Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KD

divilek

8. 7. 2009 8:53
Miliardové škody páchají politici...

... a sebranka na ně navázaná v různých firmách a kšeftech za úplatky. To, co napáchají vybydlenci a opálení spoluobčané je proti tomu nula nula nic... Byť nefandím ani vybydlencům, ani opálencům, když nedodržují zákony a žijí na úkor druhých, tak daleko větší vztek mě jímá při součtech miliard vyhozených zbytečně za posledních 20 let politiky do spřátelených firem a miliardách státních dluhů natropených přihlouplými zpovykanci v parlamentních či vládních seslích... Rv

0 0
možnosti
PP

ippokorny

7. 7. 2009 23:50
A ještě pro úplnost,

chybí mě v blogu, jak se vyřeší  zranění policistů. A obecně mě chybí nějaká okamžitá demonstrace nějaké politické strany proti nepřizpůsobivým občanům-squaterům a hlídky, které by chránily kolemjdoucí občany. P.P:R^

0 0
možnosti
M

mar1981

7. 7. 2009 16:26
větší kravinu jsem u dlouho nečetl

tydýt asi na Miladě v životě nebyl a státy, které má vypsané v profilu asi projel jako 2denní fakultativní zájezd s cestovkou nejspíš. 4/5 argumentů má opsaný z netu a 1/5 doplnil vlastní fantazií.

0 0
možnosti
JNN

Jezdím na neutrál

7. 7. 2009 21:35
Re: větší kravinu jsem u dlouho nečetl

A kam chodili squoteři kakat? Dobře, možná chodí do WC mísy, ale jak jí spláchnou, když jim neteče voda? Kam tedy chodí celé ty roky kakat? A kde se myjí, když v Praze řádí žloutenka a je třeba dodržovat hygienu. Tak kde se myjí? Že by si zašli domů k mamince pro trochu jídla a hygieny?

0 0
možnosti
JB

Jan Borovička

7. 7. 2009 16:14
NESOUHLAS

Respektive takto - s leččícms v článku lze souhlasit, ale ty poznámky o marihuaně a "kultuře" jsou nehorázně hloupé. Autor se v lecčems vyjadřuje podobně jako komouš z kulturní komise Rv XRv

0 0
možnosti
PP

ppelc

7. 7. 2009 14:36
A pak taky

se squattery am problem ten majitel, ktery kasle na svou nemovistost. S romy vyzirajici socialni stat ma zase problem jen socialne prebujely stat. Normalni trzni situace nabidka-poptavka. Pripominate mi cloveka, ktery si rok nemyje hlavu a pak spravedlive rozhorcene nadava vsim, ze se mu uhnizdily ve vlasech.

0 0
možnosti
PP

ppelc

7. 7. 2009 14:20
Nejvic skodi

predsudky a lidska malost. Lide, kteri se vymezuji proti cikanum a squatterum, to delaji predevsim proto, aby si sami sobe dokazali, ze jsou lepsi. (Ve skutecnosti ty nejvetsi vyzirkove sedej ve Strakovce, tazke nas vyse zminene skupiny realne ohrozuji jen pramalo.) Clovek, kteremu staci se vymezit proti cikanum a squatterum si teda nenastavuje latku nijak vysoko - takze bych s uspechem pochyboval, ze by vubec mohl na to mit, byt lepsi nez prumernej rom, ci  squatter.

0 0
možnosti
PN

jirkanovaksuperchlapik

6. 7. 2009 20:18
Dle mého škodí obě skupiny stejně

Nepřizpůsobiví cikáni nebo nepřizpůsobiví bílý jsou stejná verbež, kterou je nutné naučit, že existují ve společnosti nějaká pravidla. Pokud to nechápou, je nutné je tvrdě postihovat. Největším trestem pro tyto skupiny je přitom práce. Kocába nebudu komentovat, nemá to smysl, hájí ksindl a plive do obličeje slušným lidem.  

0 0
možnosti
MH

Helena1

7. 7. 2009 22:12
Re: Dle mého škodí obě skupiny stejně

Jak je ale naučit pravidla?

0 0
možnosti
TS

Destroyer7

6. 7. 2009 19:37
Lépe popsat to snad ani nešlo

R^ Naprosto souhlasím, že je to banda vyžírků a vyčůránků. Z Kocába se stala smutná karikatura toho člověka, kterého jsme jako puberťáci obdivovali na koncertech Pražského výběru a po Plyšovém převratu za to, že se postaral o vyprovození Ivanů.

0 0
možnosti
MR

badodmrtvereky

7. 7. 2009 8:58
Re: Lépe popsat to snad ani nešlo

Ještě je třeba přidat,že po sametovém předání moci o odchodu vojáků nerozhodl výše uvedený,ale větší kapacity v Rusku a USA

0 0
možnosti
K

kOBLICH

6. 7. 2009 12:13
Informaci...

... mám sice jen z druhé ruky, ale zaslechl jsem, že dům v Truhlářské 11 vlastní přítel pana Kocába a takhle se pokouší vyhnat zbylé nájemníky, aby pak mohl být dům rekonstruován z nájemního na mnohem lukrativnější hotel.

0 0
možnosti
PN

jirkanovaksuperchlapik

6. 7. 2009 20:19
Re: Informaci...

Tomu bych věřil, je to velice pravděpodobné.

0 0
možnosti
-

-Vanadium-

6. 7. 2009 11:19
Proč marihuana??

Vážený pane autore,

ačkoliv mohu celkově s vaším článkem souhlasit, nejde mi do hlavy, proč stále zmiňujete marihuanu, jakož to známku squaterů a bezdomovců? Znám spousty lidí co pěstují marihuanu pro svojí potřebu na balkonu či na svých zahrádkách a rozhodně to nejsou žádní squateři či bezdomovci. Vaše poznámka o marihuaně mi přijde přinejmenším neštastná, leda, že by jste byl absolutně proti všem drogám, včetně alkoholu. Ale to je na jinou diskuzy.

0 0
možnosti