Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
L

leo5

14. 10. 2009 18:22
Lidí s těmito zkušenostmi je mnoho.

Každý by se měl ozvat,aby o tom bylo více slyšet,a aby se toho mohli chopit mocní populisté a trochu to roznesli i do jednostrannějších myslí.Na jednostrannost stůně celé lidstvo.Současná medicína je výborná jako akutní.Dík za ni,ale na trvalou příčinnou léčbu nestačí.Zde musí nastoupit poznání.Člověk je podoben soustavě hrází.Nejvyšší hladinou je citově duchovní-nejhlubší základní postoje,názor na smysl života,níže je hlad.duševní-charakterové vlastnosti,vztahy,níže je hlad.myšlenek,pocitů,pudů,nejníže tělo s jeho životosprávou.Každá hladina samočinně silně ovlivňuje hladiny pod sebou.Nahoru působí málo.Chemie zasahuje jen do úrovně těla.Problém na chvíli obaluje,ale neřeší.Pokud se člověk nezmění,k čemuž ho nemoc nabádá,nemoc se vrací,často v silnější podobě.Žel většina lidí raději bude polykat prášky a trpět,než by se zabývala svým vnitřním životem.Duchovní lenost je ta nejosudovější nemoc,otvírá bránu všem kteří se chtějí na lidské nevědomosti obohatit.(téma zde nelze obsáhnout)

0 0
možnosti
T

tina

14. 10. 2009 17:43
bylinky a babská moudra

tu byly dříve jak chemie, pro nic zanic by se nepředávaly z pokolení na pokolení...

0 0
možnosti
VNP

veš na pleši

14. 10. 2009 16:21
No, oni to lékaři vědí...

Skutečnost je taková, že na jedné straně je to pacient, který vyžaduje antibiotika i při banalitách a chce mít vyřešeno všechno teď, hned a zítra aby mohl zase do práce! Na druhé straně se lékař chrání, už i sem zavítala ona americká móda hojit se na lékařích, jak jste si jistě všimla, takže už nejste léčena, jak je potřeba, ale aby to bylo právně nenapadnutelné. Takže bych ráda viděla doktora, který Vám řekne, že stačí jitrocelový sirup a týden v teple a že jste vůbec neměla s tím děckem chodit! Ale: nijak jste neobjevila Ameriku, jen patříte k bílým vránám, co poslouchají tělo a jsou schopni něco pro sebe udělat! Lékaři vědí, že cukrovka typu 2 je způsobena vysokým kalorickým příjmem a fyzickou neaktivitou (většinou!), ale co myslíte, když pacientovi řeknou, že má začít sportovat a přestat jíst smažené, že se stane? Kdyby to fungovalo, co navrhujete, zely by nemocnice, zejména interny, prázdnotou.

0 0
možnosti
J

Jack777

14. 10. 2009 14:32
...

Dříve lidé také neměli léky a jiné vymoženosti. Ale také jich obrovské množství umíralo na dnes naprosto banální nemoci, při porodech atd.... Více jak 1/3 lidí.

Někdo by řekl, že je to správné, že si tak příroda reguluje počet. Jenže ono se to dobře kecá, když je člověku dobře a když ho nezásáhne žádnej smrťák. Když dojde opravdu k průseru, tak 99% lidí svůj názor hezky rychle změní, pokakaj se strachy a vrátí se k lékům :-)

0 0
možnosti
G

garumna

14. 10. 2009 16:02
Re: ...

Myslim,ze autorce jde o neco jineho a to je naduzivani antibiotik pri sebebanalnejsich obtizich ( ryma). Jiste nikdo ( krome zatvrzelych domarodek) si nepreje vratit se sto let zpatky. Zaroven je ale treba rozlisovat, kdy staci lipovy caj a kdy je treba nasadit antibiotika. Spousta lidi ale antibiotika naduziva a vyzaduje je pri kazde lehci viroze. Pokud znate nejakeho lekare ci sestricku, poptejte se. Ja se poptala a byla jsem velice prekvapena, jak mnozi rodice i na rymicku chteji antibiotika. Ze tim potomkovi az tak neprospivaji je jim jedno, pokud jim lekar antibiotika nepredepise, zhusta mu vyhrozuji a obvinuji ho ze zanedbani pece...

0 0
možnosti
JD

pedr64

14. 10. 2009 14:19
dle nadpisu bych čekal, že necháte umírat děti,

protože rodiče nemají statísíce na drahou léčbu a článek je o rýmě a nachlazení. Jo, jo, alpa s cukrem a na bolavý zub vata v rumu;-)

0 0
možnosti
A

Ales_Keberle

14. 10. 2009 14:19
...

Super článek. Už dlouho chci napsat něco podobného, ale už nemám potřebu :-D R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 59
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1620x
Jsem rozená optimistka, milující život a vše, co s sebou přináší... Ráda cestuju a poznávám nové lidi i jiné kultury. Pracuji jako terapeut a kouč osobního rozvoje www.jolanadominguez.cz.
Mimo jiné se věnuji prodeji šperků a bižuterie z přírodních materiálů a polodrahokamů, které i sama vyrábím. Více na www.aaa-taino-galerie.com