Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SV

chroustík

28. 7. 2009 8:16
Vážený pane autore,

jsem rovněž členem KDU-ČSL, jsem věřící člověk, jsem tolerantní vůči ostatním náboženstvím. Domnívám se ovšem, že povolení stavby mešity není v souladu s hodnotami západní civilizace. Podej muslimovi prst a za chvíli ti utrhne ruku.

0 0
možnosti
JK

libienski

28. 7. 2009 8:27
Re: Vážený pane autore,

Já myslím, že nejlepší by bylo jim nechat jeden z prázdných katolických kostelů, když už tady víra v čechách a na moravě nikoho nezajímá, ať si ji přestaví na mešitu s minaretem a bude po problému. Zvláštní je ta katolická tolerance náboženství (podej muslimovi prst a za chvíli ti utrhne ruku). Spíš o vypadá na předsudky místo tolerance, ale třeba se Vám jen popletly pojmy.

0 0
možnosti
D

dutina

28. 7. 2009 7:52
Islám je smrtelné nebezpečí západní civilizace.

Tady nejde vyhovět islámskému náboženství . Tady jde o to zda chceme aby nastal jejich scénář jak zničit nevěřící ďaury - psy. Proč to píši? Protože to mají v koránu , Alláh napsal buď je konvertovat nebo zabít. A pokud to nešlo udělat ve středověku z vnějšku takto dělají nyní zevnitř. Jejich plán je jednoduchý , podobně jako se to stalo v Egyptě tam žádný islám do jisté doby nebyl.Tam se taky importoval i s muslimy tak jak to dělají třeba v Holandsku či Norsku. Přestěhují se do dotyčné země a začne se postupně zvětšovat jejich počet , protože z jejich životního stylu , kdy je potomek povinen se postarat na stáři o své rodiče si rodič plodí co nejvíce potomků. A pak je jich čím dál víc a začínají si dávat požadavky ...... . Dál nemusím psát jak se to bude vyvíjet jak to autor blogu popisuje v průběhu příštích 50- ti let. Jenže autor nabádá k toleranci ale to je cesta do pekel. Muslimové se budou chovat ke svým hostitelům jako virová nákaza. Viz článek pana Rovenského o Palestincích.

0 0
možnosti
D

dutina

28. 7. 2009 7:55
Re: Islám je smrtelné nebezpečí západní civilizace.

Jak se chovali v Jordánsku: http://rovensky.blog.idnes.cz/c/80699/Kdyz-Arabove-zabijeli-Palestince-A-ted-o-tom-mlci.html

0 0
možnosti
A

Artu

28. 7. 2009 7:48
Naši předkové

kteří po desítky let bojovali proti Turkům a jiné svoloči z východu, se musejí obracet v hrobě po tom co tady píšete. Zkuste si odjet do jakékoliv islámské země a požadujte tam stavbu kostela. Něco takového je nemyslitelné.

0 0
možnosti
JA

José Antonio

28. 7. 2009 7:53
Re: Naši předkové

Ale on má autor pravdu. Zakazovat mešity nemá smysl, základním předpokladem je nepouštět sem žádné imigranty, pak se tenhle problém vyřeší sám od sebe.

0 0
možnosti
LA

mogula

28. 7. 2009 7:39
mohou klidně prchnout a emigrovat

pokud zde se budou cítit nábožensky utlačování tím, že nemají u mešity minaret. Takový Irán, Afghánistán jsou vhodné země. Hlavně jim povolme hodně mešit a se mají kde učit jaks se dělá bomba snadno a rychle a jak se zakroutí krkem nevěřícím psům.

0 0
možnosti
PM

ZEROVAN

28. 7. 2009 7:25
nevím jak vám a mně stačila reakce

na pár obrázku v novinách. A ještě kontrolní otázka. Zkusil jste, pokud jste byl v nějaké muslimské zemi nosit  viditelně křížek na krku? Chcete si nasadit veš nesnášenlivosti přímo doma? Ja tedy ne.Rv. Pravdu máte  tom, že je zbytečné zakazovat. Já přidávám hloupé a naivní povolovat.

0 0
možnosti
NDC

Nekončící dynastie Císařpána

28. 7. 2009 7:18
Islam tu nema co delat

Jak nebezpecny trojsky kun to je, uz chapou mnozi v zapadnich zemich. V kombinaci s cernochy nebo cikany je to smrtelna kombinace. Muzete namitat neco o toleranci a podobne, ale uvedmomte si, ze oni premysli uplne jinak. Ze jich par navenek v Brne vypada umirnene jeste neznamena, ze to nejsou silenci. Verici muslim je dnes neco jako katolik v 15.stoleti. Sekularizovani tu jsou zatim jen proto, ze jsou nepatrna mensina. Neni duvod se domnivat, ze by tu jinak nezavedli podobne systemy jako jsou v kterekoli jine muslimske zemi!!

0 0
možnosti
JD

gagaryn

28. 7. 2009 7:15
***

Zakazovat jen mešitu je samozřejmě hloupost. Zakázat by se mělo celé toto pseudonáboženství.

0 0
možnosti
F

fido_castro

28. 7. 2009 7:11
Dalsi uzitecny idiot

Diky predstave, ze ustupkama si spolecnost islamisticke pristehovalce nakloni, se zrodila francouzska a svedska ghetta. Funguje to presne obracene, cim vice se jim ustupuje, tim vice jich tu bude, tim vetsi budou jejich pozadavky a tim mensi bude jejich vdek za nase ustupky. Jsme neverici, v jejich ocich nemame zadnou cenu a hlavne jim nemame co rozkazovat. Appeasement NEFUNGUJE! Vzpamatujte se!

0 0
možnosti
NDC

Nekončící dynastie Císařpána

28. 7. 2009 7:21
Re: Dalsi uzitecny idiot

ghetta ve Francii nemaji ani tak moc spolecneho s islamem jako nabozenstvim, ale spis s imigraci cernochu z Afriky. Jinak souhlasim, na appeasement Evropa dojela docela nedavno...

0 0
možnosti
ZK

armyshop

28. 7. 2009 7:03
Omyl pane

islám nepatří mezi naše náboženství. Povolovat další mešity je hloupost, ne ji zakazovat:-/!

0 0
možnosti
IPIP

Ignác Pospíšil

28. 7. 2009 7:51
Re: Omyl pane

v současné době žije v ČR několik tisíc muslimů českého občanství. To z něj dělá české náboženství. To je prostě fakt. Mluvit o občanech ČR jako o hostech je nepřijatelné a v naprostém rozporu s našimi zákony.

0 0
možnosti
JR

diviznaT

28. 7. 2009 6:28
Karma

" Řešte nízkou porodnost Čechů, řešte imigraci. A neblbněte se zákazy. Pokud proti nim nejste z přesvědčení, tak alespoň vemte na vědomí, že tenhle precedent může být nebezpečně inspirativní. "

Článek se mi velmi líbí a souhlasím s vámi. Toto je podstata problému, nikoli mešity. Čechové jsou, zdá se, velmi nesnášenlivý národ, pokud jde např. o cikány, muslimy, (......?), ale o hlavní problém se nezajímají. Je mnohem jednodušší nadávat u piva nebo na diskuzích idnes, než myslet a s věcmi, které se mi nelíbí, něco dělat. To už známe z dob totality a od těch dob jsme, jak vidno, nedospěli.

0 0
možnosti
ZK

armyshop

28. 7. 2009 7:06
Re: Karma

kdo má řešit porodnost a imigraci? Jo, tak Češi jsou nesnášenliví? A co Němci, Holanďani, Dánové, Švédové a Francouzi a jejich muslimští spolubydlící? Ono jde o nesnášenlivost, ale muslimů, kde je jich více pohromadě, jsou s nimi jen problémy, protože se nechtějí přizpůsobovat prostředí, do kterého přišli, ale to prostředí měnit podle svého.Rv A to se původním obyvatelům těch zemí nelíbí. Ale vám nejspíše ano.

0 0
možnosti
  • Počet článků 262
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1599x
Katolík, novinář a komentátor. Vydavatel a šéfredaktor časopisu Duše a hvězdy.