Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
C

culka

15. 4. 2009 15:53
Síť kamarádek...

která si má radit s účesem a líčením? Proč, propánajána? Odpověď na tuhle otázku by mě ale opravdu zajímala.

0 0
možnosti
F

Fiara.L

15. 4. 2009 13:56
Nejen tento pořad

Ale i hra na pravdu,nebo sprostý kuchtík a podobné perly,kterými nás Prima krmí,jsou tím nejzahnojenějším kanálem lidské existence.Zásadně vypínám.Na Nově je to úchylnost s výměnou manželek.Jo a Prima má ještě jednu lahůdku - pořad o celebritách s Mahulenou Bočanovou.Divím se,že se tato paní nestydí v něčem takovém na obrazovce figurovat.Nejspíš jsou pro ni ty prachy opravdu tak mocným magnetem,že se  za ně s klidem ztrapní.

0 0
možnosti
F

Flynn

15. 4. 2009 14:50
Re: Nejen tento pořad

pan sprosty kuchtik je mozna sprosty, ale mluvi k veci. Spise sleduji to, na co si mam v restauraci davat pozor (a nebo jak doma varit lepe). preci jenom je od fochu, a tak vi kdejaky trik i kulisarnu. A jsem rad, ze se minimalne se mnou o ty zkusenosti podeli.

0 0
možnosti
F

Flynn

15. 4. 2009 13:19
Nedavno

nedavno jsem videl nejakou reklamu na nejaky teoovy krem. A, ku podivu, modelkou v Evine rouse zde vystupujici, nebyla zadna mladice, ale zena v letech. A moc ji to sluselo!!! (upozornuji - nejsem gerontofil a ve veku "Husakovych deti")

0 0
možnosti
F

Flynn

15. 4. 2009 13:16
Zena

Pokud s edibvam na zenu, hledam v ni Zenu, jak na tele, tak na dusi.

I v mladsich letech jsem chodil s divkami mladsimi, starsimi, hubenymi, silnejsimi, vysokymi, malymi, blondynkami, brunetkami a myslim, ze na kazdou vzpominam rad. pokud je Zena upravena, fakt nevadi, ze ma nejaka ta kola navic ci ma naopak plossi hrudnik.

Zena je jak ruze - je nutne ji zalevat rosou Lasky, aby se rozvila v nadhernou kvetinu. A maly princ by rekl:"... pro ten cas, ktery jsem sve kvetine venoval, je ta ma ruze tak dulezita..."

0 0
možnosti
MS

calypsol

15. 4. 2009 11:52
muj dojem

Nemam televizi a proto jsem zadny dil poradu nevidel, ale stacily mi upoutavky ktere jsem nechtene shlednul u otce. Muj nazor je ten, ze zadny skutecny intrvert prece nepujde exhibovat do televize.

0 0
možnosti
ID

Hirimiri

15. 4. 2009 15:23
Re: muj dojem

No já si myslím, že ty dámy podepisovaly smlouvu na účast v pořadu, aniž tušily, co se bude dít. A pod hrozbou pokuty nesmějí odstoupit. Vïděla jsem první díl a byla jsem zhnusena tím, jak Šula neustále paní osahával, včetně prsů. Stačilo jednou provždy.

0 0
možnosti
MN

kote1m

15. 4. 2009 10:40
je to tak

vcera jsem poprve shledla jeden kousek, taky mi to teda moc prospesne pro tu janu neprislo, obzvlast ta zaverecna promenada ve spodnim pradle v nejakem nocnim klubu.  a ty psychologicko manzelske rady libora suly...vedely ty holky, do ceho jdou? Rv

0 0
možnosti
T

tynamaria

15. 4. 2009 8:23
nahá jsi krásná

někdy to nechápu, proč my Češi jsme pořád takoví mudrlanti. Vždyť jde o zábavný pořad!!!!!! No tak se bavme, bavme se nad tím jak žena trochu oplácanější, která nechce držet diety, se chce moderně obléct, aby zakryla své nedokonalosti. A že se bavit nelze? ale lze! Já jsem také trochu baculatější a říkám si no tahle ta sukně je dobrá ta by třeba slušela i mě, nebo tohle to je trochu mimo...Proč pořád brát tak všechno smrtelně vážně!

0 0
možnosti

smoochy

16. 4. 2009 10:36
Re: nahá jsi krásná

no jasně :-) co je na tom špatnýho, snažit se někoho vylepšit, vždyt to děláme na sobě všichni. Když chce paní Hauserová zůstat přirozená, nikdo ji v tom nebrání.

0 0
možnosti
JS

Kolumbo

14. 4. 2009 23:11
Je,

je toho shnilého opravdu dost a pokud chce mít člověk trochu klidu, udělá dobře, pokud vyhodí televizi  a přestěhuje se někam, kde bude nejbližší "bližní" alespoň půl hodiny cesty koňmo.

0 0
možnosti
N

notebook.r51

15. 4. 2009 1:38
Re: Je,

Vyhazovat přístroj, který je obdařen vypínačem, svědčí o kvalitách shodných s těmi u motocyklisty jezdícího v kruhu do vyprázdnění nádrže.

0 0
možnosti

Quazi

14. 4. 2009 18:02
poselství

Jediné poselství toho pořadu je: kup si něco hezkého a budeš se cítit líp! a je v souladu se směřováním komerční televize. Jímá mne až hrůza, že tam ty holky jdou dobrovolně. Podle mne skoro všechny potřebují psychoterapii a ne nové líčení nebo hadříky. Taky je vidět, že ten jejich ˇprůvodce" je asi první muž, který se k nim v jejich životě chová hezky. Všechny díky jsou ke shlédnutí na internetu, ale doporučuji dávkovat, protože sledovat to celé najednou by mohlo zanechat na duši následky.

0 0
možnosti
MV

Martin V

14. 4. 2009 22:55
Re: poselství

Jenže o tom to je! Kupte si něco, něco viditelného na sobě změňte a tím můžete odstartovat další vnitřní změnu.

0 0
možnosti
G

Gmur

14. 4. 2009 16:08
pani Evo

opravdu jste chtela tohle rici:

"Myšlenka dodávat sebevědomí mladým ženám, deprimovaným a zastrašeným všudypřítomnými obrazy superštíhlých modelek s těly retušovanými do úplné dokonalosti, je určitě správná".

Je URCITE NEspravna.  X!

Copak moje nebo vase sebevedomi se ma odvijet od plastickeho dokonaleho a neexistujiciho cloveka? Podle poctu cm a kg? Vzdyt je to fasismus o nadcloveku.

JInak karmice. jako vzdy.

0 0
možnosti

smoochy

16. 4. 2009 10:44
Re: pani Evo

ale podle téhle vaší teorie by se měly ženy oblékat do čehokoli, nelíčit se, nestarat se a odvíjet svoje sebevědomí od svojí vnitřní krásy. Jenže takové prostě nejsou a nebudou. Každý se snažíme vypadat lepší než jsme, to je normální. A můžou za o taky chlapi, nejenom časopisy.

0 0
možnosti
  • Počet článků 380
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2104x
Spisovatelka, publicistka, překladatelka na volné noze, původně bioložka, v současnosti přírodní zahradnice a ekoložka, www.hauserova.cz. Jako editorka jsem vymyslela a dala dohromady Encyklopedii soběstačnosti 1-3 a totéž jsem v letech 2014-2021 dělala s edicí brožurek Klíč k soběstačnosti, viz e-shop na www.permakulturacs.cz. Radím s plánováním a osazováním nízkoúdržbových přírodních zahrádek, viz www.prirodni-zahradky.cz. Mé minikurzy přírodního zahradničení najdete na www.naucmese.cz.

Pokud byste chtěli dostávat můj měsíční permakulturně-ekologický zpravodaj Permatruhlík, nebo pokud byste mi chtěli cokoli sdělit, pište na evahauserova@gmail.com.