Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
L

Lenka.Q

1. 4. 2008 16:11
Hm

No. Odpověď na Vámi položenou otázku "kdo je idiot" je nejpozději od poloviny článku myslím zcela jasná.

Další, co je z textu patrné: organizace zápasů na Strahově je vždy špatná (a pouze tam), nemáte rád ČT a především pana Bosáka, sympatizujete s výtržníky. (Dále je taky očividné, že když se učila velká písmenka, interpunkce a vyjmenovaná slova, chyběl jste ve škole.)

To všechno bych přešla (na názor máte pochopitelně právo), nebýt ještě jednoho naprosto evidentního faktu, který nelze přehlédnout: svůj text jste psal velmi ovlivněn emocemi. No prosím, jak je libo. Jen pak  neočekávejte, že jej lze pokládat za seriozní, nebo dokonce schopný změnit názor někoho jiného.

Fotbal mám ráda, i když hokej nepoměrně radši. Čekala jsem, že v tomhle textu najdu nějaké odpovědi... Nenašla jsem, nevadí. Jen se bojím, že pokud textů jako je tenhle, bude víc, opovržení fotbalovými fanoušky a i fotbalem samotným bude narůstat. Což nakonec odnese fotbal a jeho slušní příznivci.

0 0
možnosti
PK

Radijo1

1. 4. 2008 16:08
Dutohlav a iidiot asi budete

...když se navážíte do Oty Černého, který v době normalizace rozhodně nebyl exponovaným člověkem v Československé televizi.... Nevím, kde jste na tom byl. Rv

0 0
možnosti
PN

Ftipnejj

1. 4. 2008 16:06
Diky

Diky za pohled z "druhe strany"

0 0
možnosti
PP

pavelpu

1. 4. 2008 16:01
Já nic, já muzikant.

Víte, nechci Vás hodnotit, neb jsem na ligovém fotbale už pár let nebyl, ale zajímavé je, že ať se bavím s kýmkoli, tak

1. vždycky fandil jen slušně, 2. bordel dělala skupinka plešatců, 3. může za to policie.

No, já vám řeknu - štve mě, že zajištění zápasů dělá policie z veřejného rozpočtu. To by měl dělat pořadatel. Štve mě, že za škodu 250 tisíc nepůjde nikdo sedět (zkuste sousedovi zapálit auto). Štve mě, že tohle chování všichni zainteresovaní tolerují (hráči, trenéři, rozhodčí, fotbalový svaz).

Fotbal už dlouho vnímám jako sport primitivů pro primitivy, ale ten sport za to vlastně nemůže. To ti primitivové na obou stranách.

0 0
možnosti
  • Počet článků 56
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2641x
Jsem naivní snílek, který ovšem četl Machiavelliho. to by mohlo stačit:-)