Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

modrý pohůnek

24. 4. 2009 17:19
A jéje....

...zase tu řádí neviditelná ruka cenzorova...(Y)(Y)(Y)

A proto všechno dobré s námi a zlé pryč... ;-€Rv.

Zachran' se kdo můžeš...      R^R^R^

0 0
možnosti
S

scaramouche

24. 4. 2009 17:43
Re: A jéje....

To je tím, že jsme na nože s existujícím systémem, jeho obhájci a falešnými kritiky! Připoj se i Ty - http://www.jaime.cz/

0 0
možnosti
MP

modrý pohůnek

24. 4. 2009 17:04
Teda ten dutina je,

ale řízek... ;-D;-D;-D ...to z něj musí mít ten jeho celosvětově uznávaný Vůdce Myrek, ale radost...   ;-D;-D;-D  ... vid' dutina(Y)Rv

0 0
možnosti
D

dutina

24. 4. 2009 17:05
Re: Teda ten dutina je,

Jasně že jo , jako tvůj vůdce Paroubeček Jirků;-D z tebe.

0 0
možnosti
D

dutina

24. 4. 2009 16:53
V neděli jsi Jyrko

opět neměl na Kalouska v OVM. Tam jsi povidal jak se tvoji  voliči co nebudou mit na nové auto pomějou zlepšenou veřejnou dopravou;-D no dál je opíjej rohlíkem jako Otíka;-D. Jinak to karmování , které jsi přikázal v Lidovém domě na tvůj blábol je do očí bijící. Možná tak na čistě levicovém servru by to bylo věrohodné,  ale tady ne , to je ukázka jakým způsobem vyrábíš své průzkumy  ve "svém" STEMU. No a za to , že jsi svrhl takto a v této chvíli vládu to není tak hrozná věc jako to jakým způsobem nyní se ukazuje jaký jseš vychcaný srab a od jakékoliv řešení nynější situace dávaš ruce pryč viz doporučení svým poslancům, že ať se vykašlou na podporu úřednické vlády. Důležitější jsou přece volby a tvoje touha po moci za každou cenu.

0 0
možnosti
MP

modrý pohůnek

24. 4. 2009 17:00
Re: V neděli jsi Jyrko

dutina jseš vlastníkem i něčeho jiného, než jen pilin v té tvé --->;-ORv                                ;-D;-D;-D

0 0
možnosti
IH

I-voucH

24. 4. 2009 16:51
Kdo naklikal takovou karmu?

nebo velikost karmy znamena velikost blabolu???

0 0
možnosti
MP

modrý pohůnek

24. 4. 2009 16:48
ODS v čele s Topolánkem to osladila nejenom Evropě,

 ale i nám a to tak, až  nás z to bolí. Na to jsem si vzpoměl, když jsem viděl včera v tv komentářích jejich pochlebovačku a obdivovatelku klidného ostrůvku uprostřed rozbouřeného oceánu komentátorku ihned.cz Zlámalovou zlobící se vloni na ČSSD, co že to tu vlastně šíří za poplašné zprávy o krizi, když nás premiantů se to přece vůbec netýká, aby se včera rozohn'ovala na to, jak nás tato koalice ODS letos zadluží částkou 200miliard kč, což je nejvíce v historii ČR se 100% nárustem dluhů.Rv

Proto vážení nechejme je jako ty správné švédy, však oni sami tito jejich pochlebovači jim nakonec dají poslední ránu, jak se na tyto správné vlezky sluší a patří!

At' si to ted' sladí sami sobě cukrouši modří;-€

0 0
možnosti
MP

modrý pohůnek

25. 4. 2009 9:22
Re: ODS v čele s Topolánkem to osladila nejenom Evropě,

Nakonec poděkujme všem, co se zasloužili o odstranění modré koaliční vlády ODS a že zabránili dalšímu vytvoření dluhovému podhloubí, které tu ODS vždy za sebou zanechá!Rv Po ODS tu vždy zůstávají jen dluhy a rozkradená, rozfofrovaná ekonomika(Y)Rv.

Díky a snad za ještě malých škod, ale to ukáže až čas a ukáže i kde že se  všude budou povalovat pověstní kostlivci a odkad' je všade ješte budeme vymetat![>-]

0 0
možnosti
D

dutina

24. 4. 2009 16:43
Chcete tohle mít za premiéra?

Čtu Paroubka, slyším Paroubka a vidím Paroubka jsou mi, jasné dvě věci. Jeho touha po moci je nekonečná a druhá, naprosto negativistické přemyšleni. Žádná naděje, idea, nic.  Žádný zájem na dobrém jméně České republiky a na dobrých vztazich mezi lidmi. Co  tento národ pan Paroubek naučil? Nenavidí politické ryvaly, nenavidí podnikatele, bohaté a úspěšné. Naučil národ, že vše má jednoduché řešení, totiž státni penize. Kam jsme spadli za 20 let? Do náruče předlistopadových vychcánků. Jak se mužem hádat ve jménu našich politiků? Nevidite, že děláme přesně to, co chtěji, co se jim hodi? Ovce. Pokud je podle někoho lék na krizi v ČR volba Paroubka, pak se ničemu nenaučil. Promrhali jsme 20 let.

0 0
možnosti
MP

modrý pohůnek

24. 4. 2009 16:53
Re: Chcete tohle mít za premiéra?

dutina ty jsi také dobrý "ryval"--->(Y);-O;-€                                                              Rv

0 0
možnosti
D

dutina

24. 4. 2009 16:30
Paroubku

nikdy nepřekročíte stín náměstka RaJe. Jste sobecký, své zájmy nadřazujete zájmu země, nemáte žádnou vizi, kromě touhy po moci...

Vaše ohánění se průzkumy by bylo směšné, kdyby nebylo tragické... Nač potřebujeme volby, když mohou vládnout úředníci podle průzkumů ?

Btw. myslíte si, že by např. USA vstoupily do II. sv. války, kdyby se Roosvelt rozhodoval podle průzkumu veřejného mínění ?

Vy dokážete jen žonglovat s cizími penězi - tady někoho okrást o něco víc a tuhle přihodit, abyste si zajistil hlasy.

Co je však snad nejhorší, že jako zákonodárce (společně se soudruhem Rathem) odmítáte dodržovat zákony a pohrdáte nařízením soudu.

0 0
možnosti
JS

--Judith--

24. 4. 2009 15:45
Řekla bych, že monománie pana Paroubka

jejímž jediným objektem je pan Topolánek, už je hodně nudná. Jako kolovrátek. Už se to nedá poslouchat ani číst. Kdykoliv pan Paroubek otevře ústa, první, co řekne je "Pak Topolánek..." Je to únavné. Budu vypínat televizi, kdykoliv tam pana Paroubka zahlédnu, protože už předem vím, co bude říkat.

0 0
možnosti
MP

modrý pohůnek

24. 4. 2009 16:05
Re: Řekla bych, že monománie pana Paroubka

Nudit se můžete sama doma!Tady nudit nemusíte...Rv

0 0
možnosti
NA

Next Apache

24. 4. 2009 12:40
je to jasné

Teď pláče tupohlavý Topolánek, že nemúže šéfovat Evropě. Je to až srandovní. Řekl to už Pavel Bém. Vinníkem je Topolánek. Jeho PSÍ povinností bylo zajistit si ve sněmovně podporu. Pokud arogantně odmítl zelené babky a poslance z ODS, tak svoji funkci jasně NEZVLÁDL. Vymlouvat se na opozici je směšné, od ní jistě nic dobrého čekat nemohl. Nehledě na to, že Paroubek mu slíbil období 6 měsíčního hájení jen za podmínky, že prosadí v lednu ve sněmovně LS. Topolánek se mu vysmál. Vypadá to tak, že že Topolánkova vláda za nic nemúže, ale jen ti, co ji nedovolili hrát si na VELKÉ EVROPANY. Skorojsemsep:((osr)) al.

0 0
možnosti
MP

modrý pohůnek

24. 4. 2009 15:30
Re: je to jasné

Jistě že, neschopní idioti ODS co se hrají na géniuse a jsou přitom blbí jak ta tága, akorát kompromitují ČR v EvropěRv.  

Evropa je má za kašpary od samého začátku jejich kreténováníRv.

   [>-]EU

0 0
možnosti
H

houboskritek

24. 4. 2009 12:24
bod č. 5

je taková blbost, co si jirka vyžvejknul z prstu. je to hovadina-on když eště existovala ta topolankova vlada (ktera existovala vyjimecne dlouho-skoro 3 roky...R^)tak se taky nebyl schopen dohodnout a byl to tvrdohlavej palicak(Y)!!Rv

0 0
možnosti
  • Počet článků 841
  • Celková karma 27,13
  • Průměrná čtenost 1911x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik