Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zlý Soused - cenzorův miláček

28. 7. 2009 14:40
To je teda naivita

Rv

0 0
možnosti
JP

Ginny

28. 7. 2009 12:49
Naše civilizace se odrovná sama

Není třeba dělat problém z mešity. Ten problém je v nás. Lenost mít potomky. Zabíjíme se jako národ sami, není třeba žádného vnějšího nepřítele. Ne žít, ale užívat si, to je krédo většiny Čechů. Nač mít děti? Když už, tak jedno stačí. Maximálně dvě, to už se cítíme jako kdovíjak zasloužilí rodiče. Výsledkem je, že vymřeme za několik málo generací. To už tu těch mešit bude stát nepočítaně.

0 0
možnosti
PJ

MaverikOne

28. 7. 2009 12:56
Re: Naše civilizace se odrovná sama

Tak tak, to je ono nevzrušujme se mešitama stejně to ve volbách za pár let prohrajeme ať chceme nebo ne a potom si tu budou stavět co jim bude libo... a nebude již za generace, předpokladem je myslím že do 30let bude německo jako jeden z prvních států muslimské... no comment

0 0
možnosti
LA

mogula

28. 7. 2009 11:34
mohou klidně prchnout a emigrovat

pokud zde se budou cítit nábožensky utlačování tím, že nemají u mešity minaret. Takový Irán, Afghánistán jsou vhodné země. Hlavně jim povolme hodně mešit a se mají kde učit jaks se dělá bomba snadno a rychle a jak se zakroutí krkem nevěřícím psům.

0 0
možnosti
B

brnl

28. 7. 2009 10:30
Tož nic

doufejme že užitečných idiotů těch snad není ještě mnoho a že my ostatní si udržíme ty svoje pudy sebezáchovy což je poučení se ze špatných  zkušeností svých nebo jiných.

Jinak soudruzi užiteční idioti,  xenofobie je strach z neznámých cizinců ovšem u nás se jedná o něco zcela jiného my máme oprávněné obavy z velmi a velmi známých cizinců, kteři se těmi atentáty v NY a v letech následujích zle odkopali, mnozí našinci začali hledat v tom Koránu co se tam píše o tom míru o kterém tady mohamedáni celá desetiletí lhali a našli  tam  jen a jen hlásání nenávisti a   z toho míru se vyklubal "islámský dům míru" v kterém je pro nás připraveno postavení nevolníka. ;-€

0 0
možnosti
JK

libienski

28. 7. 2009 10:38
Re: Tož nic

Kdo nevolníkem vidí sebe, stává se jím a není mu pomoci. Vy budete nevolníkem vlastních předsudků a paranoie:-P

0 0
možnosti
L

leloup

28. 7. 2009 10:19
Turbany a Evropa

Vazeny, mozna by jste si mel precist Turbany a Evropa na Neviditelny pes.cz. Na rozdil od Vas vim o cem mluvim. Cim se jim vice ustupuje, tim se vice roztahuji a to je tvrda realita. Oni se prozatim nemaji zajem zmenit a byt tolerantni, oni pouze chteji zmenit okoli k obrazu svemu. A z toho mi beha mraz po zadech a mym detem to opravdu nepreji.   [>-]!!

0 0
možnosti
LZ

generallz

28. 7. 2009 10:11
Islám je anti-lidská ideologie

nesouhlasím s autorem, který si naivně myslí, že když budou mít musulmani mešitu, nebudou vůči západní civilizaci cítit averzi.

je potřeba posuzovat Islám jako myšlenkové hnutí, a není možné jinak než dojít k závěru, že je to protilidské ztělesnění barbarství a tyranie, a jako takové musí mít stejné podmínky jako jakákoliv jiná protilidská a barbarská ideologie - jestliže jsou potíráni neonacisté, musí být stejný metr uplatňován i na muslimy.

otázka, zda mají muslimové právo na mešitu, je veskrze filozofickou - mohou mít na nějakou mešitu, na nějakou stavbu, na nějaký svatostánek právo lidé, kteří neuznávají přirozené právo na život a na svobodu? od čeho by chtěli odvodit právo na mešitu?

0 0
možnosti
JK

libienski

28. 7. 2009 10:20
Re: Islám je anti-lidská ideologie

Ad maiorem Dei gloriam

0 0
možnosti
AB

[eT]

28. 7. 2009 9:52
ISLÁM PATŘÍ MEZI NAŠE NABOZENSTVÍ???

Milý pane, měl jste zůstat u piva - ty tvrdý drogy Vám příliš nesedí.

0 0
možnosti
C

ceskejPigmej

28. 7. 2009 10:50
Re: ISLÁM PATŘÍ MEZI NAŠE NABOZENSTVÍ???

Mne by spíš zajímalo, jestli pisatel zastává oficiální názor Vatikánu na tento problém mešit a jestli ne, tak kolik mu muslimská buňka přispěla za reklamu!

0 0
možnosti
L

lid

28. 7. 2009 9:50
Mladej křesťanskej demokrat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zajeď si chlapče do Iránu, k Saudům a p., řekni že zakládáš křesťanskou komunitu

a chceš stavět kostel. Když to přežiješ, resp. ten kostel do 50 let postavíš, tak nám to přijď říci a my uznáme svou chybu. Jinak musím říci islám ne do ČR !!!!!!!!!!, nechtěl bych své potomky vidět pod islámskou knutou. Na závěr o autorovi  prohlašuji to, co se obvykle říká o císaři pánu.;-D;-D;-€ 

0 0
možnosti
M

ModroPlach

28. 7. 2009 9:57
Re: Mladej křesťanskej demokrat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

V Iranu stoji krestanske kostely docela bezne, ale to se vasemu zkratkovitemu pohledu na svet nejspis nehodi. Nevim co je spatneho na tom kdyz si nekdo na SVEM pozemku postavi to co uzna za vhodne. Neco neustale zakazovat mi prijde takove .. trosku komunisticke, nemyslite?

0 0
možnosti
RH

retkini

28. 7. 2009 9:49
0 0
možnosti
JN

Cynyc

28. 7. 2009 9:46
Islám

Zdá se, že většina přispěvatelů nechápe podstatu věci. To, co učinilo evropskou kulturu celosvětově významnou, byl a je liberalismus a volná soutěž idejí, nikoli jedno konkrétní náboženství. Zakážeme-li tedy stavbu mešity, snižujeme se na úroveň netolerantních kultur, jaké panují např. ve většině islámských zemí, a tím fakticky necháváme jejich ideologii zvítězit. Jako další příklad lze uvést nacismus: ten nebyl jako ideologie poražen v roce 1945, ale postupně později tím, že v mysli Evropanů ztratil na významu koncept národa, na němž byl nacismus postaven.

0 0
možnosti
C

ceskejPigmej

28. 7. 2009 9:51
Re: Islám

To může napsat jedině někdo takový, kdo si je schopen v rámci liberalismu dobrovolně vpustit jed do žíly, protože si myslí, že se mu nemůže nic stát když si každý může dělat co chce bez následku.;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 262
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1599x
Katolík, novinář a komentátor. Vydavatel a šéfredaktor časopisu Duše a hvězdy.