Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
M

mikonka

12. 3. 2010 14:13
proč sbírání dukátů?

Nelíbí se mi nutnost sbírání dukátů. Nepřispívám do diskusí často, ale občas mě napadne něco, co by třeba ostatním čtenářům stálo za zamyšlení - chci to napsat hned (aby to bylo aktuální) a ne až za několik dnů/týdnů, kdy budu mít dostatečný počet dukátů....zbytečná mi přijde také nutnost přihlašování se před čtením zpráv, článků (abych nepřišla o dukáty, které bych mohla "potřebovat" k příspěvkům do diskuze)

0 0
možnosti
PK

broskvovyPRD

12. 3. 2010 21:58
Re: proč sbírání dukátů?

zajímavý pohled, líbí se mi! R^ Zřejmě budete obětí, pravidel, která se pro stádo musí nastavit... dukáty jsou pro někoho k ničemu. Možná by bylo dobré milá redakce zamyslet se, o volbě nesbírat dukáty, třeba v editaci mého účtu. pak by pro mě neplatila restrikce 300 a mohl bych přispívat (pochopitelně v souladu s kodexem)... pri vybočení by na mě uplatnila redakce bič v podobě omezení diskuse na x dní... a né bodové sankce.

0 0
možnosti
SV

starej_vul

6. 3. 2010 8:12
:-( cenzura

Cenzura je výraz kterým se popisuje, že nějaký výrok/rozmluva/příspěvek apod. je nějak upraven. Pak je také autocenzura. To se dlouholetým používáním cenzury stane, že člověk si uvědomí, co může a co nemůže napsat/říci.

Já nepoužívám hrubých, obhroublých či sprostých výrazů. Čeština je krásný jazyk mající tolik krásných slov a obratů. Bohužel. Není pravda že co Čech to znalec jemností jazyka. Ať už u politiků či u lidí se základním či žádným vzděláním.

Je k diskusi co koho uráží. Mě třeba uráží vulgarizmus v anglicky mluvících filmech. A ty se u nás hrajou ale jejich český ekvivalentí překlad na iDNES v diskusi povolen není. Vývojem jsme dospěli (snad už) že ve sdělovacích mediích je možné použít slovo sranda místo nevýraznéhohumor/zábava.

Co jsem chtěl říci? Že cenzura je vždy cenzura, ať je to myšleno dobře či špatně.

0 0
možnosti
T

tytytyty

21. 2. 2010 23:15
Tak nám na "idnesu" zabili diskuse, pani Müllerová

Myslím si, že váš mail, který jste mi poslali jako reakci na moji kritiku, je naprosto mimo mísu! Zrovna tak i článek   "Tak nám na "idnesu" zabili diskuse, pani Müllerová"  je naprosto zcestný (alespoň v tom tematu diskuze, kterému se věnoval můj příspěvek na který jste reagovali). V diskuzi, o které jsem se já zmiňoval, nepadne jediný rasistický projev a i tak jste v ní mazali. Diskuse o kterou se mě jedná, je o odkrytí a upozornění pro všechny ostatní, na realitní kancelář, která používá velmi nekalých způsobů a proti které je vedeno vyšetřování hospodářskou kriminálkou a podáno je na ní přes 200 žalob za podvodné jednání a uvádění klienta záměrně v omyl za účelem vlastního prospěchu a toto opravdu nemá nic společného s tím, co uvádíte na svoji obhajobu. Je z vaši reakce vidět, že máte univerzální odpověď, ať už se jedná o jakékoliv téma a neděláte prakticky žádných rozdílů. No nevadí, naštěstí nejste jediní, kteří se zabívá tímto konkrétním tématem.   

0 0
možnosti
VV

SYETEY-KOTZOUR

19. 2. 2010 10:22
když hlupák dostane moc

mazání hrubých vulgarit as asi nedá nic vytknout. Jde ale o míru zdravého rozumu při posuzování toho, co už opravdu musí ven.

Když agilní hlupák obdařený mocí rozhodovat, jaký názor smí být zvěřejněn, maže hlášky typu: "jde vlastně o prd", "no, mě asi jebne"....které ve svém kontextu rozhodně nikoho nenapadají ani neuráží.....dokazuje to jen jeho nekompetentnost a komplex.

Radil bych praxi jako u soudu: raději nechat 10 článků, které jsou na hraně, než 1 neférově smazat. Mažte ty, u kterých jde jednoznačně o překročení rozumné míry. Je tak těžké to pochopit???

0 0
možnosti
C

clevercat

19. 2. 2010 10:01
Discrimination.

To byt velice hloupe. Ja nemoci diskutovat because ja nemit 300 dukaty. Dovolit me to jen 1 prispevek. To malo. Ani ja nemoci odpovidat. To neni pak diskuze. To discrimination. Prominout mi moje cestina. I born in USA. Vy muset jeste hodne moc ucit v Cesku co byt demokracie. Kdo mi chtit answer my email v Cesko is Bradkova.Jana@seznam.cz

0 0
možnosti
VNM

Vendelín Nademlejnský mladčí

18. 2. 2010 18:54
Mně smazané příspěvky:

1) Faktem je, že na Zemanových oslavách se mafiáni nestřílejí. 2) Rath má od soudu potvrzeno, že se chová jako Hitler, Bém zřejmě bude mít potvrzeno že je jako prase 3) To po sobě nečtete už ani nadpisy? Vemena!!! 4) Šlégr ho zmrzačil a Rath ho dorazí, až po volbách nebudou prachy na léčbu, protože prioritou je paralen pro důchodce zadarmo 5) Prej teď chystaji novou vyhlášku, vždy při příchodu Ratha se bude hajlovat 6) tři stovky a krabičku cigaret 7) Fašistický balíček ČSSD - a tupý socky tleskaji stejně jako tleskali když Hitler zaváděl norimberský zákony. Tahle lůza je pořád stejná, akorát že jí je čím dál tim víc. 8) Není pravda že jeden Sparťan má za matku kur... správně má být: jeden Sparťan nemá za matku kur...

Zejména bych upozornil na nevhodný příspěvek číslo 6 a pak také na příspěvek 8, který vznikl doslovnou citací článku

 

0 0
možnosti
JK

Kubri ml.

17. 2. 2010 9:49
Cenzura

Myslím si, že svým způsobem  to cenzura je, na druhou stranu musím ale i stát za redakcí. Příspěvky samozřejmě jdou napsat šlušně, na druhou stranu pokud Vám někdo pije celý život krev a že rosmká problematika není téma na jednu hodinu, tak holt někdy ty nervy neudržíte.

0 0
možnosti
V

Vikina

17. 2. 2010 3:08
Nu, zkuste sem

uvést příspěvky, které jste smazali mně - čtenáři by se jistě podivili, co bylo důvodem jejich smazání. Nejspíš to, že zdejší jistý zapšklý prudič má - aspoň se tím sám chlubí - nějaký dobrý vztah s redakcí, resp. s někým z redakce.

0 0
možnosti
M

mff-59

24. 5. 2010 18:48
Re: Nu, zkuste sem

Napiš jeho jméno. A zkusím odhadnout, že je příznivec Svobodných.

0 0
možnosti
ZK

zelezny kriz

12. 2. 2010 21:24
kodex diskutéra

U cenzury je problém,kdy je to ještě v pořádku a kdy už ne..a to určuje nějaký expert ...člověk,který určitě má také svoje názory..a podle toho maže..Samozřejmě vulgární a sprosté příspěvky je jedna věc a naštvání pisatele/oprávněné/ je druhá věc...Někdy je velice těžké mluvit o politice slušnou řečí...protože  naše česká politika nepatří do slušné společnosti...

0 0
možnosti
NM

nesmrtelná medvědice

12. 2. 2010 20:12
jako příklad jste vybrali opravdu drsný příspěvek

dost příspěvků ovšem není takto drsných. a nemuselo by se mazat ani kvůli sprostým slovům. mohli byste je třeba vytečkovávat.

0 0
možnosti
PK

broskvovyPRD

12. 3. 2010 22:01
Re: jako příklad jste vybrali opravdu drsný příspěvek

R^ ano ten příspěvek je skutečně špička.

0 0
možnosti
  • Počet článků 132
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 8259x
Největší a nejčtenější seriozní noviny v Česku - MF DNES a iDNES.cz. Osminásobní držitelé čtenářské ceny Křišťálová lupa. Server s nejdůvěryhodnějším zpravodajstvím (online redakce).

Etický kodex redakcí iDNES.cz a MF DNES

Vydavatelský kodex médií provozovaných společností MAFRA a.s.