Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

buxus

24. 3. 2009 12:47
To mi připomíná, jak před několika lety

.. ovládli důlěžitá místa v Českém rozhlase ornitologové. Pak mezi všemi ostatními pořady dominovaly zprávy o cestujících čápech, nahrávky bukače vodního a diskuse o známých hnízdištích. Mezi ostatními zaměstnanci ČRo se pak vyprávěl vtip: "Jaký je rozdíl mezi ČRo a exhibicionistou?" "Nevelký. Oba otravují veřejnost s ptákem, ale ten druhý za to nechce poplatky".

0 0
možnosti
LM

Aaron71

24. 3. 2009 12:47
Mám podobnou zkušenost

Jednou se na mě v tramvaji tlačila svým bujným poprsím jedna dáma. Mám to někam hlásit?;-)

0 0
možnosti
MB

buxus

24. 3. 2009 12:48
Re: Mám podobnou zkušenost

Jsou ty důlky v zádech ještě vidět? Pokud ne, budete v důkazní nouzi.

0 0
možnosti
C

culka

24. 3. 2009 12:43
Mám strach se přestěhovat...

... dosud v každém působišti jsem měla nějaký incident a ten poslední už byl dost o hubu. Teď se bojím vyrazit do nových krajů. Kdo ví?

0 0
možnosti
RF

Shaza

24. 3. 2009 12:45
Re: Mám strach se přestěhovat...

já vim, ona to není prdel..za mnou se táhnou úchyláci, kam se vrtnu, a to můžu chodit klidně v holinkách s kulichem na hlavě!

0 0
možnosti
S

SlusnyClovek

24. 3. 2009 12:38
Hezky jsem se pobavil, i když možná tak veselé téma to není

Docela se dívím, za svých cca 50 let života jsem ještě na žádného takového pána nenarazil. Otírali se o mně nějací pánové ve sprchách na plovárně, když mi bylo 14, pak párkrát obtěžovali spíš slovními nabídkami. V parku na mě ale nikdy nikdo nevybachl, zřejmě chodím málo parky. V dopravním prostředku, to jsem taky nezažil.

Pamatuji na jednu kolegyni, která s velikým zápalem před lety povídala, jak nějaký takový - mladík to byl - se před ní ukazoval. Nějak takové lidi přitahovala, v práci ji zas dva mladší kolegové, věkem ještě pásci, poplácávali po zadku. Asi tyhle lidi nějak přitahovala, hezká byla a její manžel byl přitroublý, postavení měl ovšem vysoké.

Ovšem vím, že takovíto lidé existují. Před časem jeden potěšoval svým vystoupením sousedku, paní osmedesátiletou. Říkám si, lepší než aby šel k parku někam před školu nebo na dětské hřiště. Jiný zas před lety pořádal vystoupení před mojí babičkou, která ovšem tehdy špatně viděla, takže to dělal chudák zbytečně. To jí bylo kolem 90.

0 0
možnosti
ZH

Zuzu.mizu

24. 3. 2009 12:46
Re: Hezky jsem se pobavil, i když možná tak veselé téma to není

Ženy jsou v tomhle ohledu vždycky zranitelnější. Co o to, tyhleti obnažovači jsou neškodní, člověk se pak zasměje, pokroutí hlavou a jde dál. Co je ale mnohem horší jsou násilníci, kterým jde o bolest a ponížení.

0 0
možnosti
ZH

Zuzu.mizu

24. 3. 2009 12:32
To na internátě

jsme měli taky jednoho úchyláka, který bůhví proč čekal na studentky ráno v půl sedmé na zastávce na Mhd. Jako puberťačky jsme byli hrdinky, ale když jsme ho viděli obnaženého dělat si dobře jedno nám to nebylo. Tak to do rukou vzali vychovatelky, jednoho rána s náma šli na zastávku a veřejně se úchylákovi vysmáli, že se nestydí chlubit se s takový malým poněváčem.:-) Úchyla to asi urazilo, protože od té doby byl klid:-)

0 0
možnosti
RF

Shaza

24. 3. 2009 12:26
pokud..

..se někomu ten článek zdá cynickej, tak je cynickej! na tomhle sídlišti se z Vás prostě stane cynik. Přeju všem, aby se jim úchyláci vyhýbali obloukem!

0 0
možnosti
  • Počet článků 105
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 9192x
Autorka je životním nadšencem, který si čokoládu nikdy nenechá na později. 

Seznam rubrik

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy