Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
C

Charliealpha

12. 3. 2010 21:33
Sportem ku zdraví.

Před osmi lety jsem v Jablonecký nemocnici skončil s naprosto stejným problémem, ovšem způsobeným nikoliv lyžováním, alébrž sjížděním divočící Mumlavy pod Harrachovem. A jako ortodoxní stydlín sem se v bílym andělíčku před sestřičkama červenal až na tom odhalenym zadku. Závěrem dodávám, že mně to koleno sešili moc krásně, takže srůstej minimálně stejně dobře jako já :-)

0 0
možnosti
RL

limbursky.blog.idnes.cz

12. 3. 2010 20:09
Jsou některé sporty...

...kterými si člověk systematicky ničí zdraví a pak mnoho dalších, kterými si zdraví spíše utuží. Vždy jsem si kladl otázku, co vede lidi k tomu, aby věnovali tolik energie do sportů, kterými se vědomě ničí. Ten váš sport, Šárko, k nim bohužel patří a váš článek je jen smutným důkazem. Co vás k tomu vede? Připadá mi to moc smutné. Přes ten holej zadek jste měla dostat dřív, než vám někdo dovolil si zničit zdraví a pak kvůli tomu ten zadek  nedobrovolně ukazovat. A že se s tím ještě teatrálně chlubíte....A někdo to dokonce pozitivně hodnotí. Svět se zbláznil. Rv

0 0
možnosti
K

Kozlík_

12. 3. 2010 20:19
Re: Jsou některé sporty...

Ano, lyžařské sporty moc zdravé nejsou. Ale vrcholově prováděný sport, který je zdravý? Myslím, že žádný. A sport prováděný rekreačně, tak např. cyklistika má výrazný zdravotní přínos, ale zároveň tu jsou vyšší rizika. Ne poškození pohybového aparátu jako u běhu, ale možné i smrtelné úrazy.

Pokud profesionální sport beru jako obživu, tak která práce je zdravá? Sedět u počítače 10 hodit denně, mít potíže s krční páteří, očima, potíže s rukou z ovládání myši atd. Nebo dělník na stavbě, řidič, truhlář? Či snad učitelka, kterou přivedou parchanti do blázince nebo má "jen" pocuchané nervy. A sportovci bývají lépe placeni nevě většina profesí, i když devastace těla bývá větší. Jenže i ležácký život, např. žít z dávek, nějaké renty - to zas taky není zdravé...

Myslím, že jste se do Šárky obouval zbytečně. Špatný je celý životní styl společnosti a profesionální sport je jen jednou oblastí. Lidi v něm zpravidla makají a něco umí, což jinde si nejsem tak jist.

0 0
možnosti
P

petrhajek.blog.idnes.cz

12. 3. 2010 20:02
vim, ze v ten moment to sranda nebyla,

ale u cteni jsem kralovsky bavil (z klidku a pohody pokoje :-) ).

Moc hezke R^

0 0
možnosti
RL

limbursky.blog.idnes.cz

12. 3. 2010 20:16
Re: vim, ze v ten moment to sranda nebyla,

8-o Petře, dnes se tady asi definitivně v názoru na věc neshodneme. Chápu pobavení nad tím okamžitým jednorázovým jevem, ale když se zamyslím nad příčinou toho celého, pak by tady zasloužil někdo pár facek. A to jsem nechtěl být výše natolik jedovatý, abych se zeptal, zda si milá kolegyně blogerka za své avantýry také své ošetření ze svého zaplatila. Obávám se, že se na hovádka pochroumaná adrenalinovými zážitky jízdou ze svahů skládáme všichni a pak se nedostává na léčbu těch, kteří k nemoci přišli celkem nezaviněně...:-/

0 0
možnosti

peterudes

12. 3. 2010 19:40
podobný zážitek

Pro mě osobně byl jedním z nejsilnějších zážitků z nemocnice okamžik, kdy jsem po plastice kolena a operaci předních křížových svalů, zhruba po dvou dnech, ještě s dreny v koleni ráno potřeboval na záchod a to na ten velký (ačkoliv jsem přesně z tohoto důvodů dva dny nejedl). Pocit, že si nemůžete dojít sám ani na záchod a jste odkázán na sestřičku s bažantem plus naproti vám ležící další člověk, byla celkem silnou kávou. Hlavně ta bezmoc byl pocit, který byl velmi nepříjemný...

0 0
možnosti

peterudes

12. 3. 2010 19:41
Re: podobný zážitek

nikoliv předních křížových svalů, ale vazů...

0 0
možnosti
K

Kozlík_

12. 3. 2010 19:22
Hezké počtení, pobavil jsem se

Ano, andělíček, kde v předu zakryje, vzadu holý zadek. Snad Vás s tím nevodil zřízenec po chodbě? Při běžné operaci, břišní, vás položí na stůl celou nahou. Lékaři, ti mi fakt nevadí, ani sestry. Jako muž bych měl jiný problém, při spaní dochází k spontánní erekci. V 18, když mi operovali slepák, tak zcela určitě.

Jinak oceňuji, že se tím aspoň zabýváte a nějak to řešíte. Dnes dosti mladých dívek v tom nevidí problém, když někdo vidí jejich holý zadek či intimní místa - a nemusí jít o doktory. Pak jsou Vám tyhle chvíle asi nepříjemnější, ale zas můžete být ráda, že jste celkem slušná holka.

Z návštěvě nemocnice, na velkém pokoji na chirurgii. Zřízenec přivezl paní na pojízdném lehátku. Pak dal pokyn, aby z něj přelezla na postel, ke které přijel. Paní: nemůžu, jsem úplně nahá (paní tak 65, zřízenci tak 20-25). Zřízenec: mě to nevadí. Nebo že bych vadil já?

0 0
možnosti
EK

fitzie

12. 3. 2010 19:11
jo, v porodnici

ukážete opravdu leccos. a spoustě lidí. pokud je to malá okreska, tak nechtěně i tatínkům, jejichž dítko se shodou okolností rodí ve stejnou chvíli, jako je to vaše. Je fajn brát život s humorem, ale o důstojnost by se člověk neměl nechat připravit tak snadno.

0 0
možnosti
DH

Denule

12. 3. 2010 19:08
Pěkné shrnutí obvyklých pocitů v nemocnici,

nicméně počkejte, až budete rodit. To budete ukazovat něco úplně jiného na požádání celé 4 dny poté na novorozeneckém a pomalu Vás překvapí, když příjde někdo jiný, kdo to nebude chtít vidět (třeba sanitáři s obědem);-).

Přeji pěkný večer, a karma, samozřejmě

0 0
možnosti
ZM

Cabestany

12. 3. 2010 18:04
palec nahoru

velmi výstižné :-)R^

0 0
možnosti
BR

Stobka

12. 3. 2010 17:51
taky se chystám příští týden vystrkovat

díky za povzbuzeníR^

0 0
možnosti
Z

zabanovanýradepur

12. 3. 2010 17:20
Karmaaa!

R^;-D

0 0
možnosti