Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
HN

Hančka

28. 8. 2009 20:51
Kloním se

Milá Dano, už jsem přečetla několik vašich článků a získala jsem dojem, že jste člověk bojující proti jakémukoli bezpráví a máte neuvěřitelnou snahu pomáhat. O to působivější  je tento váš článek.  Tak vám přeju hodně klidu. Zaloužíte si ho :-)

Zdravím

Hana Němcová

0 0
možnosti
DB

Dana Bočková

28. 8. 2009 21:08
Re: Kloním se

Děkuji, jste moc milá. ;-D

0 0
možnosti
TK

osvetitel

28. 8. 2009 20:50
opravdu nevite kdo ma byt ten vzorek?

Samozrejme ti co nemaji na lepsi lokalitu ,podnajem, nebo na svuj barak tam kde takove problemy zatim nejsou! A tak je tomu bohuzel po celem svete. Pokud nemate na lepsi a "skejsnete" mezi nejakejma lidskejma primitivama,at uz se jedna o kohokoliv,tak to muze byt ruzne. A ti cose maji starat o dodrzovani zakonu a o poradek,se na to vetsinnou po case vykaslou,obvzlast maji li ruce "svazane" od tech "nahore"!! Zatimco vy, kdyz si budete moc stezovat,muzete prijit k urazu !!

0 0
možnosti
DB

Dana Bočková

28. 8. 2009 21:09
Re: opravdu nevite kdo ma byt ten vzorek?

Ano, jsou to lidé chudí, bezmocní, ubití, nemocní, kteří už na to nemají peníze, sílu, zdraví aj. utéci.

0 0
možnosti
L

Luboko

28. 8. 2009 20:34
Výstižné

R^R^R^

0 0
možnosti
AA

antek2

28. 8. 2009 20:20
Nechápu ( berto to s humorem)

To co píšete není pravda :-) To by přeci miško kocáb nedovolil :-) Nevěřím že by asociální menšina utlačovala většinu a naši politici a policie by nezasáhla.

A ted vážně   máte 100% pravdu,ale to že jste jí napsala vás dnešní systém označí za netolerantní a pak nedej bůh za rasistku.

Souhlasím stím co jste napsala

AntekR^

0 0
možnosti
DB

Dana Bočková

28. 8. 2009 20:23
Re: Nechápu ( berto to s humorem)

Máte pravdu, muselo to být nějak ve mně. ;-D

0 0
možnosti
S

Satyriana

28. 8. 2009 20:16
Ghetto?

Nežila jste v ghettu, ale mezi lidmi, puštěnými ze řetězu. Ačkoliv  to bude znít hrozně, i tohle je dopad revoluce. Dokud měli tihle lidé nad sebou páky, dokud je sledovalo bdělé oko nadřízeného (mistra), uličního výboru a závodního výboru ROH, netroufli si nic moc jiného, než sklapnout podpatky a klidnit se. Vnitřní řád nemají, nesnažili si ho osvojit, protože už jejich rodiče systém šidili a očůrávali, jak to šlo. Teď jsou utržení ze řetězu, zdánlivě nikdo nemusí brát ohled na nikoho a na nic.

Ano, útěk byl správnou obranou, protože jste byla sama.  Ano, řešením není rozptyl, protože "slušnost" mnoha lidí je velice křehká a stačí málo, aby  se rozbila. Třeba ta nezaměstnanost. Nebo je to pouhá hra na slušnost. Řešit se musí problémy u kořene, při výchově jednotlivých děcek a motivaci jejich rodičů. Stejná práva všem a stejné POVINNOSTI všem. Řešení problematické rodiny na sociálce může rozkolísat dávky už dnes. Důslednost vymáhání povinností a dodržení pravidel zatím hodně  kulhá.

0 0
možnosti
ZJ

Fanda Šmanda

28. 8. 2009 20:15
Ne jedna, ale dvě karmy !

Váč článek by měli povinně číst k.r.e.t.é.n.i typu Uhla, Kocába a podobných škůdců slušných lidí (bez ohledu na barvu pleti).

0 0
možnosti