Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
P

probošt

28. 7. 2009 0:01
Vy jste pane blogere hlupák, který neví, co mluví,

ale kafrá o nějakých voličích a ateismu a náboženské svobodě a kdesi cosi. Nechte si svoje pseudoliberální názory pro sebe a nenapadejte politiky KDU-ČSL, kteří sice mají často máslo na hlavě, ale aspoň rozumně v tomto bodě mluví NAHLAS. Měl byste se nejdřív poučit studiem dějepisu, přečíst si něco o Turcích a jejich tažení na Vídeň, zauvažovat o tom, co znamená míchat dvě neslučitelné kultury, a NEKAFRAT věci, o kterých jak je vidět nevíte zhola nic. Blbej anebo navedenej, což je obojí voda na mlýn muslimům, kteří by rádi ovládli křesťanský svět.

0 0
možnosti
ZK

armyshop

28. 7. 2009 7:15
Re: Vy jste pane blogere hlupák, který neví, co mluví,

R^R^R^Bohužel, nemuslimský svět dojede na svou naivitu a hloupost. Máte pravdu, takoví užiteční idioti se muslimům hodí jako pátá kolona, všude kam přijdouRv

0 0
možnosti
B

buldogg

27. 7. 2009 23:59
jsi mimo

lidi,jako ty oznamují světu úpadek západní civilizace..degenerujeme do jednoduchosti a naivity.předpokládáme,že u kořisti se hladoví budou slušně ptát..máte hlad,prosím...

0 0
možnosti
N

NESO

27. 7. 2009 23:58
NA TOHLE SE PODÍVEJTE A PAK NĚCO PIŠTE!

http://www.youtube.com/watch?v=UTzEpt49yeU  Rv;-O

0 0
možnosti
B

buldogg

27. 7. 2009 23:49
cože?

v  muslimských zemích si křestaň nepověsí ani křížek na krk,bay ho nekamenovali a vy tvrdíte,že není problém mešit tady?taK JO,ale uvědomte si,že se svojí populační silou tady bude za pár let to samé,co mají muslímáni tam...

0 0
možnosti
ZK

armyshop

28. 7. 2009 7:18
Re: cože?

Nejenom křížek, ale musíte dodržovat i jejich styl oblečení, tedy zahalení apod. jejich zvyklosti, zatímco oni tady se nepřizpůsobují naší kultuře, ale snaží se jejich kulturu importovat do všech zemí, kde se objeví.Rv

0 0
možnosti
TT

tse tse

27. 7. 2009 23:28
Pane Ignaci

otevrete oci.. ! A uz nikdy nepiste veci, za ktere byste si za 40 let nafackoval a nejradsi se nevidel..  Kupte si letenku a zalette do UK, Holandska, Parize, Italie, Indie. Urcite tam najdete lidi zijici ve vecne 'harmonii'. Muslimove cekaji za dvermi, dnes se k nam trou jak kocky a pozitri na nas vytahnou Koran a nuz. Jejich zajem je ovladnout Svet a videt tu jenom jedno nabozenstvi. Rad bych se mylil, moc rad a s chuti bych se Vam omluvil za me chybne zavery. Vite, my tu dnes mluvime o vecech, ktere kdyz se co nejdrive nevyresi tak se uz nikdy nevyresi a bude vse pouze horsi a horsi. Mate deti ?  Tak jim zkuste zaridit zivot, ve kterem se nebudou muset oblekat do burky a muset se ucit nazpamet Koran. Doufam, ze souhlasite s pokrokem, svobodnym myslenim a hlavne svobodou lidi. Islam tyto veci nezna a nezna ani jak vyspelovat slovo DEMOKRACIE. Vpustme si je domu a pozname dobu temna II.

0 0
možnosti
JP

Ginny

27. 7. 2009 23:32
Re: Pane Ignaci

Ve Francii tvoří muslimskou komunitu hlavně přistěhovalci z bývalých kolonií, kteří tam přijeli hledat lepší život. Jde vesměs o nemajetné a nepříliš vzdělané lidi, často bez práce.

V Brně tvoří muslimskou komunitu hlavně studenti vysokých škol, případně absolventi, kteří tam zůstali, dále pak několik desítek žen konvertitek, které se provdaly za muslimy ( i když, pokud vím, Islám umožňuje sňatek muslima s křesťankou či židovkou).

Myslíte, že v tom není rozdíl?

0 0
možnosti
P

p_jiri

27. 7. 2009 23:26
Hřejeme si hada na prsou?

Dobře, všechno povolíme, ať se modlej a oblíkaj jak chtěj. Budeme teda děsný demokrati a hlavně ty spravedlivý. Kdo mi zaručí, že se islám na našem území bude stejně ohleduplně chovat ke mně jako k ateistovi v případě, že si jich sem necháme naimigrovat víc a stanou se třeba většinou. Na náboženství má každý právo, ale nikdo nemá právo dělat z náboženství povinnost.

Práva menšinám chce upírat jen málokdo, doufám, že nikoho normálního by snad nenapadlo střílet muslimy jen proto, že jsou muslimové nebo židy jen proto, že jsou židi. Oní mají právo na své náboženství, já mám právo na svůj ateismus.

Kde je hranice mezi diskriminací menšiny a obranou vlastní kultury?

Křesťani od vraždění jinověrců už před nějakou dobou upustili, o budhistickém teroristovi jsem ještě neslyšel, je načase, aby se srovnal i islám. Dokud bude připouštět, aby se za něj schovávali maniaci toužící po moci a ovládání druhých, tak prostě nebude žádoucí a bude vzbuzovat odpor.

0 0
možnosti
C

ceskejPigmej

27. 7. 2009 23:30
Re: Hřejeme si hada na prsou?

Zaručím ti jen jedno.

Až nastane situace jako ve Francii, nebo jiných státech, kde Islám uchvátil moc, je s tebou a tvojí humanistickou demokracií konec.:-)

0 0
možnosti
C

ceskejPigmej

27. 7. 2009 23:25
Vážený autore!

Ježíš Kristus nás sice nabádal k lásce k bližnímu svému a že se máme nechat zfackovat třeba 77x, když to zjednoduším. Jenže v jeho době ještě nežil Prorok a nebylo to, co následovalo potom.

Jak můžeš někomu netoleratnímu a fanatickému jako křesťan nastavit druhou tvář, když ti při prvním kontaktu odřízne hlavu?

Je snad posláním křesťanů, aby se jednou nechali dobrovolně vyvraždit muslimi, jako tomu bylo v poselství Panny Marie?

Nebo jsi o něm ještě neslyšel?

0 0
možnosti
JP

Ginny

27. 7. 2009 23:16
Napsal jste to dobře

Bohužel, většina lidí to nechce pochopit.

0 0
možnosti
C

ceskejPigmej

27. 7. 2009 23:19
Re: Napsal jste to dobře

Což o to. Já jsem pochopil co napsal a má to jistý smysl. Co ale nechápu, že to napíše člověk s takovým zaměřením a jako by se nic nedělo.

Že on pisatel je ta slavná "pátá kolona" v týlu nepřítele?

0 0
možnosti
MS

Michal007

27. 7. 2009 22:56
Vypadá to,

že lidovci vzali vážně Větvovu vizi MDU-ČSL a snaží se tím zmařit její realizaci.

0 0
možnosti
KS

sebr

27. 7. 2009 22:50
Všeho s mírou!!!!

!!Nechci tady mít islám, nechci, aby moje vnučky chodili zahalené, nechci mít z vnuků hrdlořezy. Proto nestojím o rozšiřování islámu. Je to pátá kolona u nás. A s tím už máme historickou zkušenost. Těm, kteří mají plnou hubu vstřícnosti a chápání jiných kultur doporučuji následující link:

http://www.youtube.com/watch?v=kAHfOp19RGI&feature=related

Už jste se aspoň zamysleli nad tím, co může vaše zabedněnost v budoucnu způsobit? Proto žádná další mešita. Ani v Brně, ani nikde jinde v Česku!!!!!!

0 0
možnosti
  • Počet článků 262
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1599x
Katolík, novinář a komentátor. Vydavatel a šéfredaktor časopisu Duše a hvězdy.