Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VR

2718

13. 4. 2009 22:01
Z meho pohledu chlapa ...

mi baculky nevadi. Je to prijemna zmena. Co mi ale vadi, jsou baculky, ktere se kvuli tomu trapi (a vecne vzdychaji jak by chtely zhubnout), ale nejsou schopne toho dosahnout. Pokud ma holka neco v hlave (aby pochopila jak se hubne), je zdrava a ma vuli, tak kdyz bude chtit, tak proste zhubne.

Tj. je fajn potkat zdrave sebevedomou chytrou baculku, pro kterou byt stihla neni priorita (ostatne znam dost kamosu, kterym se baculky libi).

Pokud ale holka chce opravdu hodne zhubnout, ale neni toho schopna dosahnout, tak to neco vypovida o jeji osobnosti. 

Dle zkusenosti pak od takove jen posloucham vecne narky "jaka ja jsem chudinka" a o planech, ktere nikdy nedokaze splnit. Rozhodne to pak neni holka do vztahu, ale tak maximalne na jednu noc.

0 0
možnosti
J

jamasa

13. 4. 2009 21:42
Média a krása!?

Je to celé, opravdu zrůdné! Kam se člověk podívá, tam vykukují umělé krasavice s umělým poprsím.Už se ani nestydí tzv.celebrity za to, že do sebe nechají implantovat cokoliv.V této zemi se nesmí stárnout, nesmíme být jiné, než hubené, musíme jíst jenom zeleninu, nebo bio potraviny, pít vodu z kohoutku a já nevím, co ještě. Celé je to pro mne ubohé.Je však, velmi zajímavé, kolik lidí, těmto modním trendům propadá. Ztráci se zdravý rozum.Plakat nad tím, že mám větší zadek? No, bože! Asi se to těžko soudí,. V prvé řadě se musí změnit výchova, soustavně se soutěží.Porovnává.Děti nejsou vychovávány ke zdravému sebevědomí.Jsme netaktní! Viděla jsem často vyvalené lidi z odlišnosti druhých a potom se díváme na blbosti, které nám nabízí média. Je hloupost se srovnávat, každý jsme jedinec! Cudáci dívky, které se nechají zneužít!

0 0
možnosti
MV

Martin V

13. 4. 2009 22:53
Re: Média a krása!?

Modní je pít vodu z kohoutku? Sem ani netušěil, že jsem dost IN:-)

0 0
možnosti
W

Wendolene

13. 4. 2009 21:39
Porad jsem nevidela, ale...

zajimalo by me, jak reknete  s ohledem kamaradce, ze je oskliva, zbytecne se precpava, nosi nevkusne veci a mela by jit treba vice studovat, vice na sobe pracovat. Jak reknete mela bys aspon nosit make up, kdyz uz mas tak "vyblity" oblicej? A dotaz: Mate takove kamaradky?

0 0
možnosti
MV

Martin V

13. 4. 2009 22:55
Re: Porad jsem nevidela, ale...

jasně, to jsou takové kamarádky, co musí být za každou cenu tzv. "upřímné", nemohou vydržet neříc Vám pravdu, že Váš manžel či přítel se s nima vyspal a to vše proto, že jsou vaše kamarádky a myslí to s Váma dobře;-);-D

0 0
možnosti
SH

Metafora

13. 4. 2009 21:31
NESOUHLASÍM.A TO ZÁSADNĚ :)

tento pořad je vynikající,a to co píšete je holý blábol.shlédnout jeden (!!!) díl,a hned dělat recenze???!!koukněte se na všechny a pak dělejte moudrou :)

0 0
možnosti
D

dnb/

13. 4. 2009 21:16
Rubens?

asi Barrichello. ;-D nicméně když má někdo potřebu svlíkat se před kamerou, ať to dělá. viděl jsem to jednou a bylo mi zase stydno, jako pokaždý při sledování kanálů typu nova prima atd. ale ať to ti lidi klidně dělají, když je to baví. R^

0 0
možnosti
O

Oldis_rab

13. 4. 2009 21:10
souhlas

nicmene na baculkach nic moc hezkeho neni, kdyby nesedeli jako pecky doma a necpali se zmrzlinou a nebo cokoladou, nemuseli by tak nakynout, a pak by nemeli srazene sebevedomi, na okraj doplnim ze baculatost je v 95% pripadu zivotni styl, zde se proste genetikou neozenete. Trendy obleceny holky se mi uz zdalky hnusi, natoz z blizka a muzou bejt vychrtly jak chtej :D.

0 0
možnosti
A

a11

13. 4. 2009 20:49
Ano

V první řadě děkuji autorce, že zde napsala svůj názor. Opravdu by neškodilo, kdyby se k většině takovýchto pořadů někde objevilo něco nezávislého, z čehož by si člověk mohl udělat obrázek o tom, jakou má který pořad úroveň.

Ovšem jen k tomu hanění Primy. Určitě je tam spusta stupidností (bohužel asi převážnou část populace toto přitahuje), ale přesto jsem nyní narazil na Prima COOL na velice zajímavou soutěž - Svět hledá superhrdinu, která je snad pravým opakem toho, co tu autorka popisuje. Jen tak pro ilustraci - prvním úkolem bylo, aby se soutěžící někde na veřejnosti skrytě převlékli do svých kostýmů a doběhli na určité místo. Banalita, kdyby ovšem... kousek před cílem nebyla holčička, která se chovala, jako by se ztratila. A vlastně celý smysl toho kola spočíval v tom, jak se soutěžící v této situaci zachovají.

0 0
možnosti
JH

Juryj

13. 4. 2009 20:31
S podivem

Je to vskutku s podivem, ale je to snad poprvé, kdy mohu s paní Hauserovou, příslušnicí feminizující bojůvky, souhlasit!

0 0
možnosti
MK

Tom Hagen

14. 4. 2009 14:27
Re: S podivem

;-D;-D

0 0
možnosti
Ž

žena

13. 4. 2009 19:37
Přesně nad tím jsem přemýšlela

Když jsem to viděla, jak to, že okolo sebe ty ženy nemají jedinou kamarádku, která by jim poradila co na sebe a dodala, jim sebevědomí. Jak to, že jejich manžel, v případě toho dílu co jsem viděla já to tak bylo, na dotaz co si myslí o své ženě řekne, že je obyčejná a tak se mu líbí. Že je spokojen tak na půl a zaznamenal změny po těhotenství ale mohlo by to být i horší. Probůh pak kde je ta chyba?Já mám naštěstí vedle sebe člověka který by o mě nikdy neřekl, že jsem obyčejná.

0 0
možnosti
F

fext

13. 4. 2009 19:59
Re: Přesně nad tím jsem přemýšlela

Kamarádka nikdy nedokáže ženské poradit s výběrem oblečení. Je to podvědomé, prostě ženská je spokojená (má pocit "tak je to v pořádku") když ta druhá ženská vypadá hůř. A přitom bude  upřímně přesvědčená o tom, že kamarádka takhle vypadá skvěle. Protože má dobrý pocit. Kamarádka rovněž nedodá sebevědomí. Sebevědomí té ženě může dodat leda zájem nějakého muže, pokud trpí nezájmem mužů. Nicméně tohle je uzavřený kruh, protože muži v ní tu úzkost a křečovitost vycítí.

Skutečná pomoc by byla zbavit je té fixace na vzhled a posedlosti vzhledem. Tím nemyslím toleranci k otylosti nebo špíně, ale vytáhnout hlavu z toho světa a pohledu modelek a vizážistek. A strčit jinam. Dobrý příklad je starší a vtipná kniha Robin Zdeny Frýbové, kde hrdinové knihy vyřeší problém svojí známé tím, že převedou její chorobnou citovou vazbu z manžela na psa, a tím se vztah dá dopořádku.

0 0
možnosti
JD

grrrr....

13. 4. 2009 18:58
V čem je problém?

Ukažte mi duševně zdravého jedince, který se přihlásí do takové stupidní soutěže.

0 0
možnosti
Ž

žena

13. 4. 2009 19:38
Re: V čem je problém?

R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 380
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2104x
Spisovatelka, publicistka, překladatelka na volné noze, původně bioložka, v současnosti přírodní zahradnice a ekoložka, www.hauserova.cz. Jako editorka jsem vymyslela a dala dohromady Encyklopedii soběstačnosti 1-3 a totéž jsem v letech 2014-2021 dělala s edicí brožurek Klíč k soběstačnosti, viz e-shop na www.permakulturacs.cz. Radím s plánováním a osazováním nízkoúdržbových přírodních zahrádek, viz www.prirodni-zahradky.cz. Mé minikurzy přírodního zahradničení najdete na www.naucmese.cz.

Pokud byste chtěli dostávat můj měsíční permakulturně-ekologický zpravodaj Permatruhlík, nebo pokud byste mi chtěli cokoli sdělit, pište na evahauserova@gmail.com.