Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
T

talacko

20. 6. 2010 21:55
Cenzura, nebo kecy ?

Nějak mi to všechno zavání cenzurou pánové. Na Vaše dukáty nehraju. Buď jste svobodná tribuna, nebo jděte do..... Proč fitrovat vulgárnosti, nebo urážky ? Ttakový je život. Jestliže jsme kulturní národ tak to odsoudíme sami a nepotřebujeme k tomu cenzora. Rv !!

0 0
možnosti
MP

misule.pe

24. 6. 2010 9:53
Re: Cenzura, nebo kecy ?

Jsou i jiné, benevolentnější, diskuzní stránky. Někomu to možná vyhovuje, já je právě proto opustila. Na rozdíl od opravdových totalitních a jiných podobných režimů si ale KAŽDÝ může sám a svobodně zvolit, na jaké úrovni bude diskutovat. Tenhle server má jasně a předem daná pravidla a každý má svobodnou volbu - ber anebo nech být... ;-O Po vulgaritách a nesnášenlivosti se mi tedy rozhodně stýskat nebude. :-)

0 0
možnosti
OS

Naivní volič

11. 6. 2010 14:33
Zabitá diskuse

Souhlasím s redakcí, nikdo nikomu nebrání vyjadřovat svůj názor. Ale i svobodné vyjadřování názorů má svá pravidla. Půjdu-li na hřiště hrát fotbal a nebudu hrát podle  pravidel, rozhodčí mě vyloučí nebo spoluhráči vyženou. Fér pravidla musím hrát i v rodině a práci. Někdo sám nectí pravidla a žádá, např., aby je dodržovali politici nebo cikáni. Zavírání, lynčování, perzekucí a věšení na kandelábry tady už bylo dost. Chceme-li slušnost, chovejme se slušně. R^

0 0
možnosti
F

floridoq

8. 6. 2010 21:43
idnes.cz

Neni vulgarita jako vulgarita...Napr.:Vul pro me a snad i pro jine nemuze byt tak ostre slovo jako byli slova napsana idnes.cz v clanku.Nicmene pokud se to tyka takto tezkych vulgarit,jen dobre.Akorat vyhrada k tem "dukatum",protoze me znemoznuji pripadnou reakci k prispevkum na muj prispevek.Myslim si,ze kdo chce psat sve vulgarity a neumi se vyjadrovat,mozna ani ovladat sam sebe si vzdy najde tu cestu jak opet dostat vulgarnim prispevkum.Lepsi by bylo pokud diskutujici porusi dana pravidla napr.:3x za sebou zablokovat jeho dalsi ucinkovani na idnes.cz..napr.:na 2 roky.To neni omezovani svobody,ani slova...Nekteri si pod tim predstavuji ze muzou si delat co chcou....a ted zastanci vulgarnich prispevku me asi ukamenujou.;-DJinak ziji ve Velke Britanii a jsem rad,ze muzu ze zahranici diskutovat na idnes.cz i pod zahranicnim emailem.Coz u konkurence nejde.Preji idnes.cz maloMazanych prispevku

0 0
možnosti
N

Nautilus46

7. 6. 2010 21:45
Logicky důsledek

Diskutující se nemůže divit, že jeho příspěvky byly smazány. Negativní společenské jevy se dají popsat i inteligentním způsobem, bez použití vulgarismu. I diskuze by měla mít jistou kulturní úroveň. Použité výrazy nepatří do slušné společnosti. Souhlasím s tím, že každý má právo vyjadřovat své názory. Nakonec je to zakotveno v Listině základních práv a svobod, a tento dokument je součástí Ústavy, ale mělo by se tak dít v mezich slušnosti. Někteří lidé si v Česku vykládají svobodu slova jako bezbřehé kydání hnoje na vše, co jim stojí v cestě, či se jim nějak nelíbí. Právo jedněch končí tam, kde začíná právo toho druhého. Na to se zapomíná. Chápu, že je někdy obtížné zvládat emoce a slušně popsat zvěrstva, která v této zemi páchají některé politické strany či konkrétní politici. 

0 0
možnosti
F

foticek36

30. 5. 2010 17:01
Je to tak jednoduché...

... kdo je slušný, píše "i" a "y" jak mají být, je tolerantní, nemá se čeho bát. Plně s Vámi souhlasím, už mně také ty sprosté, nechutné a urážející příspěvky lezly krkem.

Děláte dobrou práci! R^

0 0
možnosti
N

naštvaný

24. 5. 2010 18:33
nesouhlasím s vaší cenzurou diskuzí

Diskuse je přece o tom,aby se každý mohl vyjádřit a nikomu (kromě komunistů, kteří se báli pravdy,jako čert kříže) přece nepřísluší rozhodovat o mém názoru na věc. Jiná věc je, je-li správný a reálný. Právo na vyjádření názoru bych však měl mít vždy. Jsem - li sprosťák a mé výrazy nejsou zrovna salonní, tak je to má ostuda, ale stejně tak by nějaký cenzor neměl mít právo můj příspěvek vyhodit. Jestli se hromadí vulgární příspěvky do diskusí, tak to možná svědčí o zhrubnutí politické kultury a možná také o hromadící se naštvanosti lidí nad tím, co nám předvádějí 2 nejsilnější strany v politice. Dokud se budeme bát psát bez příkras a cenzurovat vše, tak se nikdy nedožijeme demokratického státu. Ruku na srdce a sami si zpytujte svědomí o vašich "objektivních" a netendenčních informacích! Autocenzura je možná u novinářů v tomto předposraném národě ještě horší než doporučení stranických sekretariátů a přiškrcení toku financí. Jen čest a morálka se u novinářů nějak vytrácí.

0 0
možnosti
D

diskuz

7. 6. 2010 14:27
Re: nesouhlasím s vaší cenzurou diskuzí

zalozte si vlastni server. tohle je soukromy server a muze mit pravidla, jaka chce

0 0
možnosti
KV

_-1-_

20. 5. 2010 23:11
Máte karmu ..........

... i když vám to občas ujede.

0 0
možnosti
Z

ZdeDuc

20. 5. 2010 22:36
infantilita

Kdo to vymyslel? ta infantilní pravidla dukátů, abych moh diskutovat tak mám sbírat nějaké body? Posílat dva životopisy , abych načerpal konto? Kdejaký pisal - redaktor (a omlouvám se těm erudovaným) na tuto stranu umístí kdejakou bombastickou info a já jí nemůžu zpochybnit nebo vyvrátit? jděte se vycpat.

0 0
možnosti
Y

Yodocq

14. 1. 2011 19:55
Re: infantilita

Mno,

infatilitou bych to nenazýval,to je cosi jiného,nicméně mi dukátový system nedochází....To jako když se chci svobodně a slušně vyslovit (2x,3X)tak musím být ,,bohatý''''?Chudý asi nemá nárok,že.

,,Vydělat'''' si na to...tím, že vám budu přihrávat práci(rozuměj info,články-číst povinně vaše články-sic!) kterou si máte shánět sami?To si děláte legraci.Nehoráznou.

Pak se ovšem nedivte,že přezdívka vašeho portálu na webu je Lži.Dnes.

0 0
možnosti
P

Pr(u)dič

18. 5. 2010 20:59
Vážení přátelé, ano !

Ano Pravda  často bolí !

0 0
možnosti
L-PC

Lobo - poslední Czarnian

9. 5. 2010 17:26
Jen pokračujte...

Ještě trochu víc cenzury, ještě trochu níž s úrovní článků. Aspoň mě to donutí najít si lepší informační zdrojeR^

0 0
možnosti
KPOM

Krutá pravda od medvědice

9. 5. 2010 17:30
Re: Jen pokračujte...

a mě to donutí netrávit čas blbými diskusemi. už tak ho mám málo.R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 132
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 8259x
Největší a nejčtenější seriozní noviny v Česku - MF DNES a iDNES.cz. Osminásobní držitelé čtenářské ceny Křišťálová lupa. Server s nejdůvěryhodnějším zpravodajstvím (online redakce).

Etický kodex redakcí iDNES.cz a MF DNES

Vydavatelský kodex médií provozovaných společností MAFRA a.s.