Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
N

noorangerepet

12. 2. 2010 19:47
že bych mohl už jako diskutovat?

8-o

0 0
možnosti

AIRE OLL

19. 10. 2010 15:25
Re: že bych mohl už jako diskutovat?

Klidně!!

0 0
možnosti
V

viper60

12. 2. 2010 12:53
O.K.

Jistá inteligence ve vyjadřování je nutná.Proto souhlasím s mazáním hulvátských příspěvků nehledě k tomu,že jsou zcela neúčinné a oslovují jen stejné typy.Proto se vlastně cenzurují sami tím ,že se vymezují jen pro určitou skupinu.Je ale fakt,že činnost našich představitelů,kteří jsou beztrestní může lidi rozčílit.

0 0
možnosti
K

kjk

11. 2. 2010 19:50
omezení svobody a ..

jasná snaha získat zákazníky-čtenáře a jejich osobní data.

Já jsem nebyl ani vulgární ani rasista, ale diskutovat mohu jen, když budu denně číst vaše články, napíšu řadu osobních údajů atd. Jste zkrátka obchodníci.

;-€Takže "pámbuzaplať", diskutovat nebudu, jen sem tam napíšu nějaký svůj názor jinde, kde nemusím........;-€

0 0
možnosti
1

1.máj

16. 3. 2010 21:00
Re: omezení svobody a ..

Mám přesně stejný problém a i konečné rozhodnutí bude stejné - jak jsem zde teď začal, tak také hned končím, naštěstí existují i jiná diskuzní fóra. Svými "dukáty" iDNES manipuluje diskuze a zkresluje názory lidí.

0 0
možnosti
BZ

Bobyzboby

5. 1. 2010 21:26
Prosím nemažte mi dukátky, jen mi odpovězte, chci si to ...

vyjasnit (trošku přeháním, ale myslím to vážně).

Když napíšu, že Mladá Fronta je stupidní bulvár. Je to relevantní názor, nebo nepatřičné hulvátství?

Pokud mi odpovíte, budu snad přesněji znát, kam jste položili (v zájmu vaší vrchnostenské a nanejvýš ušlechtilé moci) onu tak ze své podstaty nezobjektivnitelnou hranici mezi někdy bohužel sprostou pravdou a ušlechtilou lží.

Děkuji.

0 0
možnosti
KD

szagi

5. 1. 2010 13:55
Neochota diskutovat

i v případě nespravedlnosti, je cítit v případě popisovaném uživatelem Ghost.78. Je s podivem, že naráží na stejný problém, jako já ve svém příspěvku. Nemožnost vyargumentovat svojí pravdu s šokujícím závěrem, kdy panu Bangovi nestojí diskutující už ani za odpověď. A to je mnou níže zmiňované poslední slovo a konečné rozhodnutí mocnosti. Špatné..... moc špatné pro demokratický vývoj.

0 0
možnosti
KD

szagi

5. 1. 2010 13:47
Dovoluji si blekotat....

je velká škoda, že již nemám uschovánu korespondenci s panem Bangou. Je naprosto v pořádku, že mažete příspěvky jako ty  ukázkové. Problém je, že pan Banga reagoval necitlivě i v případě, kdy nebylo použito žádné vulgární slovo. Nepopírám ani v nejmenším, že chápu proč pan Banga reagoval, tak jak reagoval. Je ale především Vaším odborníkem, proto si myslím, že je neprofesionální vztahovat si konkrétní názory a výtky, psané ve vší slušnosti na adresu romské společnosti.  Nemusí s tím souhlasit, ale pokud příspěvek neobsahuje xenofobní, urážlivé, sprosté ani jiné neslušnosti, a přesto ho smaže, je to jakási obdoba "zneužití pravomoci", to se na mě nezlobte.

0 0
možnosti
KD

szagi

5. 1. 2010 13:48
Re: Dovoluji si blekotat.... 2

Když jsem si pozorně přečetl některé články na blogu pana Bangy, upozornil jsem ho následně na konkrétní, jistě v nadsázce a v dobrém míněné výrazy a výroky, které se v kontextu, v jakém byly zveřejněny daly jistě pokládat za důvod, pro zrušení článku na blogu. Na to už mi ale ani neodpověděl....... Závěrem lze pouze konstatovat, že tak, jako nelze jít do sporu formou diskuze s rozhlasovou či televizní stanicí, potažmo s deníkem, tak to není možné ani s Internetovým portálem. Důvod je nasnadě. Vždy se jedná o poslední slovo, o konečné rozhodnutí - a to mají všechny vyjmenované mocnosti....

0 0
možnosti
JN

OF2010

31. 12. 2009 17:34
¨Souhlasím

Souhlasím s redakcí, takovíto diskutéři patří do Bohnic.[>-]

0 0
možnosti
PK

broskvovyPRD

12. 3. 2010 22:06
Re: ¨Souhlasím

vyjadřovat se vulgárně ještě neznamená že jsem na bohnice, nebo že je můj názor na hony vzdálen pravdě. Když napíšu, že jsi dobytek a že patříš na smetiště, víc než do města, tak to může být taky třeba čistá pravda...

0 0
možnosti
P

Patriot999

29. 12. 2009 19:59
Clanek jsem proletel a musim rict, ze

to jsou lzi a nesmysly. Kazdej diskuter, kterej se tu pohybuje casteji vi, ze vulgarni prispevky sice jsou, ale neni jich zase tolik a mazou se spise politicke, ci jine nazory. Clanky jsou propaganda jako za rudeho prava a autori diletanti, nebo neonacisti(eichler), kteri neznaji ani zaklady ceskeho pravopisu...Rv

0 0
možnosti
BN(

Bůh Nejvyšší (25)

22. 12. 2009 17:38
Žumpa jste a žumpou zůstanete.

Důvodem nejsou diskuze, ale úroveň většiny autorů článků v této Židy ovládané žumpě.

0 0
možnosti
G

Ghost.78

16. 12. 2009 19:08
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

taky jsem zazil jednu celke normalni diskuzi bez urazek, az do te doby nez nekdo napsal slovo "lejno" ve vete. Me osobne vubec nepripada urazlive a ani v te vete nebylo urazlive.

Jenze MOD se spatne vyspal a prispevek smazal. Nasledovala reakce postihnuteheo ktera byla take v norme + par souhlasnych prispevku, protoze nikdo nechapal ze toto se maze. Tyto pripsevky byly opet smazany.

To uz samozrejme zacali byt cim dal nastvani a tak hyperaktivni MOD mazal a mazal.

Ja, ac jsem nepouzil zadne ostrejsi vyrazy, jsem dostal ban na mesic a kdyz jsem se dozadoval odpovedi MODa, neodpovidal.

Tak jsem stiznost preposlal nadrizenym a odpoved byla, ze moje prispevky byly zavadne a byly vypsany asi 3 pripady. Ovsem ani jeden z tech prispevku nebyl muj, ale nekoho jineho. Tak jsem zas odepsal, ze prispevky nejsou moje. To uz se pan Banga neozval, asi mu dosly argumenty...Rv

0 0
možnosti
BN(

Bůh Nejvyšší (25)

22. 12. 2009 17:40
Patrik Banga = všech slušných Cikánů hanba!

0 0
možnosti
  • Počet článků 132
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 8259x
Největší a nejčtenější seriozní noviny v Česku - MF DNES a iDNES.cz. Osminásobní držitelé čtenářské ceny Křišťálová lupa. Server s nejdůvěryhodnějším zpravodajstvím (online redakce).

Etický kodex redakcí iDNES.cz a MF DNES

Vydavatelský kodex médií provozovaných společností MAFRA a.s.