Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

astar

4. 5. 2009 15:03
aukro

My jsme aukro, vy jste nic,... bohužel, ale zatím tu nic jiného než aukro není,.. ale můžete si založit svoje aukro, třeba aukro2 a je to...nic Vám v tom nebrání..

0 0
možnosti
M

mard

4. 5. 2009 14:58
Nějak tohle nechápu. Oč vám jde?

Chcete naštvat Aukro či jste klientem Ebay? Nechápu proč nekomunikujete s nimi a proč se vyléváte tady a děláte ze sebe chudáka. Prodal jste asi mnoho věcí za velké peníze, když jen provize Aukru byla v desítkách tisíc. To vám asi nevadilo. A teď místo toho aby jste si vyjasnil, kde je chyba, tak na ně nadáváte. Vás bych chtěl teda mít za klienta, panbu s námi a zlý pryč!

0 0
možnosti
B

bull.terrier.pro.cenzora.2

4. 5. 2009 14:58
Možná?

A nepřihlásil jste se náhodou ke svému účtu z jiného počítače? respektive, neprovedl jste z něj příhoz? Já měl takto problém na jednom šachovém serveru, kdy jsem byl u známého, také šachistu ze stejného serveru a přihlásil jsem se, abych zkontroloval zbývající čas. Cookies si to samozřejmě zapamatovali a bonzly to jako více účtů na jednom počítači. Naštěstí rozumný systém se neřídí IP adresou, ale jenom cookies, takže stačí si nosit svůj portable prohlížeč sebou na flashce a je klid.

0 0
možnosti
JD

gagaryn

4. 5. 2009 14:57
***

stejně se k Aukru vrátíte, protože zatím tu není nic lepšího.:-/

0 0
možnosti
O

o.kostal

4. 5. 2009 14:53
Dynamicke a sdilene IP ?

Tohle vypada na kardinalni amaterismus a hrube pochybeni ze strany Aukra. By me zajimalo na zaklade ceho rikaji, ze mate vice uctu? Asi jako ostatni amateri - mysli si, ze kdyz za nekolik let (jak pisou ... "z historickych zaznamu") projedou zaznamy a zjisti, ze nekolik uzivatelu pristoupilo ze stejne IP tak to uzavrou s tim, ze je nekdo podvodnik? AMATERI.

0 0
možnosti
  • Počet článků 555
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1495x
Hroší poutníci, volné společenství pohodových lidí, kteří se nebojí...