Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
P

podotek

18. 11. 2009 11:37
Ofízlováno sice nápaditěji než na Novinkách,

ale přece. Profesionální diskutéři budou mít volnější pole k hlásání "správných" názorů, jisté síly a státy ztratí nepříjemný dojem, že ta jejich propaganda, dle diskusí soudě, až tak nezabírá.

Zároveň je vidět, že nejen totalitní moc, ale i soukromý vlastník může nepokrytě manipulovat veřejností - příznačné, že utahování šroubů přichází s odbouráváním suverenity evropských států - inu, kdosi se jistí ...

0 0
možnosti
SH-F

sir Humprey - forever

18. 11. 2009 11:45
Re: Ofízlováno sice nápaditěji než na Novinkách,

přesněR^

Macury si nikdo ani nevšimne - a přitom takový prodejný děvčata jako on jsou podstatou totality...

0 0
možnosti
G

GLove

16. 11. 2009 20:26
Asi cesta ke zkulturnění ale...

... nechápu jednu věc: Proč se opět vymýšlí něco, co už je dávno v různých variantách vymyšleno a hlavně prověřeno jinde, především na zahraničních serverech??? Věci typu hodnocení příspěvků na stupnici, aby si člověk mohl schovat příspěvky např. pod úrovní 2 atd. atd. atd., proč znovu neobjevovat Ameriku.... :-/

0 0
možnosti
EH

jana zo salasa

16. 11. 2009 11:51
To je ako darček

k 20 výročiu revolúcie. A ešte jedna rada pre p. Dvořáka,"k povolení diskutovat je nutné dostať doložku diskutéra získanú na miestnom oddelení policajtného zbou na ktorej bude aj Vaše prihlasovacie meno. No to sme dopracovali.;-(

0 0
možnosti
AB

naxalite

15. 11. 2009 10:38
neobolsevici

Vzdycky mne pobavi vykriky o pravu na svobodu projevu a o nadavkach do bolseviku redakci. Prave bolsevicky mi prijde pristup tech lidi, kteri maji pocit, ze mohou na soukromem "pozemku" vylevat svoji zumpu ("nazory") a jeste by na to meli mit pravo. Je to podobne tomu, kdyz komuniste prisli na udrzovany statek a nasilim ho znarodnili a vytvorili z nej JZD, ktere totalne upadlo.

Pravo na svobodu projevu je to, ze si kazdy muze zalozit svuj vlastni server a na nem psat nazory, ktere chce. Pokud se nektere vykriky vubec nazorem daji nazvat.

Sam provozuji nektere servery, vetsinou ziji z prijmu z reklam. A uz jen diky inzerentum si nemohu vulgarity, spam, warez atp dovolit. Ja tam osobne mazu i nicnerikajici blaboly, protoze A: je to muj majetek a nakladam s nim dle vlastniho uvazeni B: diskuzni forum je k vyjadreni nazoru, ne zabava a chat pro pubertaky. 

Napr. na Novinkach po zavedeni zobrazovani identity se diskuze neuveritelne zlepsila a nyni si ji s chuti prectu.

0 0
možnosti
AB

naxalite

15. 11. 2009 10:41
Re: neobolsevici

pokracovani:

z diskuze na idnesu si (prehnane receno) clovek odnese jen to, ze Paroubek je sv1ne, nebo ze Topolanek je sv1ne.

Coz mimo jine ukazuje na to, ze 20 let po revoluci je nase spolecnost stale banda tupych ovci, ktera jen dokaze nadavat u piva (pripadne v diskuzich), neschopna sirsiho rozhledu, aktivniho zapojeni do verejneho zivotamm nebo alespon urcite politicke tolerantnosti.

0 0
možnosti
PP

Petr PATRYK

15. 11. 2009 9:46
soukrome vlastnictvi

Pokud vim, patri server idnes.cz nejakemu vlastnikovi, ktery ma pravo rozhodovat, co na svem serveru bude mit a co ne. Svoboda slova v tom nehraje roli, neni pravem na prezentaci necich nazoru v mediich (na ucet majitele media) ani povinnosti majitelu medii davat rovnocenny prostor vsem nazorovym proudum. Nestrannost a ferovost cenzora at hodnoti sami ctenari a pripadne se rozhodnou diskutovat na jinem serveru, ktery jim pripadne ferovejsi.

0 0
možnosti
C

campnou

13. 11. 2009 17:10
Nemíšete úppně pravdu.

I mně se stalo, že mi byl smazán naprosto slušný příspěvek. Naprosto souhlasím s mazáním takových zhovadilostí jako uvádíte v článku, to myslím není zapotřebí ani nijak komentovat či dlouze omlouvat. Na druhou stranu smažete příspěvek, který je slušný a nikoho neuráží. Před několika měsíci jste vyhlásili soutěž o nejoblíbenější brněnský podnik - bar, restauraci, hospodu chcete-li. Na průběžném prvním místě byla tehdy nejmenovaná brněnská hospoda, kterou vaše redaktorka až přehnaně a nekriticky vynesla ve svém článku téměř do nebes. V diskuzi jsem tehdy napsal svoji vlastní zkušenost s tímto podnikem, samozřejmě velmi negativní a jedinou. Můj příspěvek byl však naprosto, slušný, věcný a nikoho neurážející. Pouze jsem popsal vlastní špatnou zkušenost s chováním personálu. Můj příspěvek byl asi do 5 minut smazán. Přišlo mi to tehdy jako velmi dobře zaplacená skrytá reklama.

0 0
možnosti
C

campnou

13. 11. 2009 17:12
Re: Nemíšete úppně pravdu.

Omlouvám se za překlep v nadpisu:

Nepíšete úplně pravdu.

0 0
možnosti
ZT

papulin

12. 11. 2009 19:35
cenzura příspěvků je naprosto v pořádku

R^ redakci

0 0
možnosti
R

raz36

12. 11. 2009 14:53
Co kdyby dostali vypoved?

Co kdyby dostal pan Jan Dvorak a ostatni cenzori vypoved? IDnes by usetrila penize a diskuze by fungovaly bez potizi, pokud se IDnes nelibi vyjadrovani nazoru ctenaru, at tedy diskuze zrusi uplne.

0 0
možnosti
DD

Drtikoll

12. 11. 2009 18:02
Re: Co kdyby dostali vypoved?

já teda s článkem souhlasím. i pan dvořák sám píše, že vyjadřovat se je možné, ale v rámci slušnosti a alespoň při lehkém používání mozku

0 0
možnosti
LC

bílá-modrá-červená

12. 11. 2009 14:37
Abych řekl pravdu,

osobně v tom žádné omezení necítítm. Když podle mě někdo v diskuzi píše blbosti, uráží sympatizanty nějaké skupiny, politické strany atd, tak mu s klidme napíšu, že je to "blb", "idiot" apod. A zatím sem nězaznamenal (kdo si to má ale taky stále pamatovat), že by mi admin nějak mazal příspěvky. A to, co je v článku uvedeno jako příklad výroku v diskuzi, to přece nemůže normální člověk brát jako diskriminaci, neumožnění vyjádřit svlj názor,když mu toto admin smaže a jeho zablokuje. Podle mě si jen stačí říct, jak sám píši do diskuzí a jaké mám zkušennosti s mazáním mých příspěvků. A vsadím se, že valná většina s tím problém nemá, tak nevím, co se tady někteří rozčilují.;-)

0 0
možnosti
ŠF

stev

11. 11. 2009 21:02
Cikán není nic, co by bylo hanlivé.

Dokonce v letech 1969 = 1973 existoval Svaz Cikánů - Romů, čili Cikáni, resp. Romové sami se tak hrdě nazývali. Právě nyní při příležitosti 40. výročí založení této první romské organizace v Československu běží v Muzeu romské kultury v Brně výstava, která tuto organizaci připomíná. Byla zrušena, stejně jako mnoho jiných organizací v době normalizace. Viz http://www.rommuz.cz

0 0
možnosti
ŠF

stev

11. 11. 2009 21:03
Re: Cikán není nic, co by bylo hanlivé.

Jen dodávám, že tento příspěvek je reakcí na něčí příspěvek níže  uvedený.

0 0
možnosti
  • Počet článků 132
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 8259x
Největší a nejčtenější seriozní noviny v Česku - MF DNES a iDNES.cz. Osminásobní držitelé čtenářské ceny Křišťálová lupa. Server s nejdůvěryhodnějším zpravodajstvím (online redakce).

Etický kodex redakcí iDNES.cz a MF DNES

Vydavatelský kodex médií provozovaných společností MAFRA a.s.