho ke koupi získá ..:-/

Nelíbí se mi obsah ani forma. Forma u mne nevyvolala naštvání, ale hnus. A obsah?

Copak to nějaký má kromě toho, že prarodiče jsou debilové???

No a humor, natož inteligentní jsem v tom nenašel ani elektronickým mikroskopem.

BTW: pohled na dámské přirození mne obvykle vzpruží a vyvolá erotické představy. V předvedeném kontextu bylo dobře, že jsem ještě nestihl posnídat. RvRvRv

0 0
možnosti
V

Vikina

25. 4. 2010 13:28
Re: Je to "krám"

Myslím, že kdyby to viděl Kundera, tak ho klepne (a fakt mohli vybrat něco pěknějšího :-P, tohle každýho chlapa vyděsí).

0 0
možnosti
JM

jarwampaa

25. 4. 2010 8:15
ale, ale,

jak se tady ti bolsevici rozciluji  ;-D;-D;-D

nesmite brat vsechno tak vazne, nebo se z toho po....

Hezky klip to zrovna neni, puvodni taky ne, ale aspon to clovek dokouka do konce, narozdil od 95% jine ceske estradni tvorby.

0 0
možnosti
VV

vovov

25. 4. 2010 8:01
Divící se

Z článku: ... Jsou tři pravidla: Poučit, Pobavit, Nasrat, nebo všechno dohromady (všechny tři klip splňuje – geniálně)  .....

Ty první dvě věci - to snad ani náhodou. Snad ta třetí, ale jen málo. Ale je tu ještě jedna možnost: Údiv. ... A to nad tím, jaké je v Česku množství osob s vymytými mozečky !

0 0
možnosti
T

tomas_tod

25. 4. 2010 10:42
Re: Divící se

Myslíte voličů socanů? ;-)

0 0
možnosti
KK

Leczo

25. 4. 2010 6:55
A to ještě, ty hlupáčku, nevíš,

že to je celé okopírané z americké verze. Hledej, šmudlo ;-D

0 0
možnosti
JK

Jiri Kram

25. 4. 2010 13:56
Re: A to ještě, ty hlupáčku, nevíš,

Hlupacku, nauc se nejdriv cist a pak mozna zjistis, ze jsem o Sarah psal v predchozim blogu a navic jsem tam ten celej klip vlozil http://kram.blog.idnes.cz/c/134845/Madl-a-Issova-mladi-a-nastvani-tak-jako-ja.html Surfuj na tuhle adresu smudlo

0 0
možnosti
JP

pescha

24. 4. 2010 23:37
je mi fuk pozadí věci

hlavně když se to dostane mezi lidi..spoustu mladých taky nebaví číst volební programy a hrabat se Ústavou, jestli to "pude" nebo "nepude"..tady je to polopatě a je tomu skutečně tak..neříkám, že všechno, ale většina.. a je jedině dobře, že se to šíří po netu, sám když jsem to četl na iDnes, hned jsem si odkaz lupnul na "Zeď" na FB a udělali to i mí kamarádi.. a jelikož mám v rodině (která sdílý stejné obydlí jako já) taky ještě nerozhodnuté voliče, video jsem doporučil či pustil či pravil o jeho obsahu..

jedinou škodou může být, že jak Martu tak Jirku mají rády spíše ženy, dívky a puberťáci obecně, chtělo by to nějakou ryzejší postavu pro drsné muže (i mladý člověk může být drsnější a nebýt už puberťák)..ale to jen tak na zamyšlení :)

0 0
možnosti
JG

gazda2

24. 4. 2010 23:28
Jak se to jmenuje je mi jedno,

hlavně že to funguje. S arogamtními kecaly se dá vytřít nejlépe vtipem - až pojedou po namydlený lajzandě, stejně budou plácat ptákoviny, ale to už je jedno. Klip je první akce celé kampaně, která na mě alespoň trochu udělala dojem. 

0 0
možnosti
M

MartinJiskal

24. 4. 2010 23:22
jinak to, ze autor mluvi o svem prani

a ne o skutecnem efektu ukazuji jim vybrane citaty.

internet totiz dnes neresi jim vybrany vzkaz, ale rozebira se proc nekteri mladi pravicaci jsou vulgarni a utoci na stare lidi. to je 90 procent vsech diskusi o danem klipu. I kdyz je mozne ze autor rad zije ve vlastnim svete a zaregistroval jen zlomek debaty a to mu stacilo protoze pasoval do jeho vize. I na facebooku ktery je rekneme nejpresnejsi cilovou skupinou nejvic zastancu maji odpurci madla a nekolik celkem velkych skupin a skoro nikdo tam neresi ten udajny odkaz autoru ale jen jen jejich primitivismus a neslusnost.

0 0
možnosti
N

nacken

24. 4. 2010 23:07
Pravicových stran

je nějak moc a já nevím kterou mám volit. Asi se na ně vykašlu a nebo si losnu. Nebo když se budu v den voleb cítit mladě tak nevím koho volit. A když se budu cítit staře tak je to jednoduchý KSČM ;-D

0 0
možnosti