Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
J

jajboze

3. 10. 2009 21:29
Take jsem ten clanek cetl.

A v  Cechach znam pani, vdanou za muslima, ktera siri podobne nazory. Dost me pobavil popis" damske jizdy po muslimsku", tam autorka naprosto objasnila sve kvality a zebricek hodnot. Jenom nevim, jak vychovava sve deti?.Vseobecne nemam rad, kdyz si muzi ci zeny  neustale stezuji  na sve protejsky. Jako by bylo hrichem nejvetsim, partnera pochvalit! Ostatne, co jsem si vybral, to mam! Ale je fakt, ze jsme svymi maminkami dost rozmazlovani a nejsme tak vedeni k  odpovednosti za rodinu, jako muzi primitivnejsich kultur. Nekdy se zneuziva schopnosti  zen, plne se postarat o sebe i nase deti. Ale rozumne emancipovana a rovnocenna partnerka je pro me prijatelnejsi, nez domaci muslimska slepice, se kterou  neni o cem pohovorit. Patrne zbyva jenom ten sex, jako komunikacni prostredek, a to se mi jevi k zivotu malo.Docela by me zajimalo, o cem diskutuji islamsti muzi " u kafe", protoze hospoda mi jaksi k muslimum nesedi. Take o politice, fotbalu a zenach? Nemate, prosim , nejake informace?

0 0
možnosti
T

terezav

3. 10. 2009 21:41
Re: Take jsem ten clanek cetl.

pokud srovnám Muslima s čechem, tak čecha je opravdu těžké pochválit; zkuste se podívat do 100proc. muslimské země a třeba pochopíte, kde mají čeští muži rezervy; nehledě na to, že češi mají hodně daleko i do západoevropských mužů - nemuslimů... 

0 0
možnosti
JJ

Jay6

3. 10. 2009 15:56
Blog bez diskuse nebo jen placená reklama.

Je zajímavé diskutovat o blogu jisté paní D.pod úplně jiným článkem.Inu protože paní D.nepovolila pod svým článkem o skvělých arabských muslimech diskusi.Muslimové obecně nemají diskusi příliš v lásce.Proč slyšet i jiné názory,když ten jejich je ten jediný správný.A o tom se nediskutuje.Mám pocit,že ten blog paní D.je pouze placená reklama na seznamovací kancelář arabských muslimů a českých žen!

0 0
možnosti
H

Hug0

3. 10. 2009 20:32
Re: Blog bez diskuse nebo jen placená reklama.

tak tak

skoda ze se neda pridat zaporna karma. p.Soňa Diartová by ji ode me jiste dostala.

0 0
možnosti
PP

Polarni punta

3. 10. 2009 15:00
Já bych řekl

že příspěvek oné blogerky a karma jí přidělená svědčí pouze o jednom. A to je věčná nespokojenost českých žen s českými muži poháněná většinou závistí.

0 0
možnosti
K

kion1111

3. 10. 2009 18:09
Re: Já bych řekl

tak karma se dá bez problému, uměle vyhnat-to je asi to jediné o čem to svědčí

0 0
možnosti
EN

mujercita

3. 10. 2009 8:23
Upřímně řečeno

není mi jasné, jak poslední dva odstavce souvisejí se zbytkem článku. Vy jste opravdu nikdy neviděl důležitého frajera v luxusním autě a s telefonem na uchu nikde jinde než v Maroku? To je zvláštní. A kdyby se ta jeho žena předváděla stejně vyzývavě  a vulgárně jako on, tak to by se vám pak líbilo?

0 0
možnosti
EAR

rabadi

3. 10. 2009 10:34
Re: Upřímně řečeno

autorovi: docela mám pocit, že vy a paní D. si každý "melete" svou za každou cenu tak trochu jako koně s klapkami na očích... četla jsem oba články a mám pocit, že jste ji možná špatně pochopil. já její článek nechápu tak, jako že by se snažila dávat muslimy za vzor českým mužům, ale spíš tak, jako že se snaží ukázat, že nejsou zase tak špatní, jak se to často prezentuje ať už v blogových článcích tady i jinde, v tisku nebo televizi... v každé kultuře jsou prostě dobří a špatní lidé a jako my bysme se mohli učit od nich, tak oni od nás...

a s tím autem je to fakt, já teda za život viděla docela dost lidí, mužů, skoromužů s luxusním autem, který sotva umí (někdy neumí) řídit a vedle něj krásná načančaná slečna, která nemluví, protože kdyby proluvila, zkazila by celkovou image, a to je ještě asi ta lepší varianta

no nic, prostě bych asi byla radši mít kolem sebe tolerantní lidi, kteří jsou schopni respektovat odlišnost druhých, ale to si ještě počkám-čechů i muslimů

0 0
možnosti
M

MipeX

3. 10. 2009 3:49
Nezáleží na autorovi

V tomto případě nezáleží na autorovi. Jde o pud sebezáchovy a tam musím souhlasit. Asi tuším kam se evropská civilizace řítí. Jednoduše řečeno do pr...Otázka je, kde bílí křesťané přežijou. Možná USA a když i tam ne, co bude s našima dětma? Mým je dneska okolo 20ti. Kam se mají vrtnout. Rád bych jim poradil a odeslal je někam jinam. Ale není kam.

0 0
možnosti
K

kion1111

3. 10. 2009 18:14
Re: Nezáleží na autorovi

USA má 2 cesty, buď občanskou válku, nebo(což by je paradoxně zachránilo), tím že bude konflikt v Evropě(ale musí být dříve, než situace vybuchne v USA), který dozajista bohužel bude, je stmelí(bohužel USA už Evropě v tomto případě osinu ze zádele nevytrhnou):-/.

A nutno říci, že my Evropané si o to koledujeme, díky neomarxistickému ksindlu a moru pěkně dlouho;-€.

0 0
možnosti
W

Wendolene

2. 10. 2009 23:34
Karma a dekuji za clanek

Vas pohled je ovsem ten, se kterym se setkavame vetsinou. Vidime, jak se s zenami zachazi hure nez se zviraty. Zena v islamu je rohozka, o kterou si jeji pan kdykoliv otre nohy. Pani D. vidi celou vec zkreslene, zatrpkla a osamela zena, ktera si idealizovala islam, aniz by byla schopna pripustit nejake negativa islamu.

Nekteri cesti  muzi biji zeny a znasilnuji. Ano. To je pravda. Ale nemaji to schvalene v knize nabozenstvi, narozdil od muslimu a Koranu, kde je vylozene povoleno svoje zeny bit. V Cesku je biti a nasili na zenach trestne. V muslimskem svete ne.

Souhlasim zcela se zaverem clanku. Cesti muzi maji co dohanet, ale brat si priklad z muslimskych muzu opravdu neni na miste.

0 0
možnosti
T

terezav

3. 10. 2009 21:52
Re: Karma a dekuji za clanek

Byla jste někdy v Perském zálivu? Víte jak tam dochází ke svatbě? Až to budete vědět, pak nebudete psát podobné nesmysly. Ano v Cesku je biti a nasili na zenach trsestne. Řada takových žen žije však v neuvěřitelném strachu a často se nikomu nesvěří. Nehledě na to, že český právní systém má spoustu nedostatků (takže třeba pan Lubina si pěkně chodí na svobodě i když vraždil arogantní jízdou). Většina Muslimů své ženy nebije a jak už bylo v této diskuzi zmíněno, všude se najdou lidé zlí, kteří dokážou situaci zneužít. Čech se často nehlásí ke svým dětem, neplatí výživné (ikdyž to je zákonem ošetřeno....), když příjdou z práce, čekají na večeři u telky. Nechápu, proč by češky měli makat dvě směny a chlap se může flákat. V islámském světě muž musí zabezpečit rodinu (obrovská zodpovědnost), čech se pouze na příjmu rodiny podílí. Muslimka má na starosti domácnost a nevidím důvod, co je na tom špatného. Dobře vychovat a starat se o početnou skupinu dětí není jednoduché.

0 0
možnosti
K

kion1111

2. 10. 2009 23:30
Karma

a ta karma té ubohé formy života s názvem Diartová, je dozajista uměle vyhnaná- to mě nijak nevzrušuje, to jsou prostě totalitní praktiky svinstva s názvem islámR^!!!

0 0
možnosti
WS

wandering star

3. 10. 2009 8:30
Re: Karma

Na to, že to Saňka dal všem ručníkářům jako povinnou četbu, je ta karma dost ubohá.

0 0
možnosti
G

Gmur

2. 10. 2009 18:11
ta odvazna muslimka, ktera protestuje

je tady

http://www.youtube.com/watch?v=ISNpOkpcWqg

Jinak jako vzdy vinikajici blog. V

0 0
možnosti
P

Pertho

2. 10. 2009 18:18
Re: ta odvazna muslimka, ktera protestuje

Ta paní není muslimka, sama říká, že nevěří v to, v co věří imám.

0 0
možnosti
JH

Jan Havelka

2. 10. 2009 17:57
nesrozumitelné

Muslimská nesvobodná kultura mi nijak neimponuje, ale z článku se mi nepodařilo pochopit, co autor kritizuje, protože onen nesympatický mladík se v příběhu nedopustil ničeho konkrétního zlého. Všechno to špatné mu přičarovala pouze nenávistná fantazie autorova. Přečtěte si to pořádně.

0 0
možnosti
G

Gmur

2. 10. 2009 18:11
Re: nesrozumitelné

to jsme precetli. A staci.

0 0
možnosti
VNP

veš na pleši

2. 10. 2009 16:31
Ještě přípodotek k paní Diartové,

že arabské muslimky nejsou neschopné blbky: jak se píše v předchozím, že by Arabka nezvládla přestavbu koupelny či vůbec ji nezajímá, proč neteče voda, už nevím, co jiného by splňovalo definici neschopné blbky než tohle. Mít jistotu, že se o ně muži postarají - spolehnout se na něj jako na jediný zdroj obživy, když jemu pak stačí tři větičky... ano, také tady v Čechách dozajisté takové máme, a jinak než b**ky se jim neříká...

0 0
možnosti
MS

kenzo

2. 10. 2009 16:47
Problém je, že muslimská xenokultura a tradice končí

velmi často kriminalitou (a to je věc již nás všech):

http://info.pravdaoislamu.cz/index.php/2008/05/16/oslo-znasilneni-je-chybou-norskych-zen/

http://www.youtube.com/watch?v=uxsfZm0YDk0

0 0
možnosti