Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
O

OpalenySpoluobcan

18. 9. 2009 7:39
asi

ti to patri!!!

0 0
možnosti

282828

18. 9. 2009 7:19
muži jsou tak trochu někdy chlapy....

Z článku na mě padá taková atmosféra zatracení... jako že Vás muži zklamali, ale je to škoda...  s doutníkem Vám to sluší... a světle modrá je fajn barva...p.s. muži jsou tak trochu někdy chlapy...     Jakub

0 0
možnosti
AW

alicew

18. 9. 2009 9:52
Re: muži jsou tak trochu někdy chlapy....

nikdo mne nezklamal....

0 0
možnosti
L

Lenny623

18. 9. 2009 7:03
Je to spíš o vás.

Obžalováváte muže a čekáte změnu, ale nenapadne vás, že takhle se třeba nechovají všíchni a že tohle svým chováním u nich vyvoláváte vy. U mě se muži po styku ani před ním ujišťovat nemuseli. Před stykem se nebáli a po něm to věděli, neležím jak prkno a dám vědět, že se mi to líbí. A pokud mi někdo na seznámení po netu poslal fotku ptáka předem, tím automaticky skončil. Jestli to nedělá třeba vaše suverenita a arogance, že se vás bojí. Já bych se vás podle fotky bála, vypadáte přísně a sebevědomě, křiklavé barvy, přísné obroučky, ale když vás čtu, čouhá z toho neochota být osobní, upřímná. Jako byste chtěla být ta tvrďačka za každou cenu a nenechat si vlézt někoho pod kůži, tak se pak nedivte, že se na vás lepí nudní nebo nejistí hoši, případně si je přímo svým chováním vyrobíte i z normálních chlapů.

0 0
možnosti
AW

alicew

18. 9. 2009 8:43
Re: Je to spíš o vás.

vážená paní, zřejmě jste nepochopila oč běží.....já zde neřeším pohlavní styk a ani jiný styk.....nikoho jsem nenutila k tomu, aby měl zájem zrovna o mě i s křiklavými barvami...berte to tak, že každý člověk prožívá úplně odlišné příběhy....a tento je jeden z nich...jindy jsou zase ty příběhy podobné s ostatními lidmi. Nemyslím si, že bych byla až takový exot, že bych si za to"jejich" chování mohla sama i když, kdo ví, co v tom vlastně je, je totiž možné, že určité aspekty lidského života ovlivňují i jiné záležitosti....já docela věřím astrologii...

0 0
možnosti
MV

Martin V

18. 9. 2009 6:58
A líbil

A líbil se Vám nebo ne?

Nějak tomu chybí pointa, ale je dost pravděpodobné, když si děláte sbírku, že jste z "vašků" nadšená.:-)R^

0 0
možnosti
V

Vikina

18. 9. 2009 0:50
Aličko,

:-);-)

0 0
možnosti
CC

chiantis

18. 9. 2009 0:18
Hm...

Nerozumím moc Vašim zkušenostem. Já to například řeším. Hodně mi na "Václavovi" záleží. To je hrozný, nazývat jeho Václavem. Každá žena je nějak stavěná a každá určitě touží po uspokojení. A také i stejně jako v jiných případech, ne tedy v jen případech Václava, záleží na kvalitě. A co je pro ženu kvalitní a co ne, je jen na té ženě. Když vám vyhovuje orálek, není co řešit. Když chcete uspokojení i jinak, tak pak na "Václavovi" záleží. Přístup každé ženy je jiný, každá žena je jinak stavěná. Také i záleží, jestli rodila apd., pak když chce "Václava" cítit......jak říkám, je to jen o ženě a jejich představách a její dispozici. Pak také samozřejmě je to o celém člověku, co vám dává, jak jinak jste s ním spokojená. S orgasmem to nemá nic společného, s orgasmem si můžete pomoc sama, mužům se to dokonce  líbí. Když se naučíte používat všechnu techniku, pak to není jen o velikosti.  

0 0
možnosti
AW

alicew

18. 9. 2009 8:47
Re: Hm...

děkuji za reakci...možná jste tím odpověděla na to, proč to muži toliko řeší...., ale řešit něco předem podle mě nemá moc významu, nejlepší kriteriem pravdy je praxe....a já zde chtěla pouze zmímit jednu věc...že spousta mužů, aniž by to zkusili to předem zatracují-hlavně tím nerozumějte to, aniž by to zkusili se mnou, je to myšleno obecně...já jsem pouze autorkou článku!

0 0
možnosti

INDNIK

17. 9. 2009 23:28
vy a vaše ego

milá kolegyně ve 30 vypadáte na 40 a časem to bude i s chlupy v obličeji a další změny na těle. A proč se stanete později a postupně skoro mužem(přihlouplé estrogeny budou nahrazeny muž.hormonem).Víte proč to tak není u herečky (krásné)Fialové,přijímá roli ženy,ne jako Vy co dělá prostačku a opak...,ale budete bez Vaška a z biologie bych vám dal za 5 a takových natvrdlých žen je zde spousta,bohužel.Vím,že píši natvrdo,ale jsem pro vás také jen vašek...:-)[>-]EU

0 0
možnosti
VH

Můj názor:

17. 9. 2009 22:04
Dobrá,

jako muž beru na vědomí váš názor na toho našeho  -Vaška-

Akorát mi nejde do hlavy, jak je možné, že ty různé silikonové implntáty, vrásky, atd. můžou být pro plastickou chirurgii tak výnosný kšeft. Není těch zakomplexovaných bytostí přece jenom více rodu ženského?

0 0
možnosti
AW

alicew

17. 9. 2009 22:07
Re: Dobrá,

nevím? zkuste o tom také napsat blog..třeba nás něčím obohatíte...

0 0
možnosti
PK

kraken

17. 9. 2009 22:03
nekdo je divny...

bud ja a mi znami (i kdyz se s chlapama o intimnich vecech prakticky nebavime, ale pokud by nekdo mel trakove sklony, urcite by to nejak vylezlo) a nebo vasi napadnici. Ale me jako chlapa by to nenapadlo.

Mozna mate jen smulu (nebostesti? ;-)) na chlapy :-).

0 0
možnosti
DB

Dana Bočková

17. 9. 2009 21:53
Poselství?

Moc pěkné a odvážně téma, vtipnně zpracováno, díky za něj. Když jste si utvořila takovou sbírku, předpokládám, že i pro vás to mělo nějaké důležité poselství. Co takové dotazy a fotky vlastně ve vás probouzejí? Mění to něco na vztahu k tomu muži?

0 0
možnosti
  • Počet článků 111
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2448x
Jsem jaká jsem a budu ráda, když budete číst moje články...