Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AW

alicew

7. 2. 2009 17:57
není na světě člověk ten, aby se zavděčil lidem všem

souhlasím s tebou Hanii když doskutuji převážně jen s tebou. Blogy kolegů blogerů pročítám, ale přiznávám, že někdy není příliš času, ale pokud mě někdo zaujme, tak mu napíši, dám karmu. Za karmou se nehoním, ale uznávám, že mi to udělá radost, když mi někdo dá vědět, že se mu článek líbil.

0 0
možnosti
HN

handour

7. 2. 2009 19:03
Re: není na světě člověk ten, aby se zavděčil lidem všem

Aličko VTy víš, že sem patříš, znám Tě asi nejdéle a úplně první blog, kterej jsem si přečetla,byl Tvůj. A to video z Rescue ski(cos mi poslala) mi nepřímo pomohlo neudělat velkou blbost-díky a těším se na další Tvůj článek...no pokud bude zase na ski téma, je docela možný, že blbosti už nebudu dělat vůbec;-D;-)

0 0
možnosti
VD

vdanicek

7. 2. 2009 17:26
Máte(š) pravdu Hanko

Poslední dobou mám podobné hříšné myšlenky. Objevil jsem kouzlo blogu, které dává nahlédnout do liských duší nejen bloggerů samých. Splétám na toto téma článek a doufám že ho do týdne napíši. Doufám, že to bude pro Vás všechny zajímavé čtení. Myslím, že pokud nemá být článek zajímavý není proč psát. Píšeme, protože chceme něco sdělit.

Máš u mě hooodně smajlíků za tenhle nápad.;-D;-D;-DVVV

0 0
možnosti
HN

handour

7. 2. 2009 19:07
Re: Máte(š) pravdu Hanko

Děkuji Vladimíre, rozesmátá srdíčka mám úplně nejradši a na ohlašovaný článek se těším:-). Vlastně těšíme, né?;-)

0 0
možnosti
A

Arth-

7. 2. 2009 15:33
Ahoj Hančí.

Se nějak flákám, poslední dobou, viď? :-(

Nestíhám, nebo co...  ;-)

Na ty povídálky se vykašli...  už to spjení "směšná a falešná kolegialita"...  je vůbec nějaká jiná?!

Každá kolegialita se může zdát, při pohledu zvenku, směšná či falešná...  ale každá je nenahraditelná viděno zevnitř...  a nejvíc, když začne být zle.

;-)

0 0
možnosti
HN

handour

7. 2. 2009 15:53
Re: Ahoj Hančí.

Artíku, vždycky si tady byl, když jsem to potřebovala, takže to neřešímV

Naivní, z mé strany, bylo hledat "soutok" na netu:-(,ale v tomhle jsem už asi nepolepšitelná.Nějak to tu na blogu(všeobecně)ztichlo, a je to ticho jak před bouří...vůbec se mi to nelíbí.Vůbec.

0 0
možnosti
W

Wendolene

6. 2. 2009 22:33
Budte zdrava, blogerko Hanko!

Preji vam hezky vikend a nekonecnou inspiraci. Na blogu je prilis mnoho radobyintelektualnich lidi, same politicke recicky, ktere jsou omilany ad absurdum ci salonni muslimky, vas blog je prijemna zmena, vitana zmena, spolecne s Alici Baresovou ci Stanislavem Wienerem. ;-D

0 0
možnosti
HN

handour

7. 2. 2009 19:11
Re: Budte zdrava, blogerko Hanko!

I já Vás zdravím milá diskutérko Wendy, výhledově Vám slibuji zpracování témat sex a humor:-).O vaření  a o plnění manželských povinností to nebude ani letos.Zachováte mi, i přesto, svou přízeň?:-)

0 0
možnosti
AB

abarila

6. 2. 2009 17:58
Hezký

Taky hezký. Dneska mě na cestách napadlo, že by nebylo od věci hodit vždycky téma týdne (ale nevím kam - třeba pomocí mailu ):-) a kdo by chtěl, tak by to zpracoval nějakým svým způsobem. Tak bychom si vyměňovali navzájem názory na shodné téma. Přiznám se, že mě nudí číst pořád o Rathovi, apod. To si můžu koupit noviny. Ale třeba názor muže na cokoli se vždycky ženě hodí a naopak. Jsou různá témata, co by se dala zpracovat. Chtěla jsem o tom napsat článek, ale tady si to bloggeři přečtou, takže to berte jako nápad. :-)

0 0
možnosti
HN

handour

6. 2. 2009 18:23
Re: Hezký

Alice díky, není to špatný nápad, ale kdo by vymýšlel to téma týdne?Diskutéři?Každej z nás je jinej a stejný téma bychom každý zpracovali po svém...to je sice všechno fajn,ale pamatuju si, jak nás asi 5 mělo článek na téma "homosexuálním párům svěřit děti do péče ano-ne", a diskutující to nesli dost nelibě:-/.Vážně nevím,určitě budu ráda, když se k Vašemu návrhu vyjádří i ostatní. Ale napadá mě, že u jediných dvou témat nehrozí zasycení: jídlo a sex:-)

0 0
možnosti

oldiess

6. 2. 2009 15:25
Ach jo

Na co ti lidi jen nepřijdou. Tak když někomu Hani řekneš ať jde do kina na něco co se ti líbilo, tak je to v pořádku. Ale když někoho upozorníš na článek, už to někomu vadí. Copak je v tom rozdíl? Jestli dávám karmu nebo ne, to neříkám. Protože o dárku se nemá mluvit protože pak to vypadá, jako bych chtěl aby mi za to byl někdo vděný. Ale neber to zase doslova, protože když ti to někdo řekne tak tím chce vyjádřit to, co bys jinak poznala na jeho úsměvu, kdyby to bylo monumentálně možný. Tak jo, to jen aby myšlenky nestály, že vše se dá vykládat mnoha způsoby.

0 0
možnosti
HN

handour

6. 2. 2009 16:38
Re: Ach jo

Ahoj Honzíku, Ty dnes nějak smutně...kdypak budou ty slibovaný kozy, co?;-D;-)Očekávám trošku odbornější pojetí...:-)

Jinak, s karmou to moc neřeším,většinou na ni zapomenu a spíš se ohlásím v diskuzi nebo na email, a pokud jsem u nějakýho článku měla vysokou karmu, tak mi pak díky těm příspěvkům v diskuzi tak zhořkla, že mě ani netěšila...A úsměv vidět nemůžeš, ale můžeš ho vycítit.Můžeš, vážně-mám to vyzkoušený;-).Hezký den Ti přeju.

0 0
možnosti
PH

qwestopfive

6. 2. 2009 14:54
Chválím a zdravím.... ;-)

S potěšením jsem si přečetl Váš článek... Musím souhlasit a rád. I když mě tak trochu i ta karma (hlavně vysoká) celkem potěší.. Ovšem jediným negativem mezi kolegy blogery je ten, že se k autorovi a jeho článku nechovají příliš slušně... Bohužel. Měli by si spíše radit, povzbuzovat, a tak...

Přidávám karmu a zdravím... ;-)

0 0
možnosti
HN

handour

6. 2. 2009 16:33
Re: Chválím a zdravím.... ;-)

Děkuju a taky zdravím

kde Vás najdu?:-)

0 0
možnosti
JK

Jan Krauskopf

6. 2. 2009 14:16
Jééé

a já myslel, že to tak připadá jenom mě :-)

v RSSkách mám několik blogů a teď už několik dnů marně čekám, až vypustí něco do světa Renata Francová nebo Jana Kolářová - ty dokážou vylepšit náladu. :-)

0 0
možnosti
HN

handour

6. 2. 2009 14:30
Re: Jééé

A víte proč Vám to tak připadá, protože i Vy máte tu možnost pohledu "z venku":-)

p.s.: Renata, pokud vím, tak je ještě naložená v mlíce;-D;-)

0 0
možnosti
OK

maron

6. 2. 2009 13:59
hani

čau Hani, já jsem ti chtěl říci, že nemáš pravdu, protože i já jsem zajisté tvůj oblíbený blogger, ale můžu tě ujistit o tom, že všechno dělám jen kvůli karmě. Karma je pro mě vším. Už chystám článek "Paroubek a sex", čímž trhnu všechny dostupné karmové rekordy. Karmě zdar. Zdraví bloger Ondra Kňava

0 0
možnosti
H

honza.mach

6. 2. 2009 13:33
Děkuju

a posílám karmu.VR^V

0 0
možnosti