Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RT

čuk2gek

14. 4. 2009 16:01
Evi nebuj i ty můžeš být krásná nahá

v jednom z mála inšpirativních programů kde konečně o něco jde.   Jako vždy je tu křiku jak od racků na rybníku.

VŠECHNY ty ženy získaly a vy zapšklé bušky do klábosnice si dejte prohlídnout oči, jestli vidíte dobře, kdo na vás kouká ze zrcadla. Mně to tu připadá jakoby placené pálení čarodějnic. A kterápa femynystka mi tu smázla chytrosti kolem poledne?

Takhle holky ten džendr nepostrčíte.

0 0
možnosti
MM

milimetrova

14. 4. 2009 15:44
skvělý, Evo,

za všechny nesebevědomý díky!

0 0
možnosti
L

Liliethka

14. 4. 2009 14:41
proč ne?

Myslím si, že tento "zábavný pořad" není úplně mimo kolej. Proč taky? Je spoustu žen, které potřebují dodat sebevědomí a léčba šokem je kolikrát to nejrychlejší řešení. Neříkám ovšem, že je ideální. Myslíte si opravdu, že žena, které její partner dává najevo, že o ni má stále zájem a je pro něj stále přitažlivá trpí na to jak vypadá? Nemyslím si...

Pak určitě v takovémto případě ráda přistoupí na cokoli, co jí dá naději...

0 0
možnosti
RT

čuk2gek

14. 4. 2009 16:03
znáš-li takou milovanou jež

se masochisticky nemasíruje? Zkus najít na dlani chlup ;-D

0 0
možnosti
SM

xbeka

14. 4. 2009 14:14
skvělý článek

R^R^ 

0 0
možnosti
RF

Shaza

14. 4. 2009 13:04
naprosto

souhlasím! pořad je hodně podivný paskvil, který se snaží naplnit svoje poslání hodně nevkusnými a ponižujícími  prostředky!

pěkný, výstižný článek! S pozdravem RF

0 0
možnosti
AN

ort

14. 4. 2009 15:22
Re: naprosto

také naprosto souhlasím, dobře to paní Eva napsalaR^

0 0
možnosti
D

dasa0302

14. 4. 2009 12:16
Ano,, dávám karmu!

R^

0 0
možnosti
W

webmysh_evo_I

14. 4. 2009 10:42
problém pořadu

bude asi v tom, že neřeší žádný problém. pouze radí, jak je líbivě zakrýt. do týdne mají všechny ty ženy svůj starý šatník a sebevědomí zpátky. obšourně se chovající moderátor, co mluví jak puberťačka, tomu taky moc nepomáhá.

0 0
možnosti
F

Fiara.L

15. 4. 2009 13:58
Re: problém pořadu

A není on ten moderátor gay?Pak by bylo jeho chování vcelku přirozené a nepohoršující.

0 0
možnosti
JK

pesimistka7

14. 4. 2009 10:36
Také se mi nelíbí některé

věci v pořadu, ale celkově to nevidím zase tak dramaticky, nemyslím si, že by ty dámy byly nesvéprávné a nevěděly co obnáší jít "do televize". Nikdo je nepopadl na ulici, prošli castingem. Chtěly změnu, potřebovaly popostrčit, možná byly zvědavé, chtěly si něco dokázat... Povedlo-li se, potom je to v pořádku. V pořadu, když odmyslíme otlapkávání moderátora a poměřování špeků, lze najít i tipy na oblečení i rady ohledně spodního prádla i pro "nemodelky", to může někomu přijít vhod. Podobně jsem to měla i s pořadem "o hubnutí", dobré tipy ohledně stravování, propagace zdravého stylu, ale i to "show" jako smíchané potraviny snědené za týden na stole a některé poznámky či záběry působící ponižujícím dojmem /pro aktéra/. Je to o tom: "máš ovladač - tak to přepni nebo vypni". Hezký den všem ;-)

0 0
možnosti
KT

Ježikača

15. 4. 2009 9:42
Re: Také se mi nelíbí některé

R^ včera jsem též hleděla. a říkala si, že ty, co to samy neumí, mohou vidět, jak se ze špatně oblečené a nevhodně nalíčené maškary stane krásná ženská. že je to celé o tom umět schovat to, co se úplně nepovedlo a zdůraznit to, co je vyjímečné a pěkné. nemusí to být tuna hader a plastiky. jde o barevnost, střih a styl. o to se pořad myslím snaží. že forma nemusí být úplně vhodná, nesporuji.

0 0
možnosti
JK

kurzan

14. 4. 2009 10:28
tluste

Nebudu zde rikat neco o tom, ze jsem na ten porad nahodne prepnul a jinak me to vuuuuubec nezajima - naopak podival jsem se na jeden dil zcelqa zamerne - no a  zcela zasadni problem tohoto poradu mi prisel v tom, ze zeny co tam jsou vubec nejsou na svuj vek a pripadne deti nijak vybocujici - v mem dilu to byla nejaka blondyna prez tricet s totalne plochym brichem a trosku vetsim zadkem - ale stale takovym ze spise pritahoval nez odpuzoval. Ocekaval jsem, ze zde opravdu pujde o povzbuzeni zen, ktere se v tomto z prumeru vymikaji - ale ty by se bohuzel do takovehoto poradu nejspise neprihlasily :(  Protoze co si nalahavat - muzem stokrat rikat, ze radsi chcem poradnou zenskou a ne nejakou anorekticku, ale mame onu reklamu uz tak zazranou za ty roky pod kuzi - ze ta nase "poradna zenska" je furt de facto velice hubena  - nebo uprimne pritomni muzi - kdo z vas by zacal jen tak flirtovat s holkou ktera ma treba 140 kilo, visici cejchu a zadek, celulitidu i na ruckach atd?!?!

0 0
možnosti
PPB

Parouback

14. 4. 2009 13:39
Re: tluste

Ty se taky trochu "vymikáš", co? ;-D http://e-skola.sweb.cz/vs_po_M.html

0 0
možnosti
JJ

jita

14. 4. 2009 10:08
televizní žumpa

Neviděla jsem ani jeden díl, ale dost jsem o tom pořadu slyšela. Pokud se na to budou lidi koukat, bude se vysílat. Nově avizované pořady a současné pořady mi začínají připomínat počátek filmu Stapfordské paničky. Sice to není ryze zaměřené proti mužům. Ovšem vidím stejnou snahu - vymyslet masový pořad, na který budou všichni čučet, nic jim nepřinese. Třeba takový pořad vím co jsi dělal v pátek - jeden(jedna) se s vidinou zisku nechá zesměšnit a národ se kouká a baví. To už je žumpa!!!! Myslela jsem si, že hloub to už nejde, ale na dno ta televize ještě nedorazila.

0 0
možnosti
ZK

SID09

14. 4. 2009 14:01
Re: televizní žumpa

Jsem na tom stejně. Řekl bych, že TV se asi nějak zaměřuje především na ženské publikum a chlapy vyhání od obrazovek do hospod, či k milenkám. nevím jestli se národ na to kouká a baví. Mám obavu, že se tou produkcí ani onen národ nijak nebaví. Baví se tím asi jen autoři a TV štáb. Nevím jak Vám, ale mě je z těch  free komentátorů a průvodců pořadů na blití. Nevydržím je sledovat nikdy dýl než 2 - 3 minuty a pak musím....... 

 

0 0
možnosti
  • Počet článků 380
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2104x
Spisovatelka, publicistka, překladatelka na volné noze, původně bioložka, v současnosti přírodní zahradnice a ekoložka, www.hauserova.cz. Jako editorka jsem vymyslela a dala dohromady Encyklopedii soběstačnosti 1-3 a totéž jsem v letech 2014-2021 dělala s edicí brožurek Klíč k soběstačnosti, viz e-shop na www.permakulturacs.cz. Radím s plánováním a osazováním nízkoúdržbových přírodních zahrádek, viz www.prirodni-zahradky.cz. Mé minikurzy přírodního zahradničení najdete na www.naucmese.cz.

Pokud byste chtěli dostávat můj měsíční permakulturně-ekologický zpravodaj Permatruhlík, nebo pokud byste mi chtěli cokoli sdělit, pište na evahauserova@gmail.com.