Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KS

Karel Stříbrský

14. 12. 2009 18:29
Dukátové buchtičky

Taky mě nebaví pročítat se bláboly v diskusních příspěvcích, ale také se mi nechce hrát dukátovou legrandu podle notiček iDnes.

Takže možná využiji svého práva na tři příspěvky a odporoučím se...Rv

0 0
možnosti
AW

Raffan

14. 12. 2009 4:16
opravdu merite stejnym metrem?

tech vulgarismu na muslimy uz tady bylo od porad stejnych "diskuteru" na jeden velky roman, s opakujicimi se strankami. Nezda se mi , ze by nejaky "diskuter vulgarista" vypadl vasim pricinenim z "diskuse" :-)

0 0
možnosti
FD

Kratylos

12. 12. 2009 20:53
Nezabili,uzdravili

Možná se někdo bude divit ale já toto opatření vítám,snad i proto že se mi nelíbí silácké výlevy dnešních mladíků,ani starší populace v diskusním kroužku u sklenice piva zazděné nějakou kořalkou,posílení ega touto kombinací nepřináší kvalitní náhled,a většinou dochází k unáhleným závěrům,většinou pak místo diskuse dojde k vulgárnímu výlevu emocí okořeněným projevy rasismu a zlobou na celý svět.to vyprovokuje dalšího jedince nižšího IQ k podobné reakci a většinou se sejdou na bojůvce s rasistickým podtextem.

0 0
možnosti
S

sparrow184

12. 12. 2009 10:23
Moderovaná diskuze

Lidi vy asi nevíte, co je to moderovaná diskuze...to nemá s cenzurou nic společného. Naopak mě udivuje odvaha serveru idnes k tomuto nepopulárnímu kroku, neboť vetšina "diskutérů" neocení ani tak kvalitní výměnu názorů, jako spíš handrkování se a vzájemné urážení se. Jen tak dál idnes R^

0 0
možnosti
MW

Monte Walsh

6. 12. 2009 17:02
Nová cenzura ???

Mazaní příspěvků zavání cenzurou.Mnohem lepší řešení jetak jak to zavedli na jednom slovenském servru.Pochybný příspěvek je označen jako skrytý a kdo si ho chce přečíst,tak po kliknutí na něj se otevře s upozorněním,proč byl takto označený.Určování,co je pro nás vhodné jsme si v nedávno minulé době užili dost.

0 0
možnosti
JP

Jano z hor

20. 12. 2009 21:30
Re: Nová cenzura ???

R^ Není co dodat.

0 0
možnosti
A

anti-anti

6. 12. 2009 6:37
Diskuse a nepravdy !!!

´´ Asi nejčastější výtka zní: „Mažete názory, likvidujete svobodu slova"!

To je vážné obvinění, a kdyby to tak bylo, měli bychom se opravdu zač stydět.´´

Ono to tak je jinak mě vysvětlete co je závadného na zveřejnění veřejné informace jako e-mail na cenzora? Lidé mnohdy chtějí vědět proč jim byl smazán i nezávadný příspěvek, ale neví komu napsat.

Jinak skutečné vulgarity mazat s tím lze souhlasit, ale mazat třeba slovo lejno navíc mnohdy vytržené z kontextu je hloupost toho kdo to maže.

0 0
možnosti
J

jankesideverbl

26. 11. 2009 14:54
Nedomyšlenost

Protože jsem byl líný prokousávat se Dukátovým systémem, tak pokaždé, když vyplýtvám tři příspěvky, si založím nový e-mail, zaregistruju se pod novým nickem a vesele pokračuju v diskuzi dál. Nepřispívám do diskuzí nijak často, ale celý proces (založení mejlu+registrace nového nicku) zabere tak tři minuty, Nechápu tedy, jak tohle odradí vulgární diskutéry. Když budu chtít prudit, budu k tomu mít dostatek času a trpělivosti, tak můžu být sprostý od rána do večera a nezabrání mi v tom nikdo. Proces založení mejlu + registrace nového nicku můžu bez problémů absolvovat i několikrát za hodinu a chrlit ze sebe vulgaritu jako divý. Tím samozřejmě nechci říct, že se k tomu chystám. :-) Jen naznačuji nelogiku tohoto systému.

0 0
možnosti
A

anti-anti

6. 12. 2009 6:38
Re: Nedomyšlenost

Ono by se to dokonce dalo nazvat dalším ´´ náhubkovým zákonem ´´ které si vymyslelo iDnes.

0 0
možnosti
D

Dapik

23. 11. 2009 18:47
chci číst a diskutovat o tom,co mě zrovna KDEKOLI zaujme !

Chci číst a diskutovat o tom,co mě zrovna KDEKOLI zaujme,nikoli se vázat dukáty,registracemi a jiným "sbíráním" - nehodlám dávat kdyzpozici svoje data k zneužití.

Tak totiž vypadá svoboda,ne se vázat ke čtení jednoho deníku.

Takže vážení redaktoři,sami se připravujete o své čtenáře.

Je pravda,že člověk by se chovat slušně měl kdekoli - a tyaky to dělám,ale já nehodlám ztrácet svou svobodu kvůli skupince sprostých.- cenzury zdůvodnované tímto spůsobem za komančů jsem zažil dost,jsem starší ročník.

Sbohem,přečtu si zprávy raději jinde !

0 0
možnosti
SOH

Scarlett O Hara

20. 11. 2009 14:11
Mně jste smazali příspěvek, ve kterém jsem psala,

 že jeden z diskutujících se omlouvá a přijde později. Ano, nebylo to tak zcela k tématu, ale chtěli jsme o daném článku diskutovat společně a nemám na ostatní diskutující žádný kontakt, přes který bych jim to mohla sdělit jinak. A kontakt nemám, protože když sem někdo na sebe kontakt dá, tak ho smažete jako nesouvisející s tématem :-/RvRvRv

0 0
možnosti
SS

Septisin

19. 11. 2009 16:59
...

Tento příspěvek jste mi smazali v diskuzi o filmu 2012:

Zvláštní je, kolik lidí se nemůže smířit s tím, že je to prostě jen

další na penězích postavená sračka. Dokonce se zde našel i úchyl, který

někde níže v diskuzi považuje Den nezávislosti za kultovní film...

Je to opravdu tak vulgární? To chcete mít z diskuzí fórum blekotavých vykleštěnců nebo co?!

0 0
možnosti
FANDAŠMANDA

F a n d a Š m a n d a

21. 11. 2009 9:10
Re: ...

Nic si z toho nedělejte. Mně byl zrušen účet (musel jsem si zřídit nový) třeba kvůli přispěvku v němž jsem si dovolil nazvat otevřeného antisemitu debilem. Anebo jsem se poučil, že výrazy jako romadůr, kofola a další jsou vulgární... :-P

Prostě IDNES si neuvědomuje že i ostřejší výraz je někdy namístě použít v seriózní diskusi. Jenže dokud bude pro IDNES posvátnou krávou multikulturalismus (což je mimochodem tragický omyl na nějž Evropa zahyne pokud od něj urychleně neodstoupíme) a podobně, tak se nic nezmění. Proto pojďme diskutovat na servery kde je (aspoň zatím) svoboda slova zajištěna - http://www.ceskenoviny, http://www.lidovky.cz, http://www.aktualne.cz , atd., a bojkotujme "cenzurní" servery.

0 0
možnosti
  • Počet článků 132
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 8259x
Největší a nejčtenější seriozní noviny v Česku - MF DNES a iDNES.cz. Osminásobní držitelé čtenářské ceny Křišťálová lupa. Server s nejdůvěryhodnějším zpravodajstvím (online redakce).

Etický kodex redakcí iDNES.cz a MF DNES

Vydavatelský kodex médií provozovaných společností MAFRA a.s.