Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

MoMo1000

26. 6. 2009 12:18
No uvidíme...

Osobně nepotřebuju zlevňovat, klidně si za ten vlak zaplatím, ale ať to má nějakou kulturu... poslední cesta zrezavělým a pomalovaným rychlíkem z Prahy do Ostravy ve večerních hodinách byla poměrně velkým utrpením...

0 0
možnosti
KJ

Karel Jiráček

26. 6. 2009 12:12
A co regionální tratě ?

Pokud SA posunula cestování o deset let dopředu, potom pouze na lukrativních trasách. Regionální dopravy se to nijak nedotklo (kromě toho, že někteří dopravci byli vytlačeni za ziskových tras a zbyly jim jen prodělečné regiony). Úspěch bude až konkurence pozvedne úroveň dopravy i na lokálce a nejen mezi Prahou a Brnem. 

0 0
možnosti
RF2

Rudla Fára 2

26. 6. 2009 12:02
Souhlas s půlkou

ČD a.s jako prakticky výhradní dopravce po státních kolejích by potřeboval konkurenci jako sůl - souhlas, stejnětak by byl potřeba konkurenční kvalitní "kolejový" dopravce pro nákladní dopravu (alternativa TIR devastátorů silnic), ale pan Jančura to asi nebude, už jen proto že provozovat vlakovou dopravu včetně její obslužnosti není jako provozovat pár autobusů na nejlukrativnějších linkách (né všude se SA dařilo) s pár řidiči a stewardkami. Ale souhlasím že zkvalitnění žel.dopravy je třeba, zvlášť úroveň vlaků je děsná. Poslední kapka bylo smazání úrovně cestování (odstraněním příplatků) ve vlacích EC. Takže nevím, myslím že p.Jančura si prostě vymýšlí, ale uvidíme.

0 0
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články