Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
M

Mirais

28. 7. 2009 9:41
Proč je ve světě muslimů tolik násilí

Na křesťansko-židovských základech založená Evropa uznává za morální hodnoty přikázání desatera - nezabiješ, nepokradeš, nesesmilníš apod.

Muslim takovými zbytečnostmi vázán není. Stačí formálně dodržovat 5 pilířů víry - Jsou to šaháda (vyznání víry), salát (rituální modlitba), zakát (almužna), saum (půst v Ramadánu) a hadždž (pouť do Mekky).

Ovšem nic mu nebrání aby zabil svou nevěrnou ženu, dceru ve jménu "cti" rodiny. Aby znásilnil ženu, která je podle jeho názoru nesprávně oblečena podle islámských zvyklostí. Necítí vinu dokonce ani teroristé, kteří zabíjejí nevinné lidi, co na tom, že jsou mezi nimi i muslimové. Jsou tak fanaticky oddáni tomu bludu proroka Mohameda, že věří že skončí v nebi obklopení věčným blahobytem a k dispozici budou mít 72 panen.

Co k tomu dodat ? Asi nic, prostě v celé Evropě zakázat a basta, jinak evropská civilizace, která přinesla světu obrovský pokrok nepřežije.

0 0
možnosti
M

ModroPlach

28. 7. 2009 9:45
Re: Proč je ve světě muslimů tolik násilí

A jak je mozne ze v te nasi zido-krestanske (a zido-bolsevicke :) ) Evrope vubec nekdo pacha vrazdy a krade? To vsechno dela muslimska mensina a Evropanci nepachaji zlociny? :)

0 0
možnosti
D

dedko

28. 7. 2009 9:35
Nějaký čas jsem pracoval v Kuvajtu .

Myslím si, že jsem islám poznal dobře i jeho hodnoty. Z toho plyne můj názor: islám v Evropě ( mimo některé oblasti Balkánu kde byl i v minulosti) nemá co dělat.

Žádné mešity zde nepotřebujeme.Další víru, mimo ty, které jsou zde tradiční též ne.

0 0
možnosti
JK

libienski

28. 7. 2009 9:36
Re: Nějaký čas jsem pracoval v Kuvajtu .

Co takové třeba Svědky Jehovovy s jejich Sály Království nebo co tam mají. Taky zakázat?

0 0
možnosti
VP

vasapro

28. 7. 2009 9:31
islam

nepatril, nepatri a doufam, ze nikdy nebude patrit mezi nase nabozenstvi ... pisete nebetycne hovadiny mily pane autore 8-oRv

0 0
možnosti
N

Novotnak

28. 7. 2009 9:44
Re: islam

Není to tak dávno, co spousta lidí mluvila stejným způsobem o mobilním telefonu... ;-D

0 0
možnosti
M

Mirais

28. 7. 2009 9:14
Kdyby jen pitomost

ignacpospisil.blog.iDNES.cz

Politika, náboženství a zajímavé pitomosti.  - Tenhle článek by se dal zařadit do skupiny zajímavé pitomosti. Pokuď by to nebyla tak vážná věc. Člověče, čtete vůbec noviny ? I přesto, že spousta negatívních zpráv se k nám pro politickou korektnost k nám nedostane,  to stačí k tomu, aby si rozumný a inteligentní člověk udělal obrázek o tom co je to za náboženství ten Islám.

To vlastně ani náboženství není, je to totalitní ideologie určená k ovládání mas. Naprosto netolerantní k ostatním, neuznávající rovnoprávnost muže a ženy, násilnická, teroristická zvrácená ideologie horší než nacismus a komunismus.

0 0
možnosti
N

Novotnak

28. 7. 2009 9:30
Re: Kdyby jen pitomost

Co myslíte, kdyby oni četly noviny naše, co by si onás museli myslet. Samá vražda, samý podvod... Nic jiného se tam nedočtete, museli by si myslet, že se tady mezi sebou masakrujeme jako na divokém západě a že se nedá věřit jedinému člověku, protože když Vás nazabije, tak Vás okrade... Vy máte z novin stejný pohled na svět a dokud se tam přímo nevypravíte, tak Vám ho nikdo nejspíš nevyvrátí...

0 0
možnosti
B

brnl

28. 7. 2009 9:07
No já nevím

ti "tolerantní" mohamedáni u nás jak se vyjádřil v tisku nějaký jejich papaláš mají plány jasné, prý až jich bude většina tak v parlamentu naprosto "demograticky" odhlasují že namísto Ústavy platí Korán a to co řeknou jeho vykladači, takže tohle budou pro nás svobodné volby  ty poslední. Těžko chápat že se tohle u nás nezakáže stejně jako nacisti a jejich symboly, mít v úmyslu potlačit ústavní práva je zločin.

No já bych řekl že tací "demograti" byli i komunisti v 50 tých létech ti také naprosto "demograticky" zrušili ústavní práva, odhlasovali znárodňování atd., a ty volby tehdá byly také poslední demokratické.

Nechat si tady stavět  ty jejich mešity to je stejné jako tady stavět svatostánky nacistů a komunistům, já v tom žádný rozdíl nevidím.

Co se káže někde v té jejich motlitebně v Praze to jsme už viděli, např. mohamedánský sebevrah který zabije nevinné =hrdina jako Palach.

0 0
možnosti
JK

libienski

28. 7. 2009 9:18
Re: No já nevím

Rozdíl je v tom, že komunisty si Češi skutečně dobrovolně zvolili v roce 1946 aniž by je k tomu někdo nutil! Jen těžko říct (podle demokrafického vývoje) a chuti Čechů přijímat imigranty nebo rodit více než 2 děti, jestli tady v budoucnu náhodou nebude více Romů, než muslimů;-D Takže by tady třeba mohla být taková analogie jako Indie a Pakistán, takže Čechy by budou s Rómskou většinou a na Moravě, díky (ne)zákazu výstavby mešity, zase většina Muslimská. No a tou utlačovanou menšinou naštěstí nebudou češi, ale vietnamci;-DR^

0 0
možnosti
JK

libienski

28. 7. 2009 8:52
V diskuzi se zapomnělo na základ

Že ti flaňdáci z KDU-ČSL nemají ŽÁDNÉ PRÁVO, muslimům zakazovat cokoli stavět. To je totiž základ jejich demagogie. Vymysleli problém, který není (aspoň ne v Brně) a teď ho JAKO budou řešit.

0 0
možnosti
MP

apokalypsa

28. 7. 2009 8:58
Re: V diskuzi se zapomnělo na základ

Je to hlavne snaha o predchazeni problemu s muslimskou mensinou.

0 0
možnosti
MP

apokalypsa

28. 7. 2009 8:48
Je to trosku jinak!

Tak docela nesouhlasim - kdyz totiz vybudujete zazemi, pritahnete jich o to vic.

0 0
možnosti
SS

Ynhoj

28. 7. 2009 8:52
Re: Je to trosku jinak!

viz Německo, Francie, Velká Británie....Chceme to zde mít také...?!;-€

0 0
možnosti
N

Novotnak

28. 7. 2009 8:41
V minulém článku jsem s Vámi

nemohl tak úplně souhlasit, ale v tomto máte pravdu. Nenávist polodí nenávist. Pokud se k nim budeme chovat s úctou, budou se tak chovat i oni k nám. Pokud vím z dokumentů, tak Korán učí především toleranci, ale záleží samozřejmě hodně na výkladu stejně jako u Bible.

0 0
možnosti
JT

killy

28. 7. 2009 8:43
Zařadil jste se právě mezi hrobníky evropské civilizace.

Nic víc !

0 0
možnosti
JK

libienski

28. 7. 2009 8:33
Dobrá zpráva pro KDU-ČSL

Konečně pochopili, že na "potratech" volby nevyhrají a snad se nedostanou už ani do parlamentu. Pud sebezáchovy jim asi velí pokusit se v Češích, nevěřících psech aspoň rozdmýchat trošku náboženské nenávisti, než definitivně zmizí v mimoparlamentním zapomnění. Doufám, že se za tuto svoji nebohulibou poslední štaci budou smažit v pekle:-P

0 0
možnosti
IPIP

Ignác Pospíšil

28. 7. 2009 8:35
Re: Dobrá zpráva pro KDU-ČSL

Mírněte se laskavě, ano?

0 0
možnosti
JM

Hucul

28. 7. 2009 8:26
Cenzore, jste nevzdelanec!

Cenzor vymazal muj prispevek, tykajici se povoleni ci zakazani stavby pomniku Hitlera. Jasne, ten bychom nepovolili. Proc povolit stavbu budovy, kterou do posledniho detailu vyzaduje kniha, vedle ktere je Mein Kampf opravdu cajicek? To jako nackove jsou horsi nez nackove, protoze ti prvni mluvi nemecky a ti druzi arabsky? Zidy chteli a chteji vyhubit s uplne stejnou palcivosti, staci si precist jejich manifesty. Koran je toho plny, tak si ho, laskave, cenzore, prectete, nez mi zase vymazete pravdivy, byt mozna nepohodlny prispevek!

0 0
možnosti
JK

libienski

28. 7. 2009 8:29
Re: Cenzore, jste nevzdelanec!

Další z těch, co na o těch knihách četli někde recenze;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 262
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1599x
Katolík, novinář a komentátor. Vydavatel a šéfredaktor časopisu Duše a hvězdy.