Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

xRocky

1. 4. 2010 19:00
???

... zbabělý útěk za hranice ... klasika pana (rudého) Trošky ....špičkové školství za totáče .... za bakšiš zničená příroda ...

A teď skutečnost - můj děda (válečný hrdina který mnohokrát riskoval svůj život aby zachránil řadu lidí před koncetrákem v Osvětimi) neutekl (zbaběle) a skončil v komunistickém kriminále po vykonstruovaném obvinění. O Troškovi darmo mluvit. Studoval jsem vysokou za totáče a teď na stejné škole jako externista učím - mohu Vám sdělit že trochu plácáte o něčem do čeho nevidíte. Bydlím v Beskydech a na naší krajině (speciálně nejkrásnější hřebenové partie) je vidět že jí ten kapitalismus náramně svědčí, o čistých řekách ani nemluvě......... Že Vy jste ten "obyčejný člověk" pana velkého vůdce nejmenované strany podporované třeba Marťany - a ejhle, je to tak, vždyť to o sobě sama píšete - a já si myslel že tuhle nadávku používá jen sám velký on a voliči komančů.... Ach jo ....

0 0
možnosti
L

laduk

2. 4. 2010 8:54
Re: ???

Na ten umírněný příspěvek reagujete moc vztekle a už to zase orientujete do nějaké ideologie.

0 0
možnosti
M

masculine

1. 4. 2010 18:34
Nás nezajímá jen ODS, ČSSD, KDU-ČSL.

A co KSČM? Tu jste pominula úmyslně nebo nedopatřením. Ta má rovněž svůj prostor. A ty ostatní alternativy nepřekračující tu či onde 5% hranici preferencí? I ty si můžete vyhledat. Máte možnost je sledovat např. na internetu. Nejsme v dobách komunistické prehistorie, kdy nám byla vštěpována jediná "pravda". Potřebné informace můžeme čerpat z mnoha různých zdrojů. A těch malých stran se tuším dočkáte před volbama. Alespoň jsem se jich dočkal před těma minulýma. A popravdě vám musím sdělit, že jsem byl vrcholně zklamán. Vesměs ukázka naprostého amaterismu, který přesně zapadal někde mezi "profláknuté" velké strany a hospodskou debatu ve IV. cenové. Opravdu si nedokážu představit, co by lidé neschopní natočit ucházející videoklip k volbám byli schopni stravitelně sdělovat v přímém přenosu. To už rovnou můžeme převést OVM do onoho pohostinství a pokecat si se štamgasty. Jejich názor by pro vás mohl být mrovněž důležitý.

0 0
možnosti
JT

Jsem tady

1. 4. 2010 20:37
Re: Nás nezajímá jen ODS, ČSSD, KDU-ČSL.

KSČM, možná paní Autorce příjde racionální, že něco, co jednou kompletně selhalo, není zrovna moudré zkoušet znova. A navíc o komunistech se tady 40 let mluvilo až až... :)

0 0
možnosti
JC

JirkaTA

1. 4. 2010 18:31
Šmarjá ženská...

...co hledáte? Vždyť ta vaše strana už v parlamentu je, dostává pravidelně 12-14% a vaše názory k ní sedí jako hrnec na prdel!

0 0
možnosti
JK

freedom1989

1. 4. 2010 21:43
Re: Šmarjá ženská...

R^

0 0
možnosti
MK

mašlomcha

1. 4. 2010 18:07
Škoda Vašeho hlasu, který propadne

ve prospěch vítězných stran a nejvíce hlavně té vítězné. A třeba tak, aniž byste chtěla, podpoříte právě stranu, kterou byste chtěla ze všeho nejméně.

Proto než případný zmar, si vyberte stranu, která nejvíce odpovídá Vaší orientaci. Na výběr máte mezi stranami levice (socdem, komunisté) a stranami středo-pravice (ODS, TOP09). Dobrým vodítkem je i to, kriticky vyhodnotit výsledky vládnutí těch nebo oněch stran u nás a v zahraničí: Řecko(střídaly se tam levicové vlády a asi přijde stát na buben); Slovensko(8 let po Mečiarovi tam vládla koalice středo-pravých stran a z kdysi zaostalé země se jim podařil malý zázrak: penzijní reforma, splnění podmínek pro příjetí Eura, stabilizace zdravotnictví, státní maturity), Maďarsko(téměř nepřetržitě vlády levice: dnes zrušení všech slibů, 13.-tých důchodů, snížení důchodů, enormní zadlužení), jak to bylo u nás víte sama: 8 roků levice a 4 roky "pat" kvůli levici: Euro nemáme, penzijní reformu ani státní maturiry  nemáme, Slovensko je před námi.  

0 0
možnosti
MV

Martin V

1. 4. 2010 19:38
Re: Škoda Vašeho hlasu, který propadne

Slovensko je před námi? To Vás napadlo jak? Můžete napsat, co Vás k tomu tvrzení vedlo?

0 0
možnosti
P

Pavel_D

1. 4. 2010 18:05
Masáž?

Ta tu spíš funguje dle průpovídky "masér masérovi masére". Nebo jinak: "Okno do světa lze zastřít novinami - a zatemnit obrazovkou." Ještě jinak: zprávy dělíme na - pravdivé, pravděpodobné a nepravdivé. Tedy - sportovní výsledky, předpovědi počasí a všechny ostatní. A tak jsem už asi před 18ti lety odhlásil noviny, později přestal poslouchat rozhlasové zprávy, no a ty televizní - ani nevím, jak vypadají. A přesto jsem živ a informován. Ono se u nás stejně všechno rozkecá.

Potřebuji znát jména našich předních politiků? Ne. Když jsem asi před 25ti lety přecházel z jednoho podniku do jiného, zeptal se mě někdo, jaké to tam je. Já na to: "stejné, jenom ti volové se jmenují jinak".

Neb dokud budeme mít tento volební systém, změnu k lepšímu nemůžeme očekávat. A tudíž je úplně jedno, zda má někdo v médiích více prostoru či méně. Viz obrázek:

http://pdvorak.byl.cz/obr%e1zky/svata_pravda_.jpg

0 0
možnosti
P

Pavel_D

1. 4. 2010 18:33
Re: Masáž?

Pokračování:  To, co našim sdělovadlům (česky: mediím) absolutně chybí, je investigativní žurnalistika. Proč, si laskavý čtenář jistě domyslí (napovím - betonová botička a koupel v přehradě, dopravní nehoda ...).  Není lepší držet se pravidla "koho chleba jíš, toho píseň zpívej"? (Např. Kdepak ty ptáčku hnízdo máš, Růže růžová, Jó třešně zrály etc.)

Takže vcelku chápu Vaše rozhořčení, ale co z toho? Nechtějte od našich médií, aby Vám našla nějakou dobrou malou nezprofanovanou stranu. Udělejte to sama. Na netu se o nich dozvíte, požádejte je o rozhovor a uveřejněte jej ve svém blogu.

Ale pozor: pokud si myslíte, že naše školství v minulém režimu nám mohli leckde závidět, tak jste asi měla výjimečné štěstí na školu. Neb to školství nám vychovalo ty, kteří nám teď vládnou a zprostředkovávají informace. Dokonale potlačovalo ty vynikající a dávalo vyniknout těm průměrným. Jako to celý minulý systém dělal se všemi a se vším. Výjimky jen potvrzují pravidlo.

0 0
možnosti
J

Jjajajaja

1. 4. 2010 18:00
Že vy jste taková "malinko" rudá, viďte.

Rv

0 0
možnosti
ŠP

Shadow stalker

1. 4. 2010 17:43
Zbaběle?!!!!!

Paní Dašková, nechci polemizovat se zbytkem článku, ale výraz zbaběle se opravdu k emigraci nehodí (a neměl by být ani zmiňován jako otázka). Emigrace byla pro silné nátury a osobnosti, které se dokázaly uplatnit i jinde. Jak jste přišla na zbabělost, to jsem nepochopil....

0 0
možnosti
JV

Georgik-I

1. 4. 2010 20:40
Re: Zbaběle?!!!!!

R^, ale ona Tě asi nepochopí...

0 0
možnosti
B

borek_t

1. 4. 2010 17:27
Medialni masaz...

Za tento prispevek si zaslouzite vice nez jednu karmu,nepocitejte s tim ze diskuteri s Vami budou souhlasitR^

R^

0 0
možnosti
DS

Danice

2. 4. 2010 8:38
Re: Medialni masaz...

R^R^R^!!

0 0
možnosti
VB

velky bratr

1. 4. 2010 17:26
Media jsou rizena centralne

Stejne jako ekonomika. Drtivou vetsinu vyznamnejsich medii vlastni v dusledku dva lide - to umoznuje solidni selekci informaci. Napriklad o masovych protestech proti vlade v usa se nedozvidame nic - asi je to zakazane, tam si lide uz ve velkem vsimli, ze mezi tema dvema stranama neni zadny realny rozdil. Tohle proste z nejakeho duvodu vedet nesmime, asi bychom se mohli zacit prilis ptat...

0 0
možnosti
VB

velky bratr

1. 4. 2010 17:28
Kvantifikace politickeho zpravodajstvi

A pak je tu zakonne omezeni vyhlasene RRTV, tou ideove cistou, co posvetila zeleznemu licenci na dalsich deset let v dobe dobihajici arbitraze.

Podil na obrazovce musi byt odvisly od poctu kresel v poslanecke snemovne. Tim se konzervuje soucasny stav, ods vypada pravicove a lide maji dojem, ze si mohou vybrat - byt nemaji z ceho protoze cely ans parlament je jedna velka koalice, ktera vzajmeny spor jen predstira.

0 0
možnosti
MH

MHHH

1. 4. 2010 17:18
Je to pravda

Určitě to tak je, ale nic se s tím neudělá. Ani dobrý jogurt se neprodá sám, pokud se neumí prezentovat.

0 0
možnosti