Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Johan

4. 3. 2008 9:56
I když

si nedělám iluze o vdělanosti a inteligenci populace, stejně mě udivuje množství záhadologů, spiknutologů, astrologů, jasnovidců, kartářek, numerologů atd.

0 0
možnosti

Kenny

4. 3. 2008 9:32
Strach z pravdy

Vidím, že všichni amerikanofilové se bojí pravdy jako čert kříže, aby se jim náhodou nazhroutil jejich dosavadní pohled na svět. Fakta jsou ale neúprosná, jen mít zájem se po nich pídit.

0 0
možnosti

micka

4. 3. 2008 10:46
Re: Strach z pravdy

Fakta? :-)))

0 0
možnosti

Grush

4. 3. 2008 7:10
Co se týče mně

zastávám též názor že oficiální verze zdaleka naříká pravdu. Nebudu vyjmenovávat zdroje co mě přivedly k tomu názoru, protože nechci nikoho přesvědčovat - ať si každý udělá názor podle sebe. Jen zmíním že politická situace k tomu přímo vybízela. Rusko - hlavní nepřítel USA ve studené válce - se rozpadlo, a bylo třeba 1) najít nějakého nového nepřítele kterým by USA ospravedlnily svou chuť po světovládě 2) a udržely v chodu svůj gigantický zbrojní průmysl 3) a vysvětlily plán modernizace armád s důrazem na nové (samosebou patřičně drahé) technologie. Přesně podle hesla "účel světí prostředky"...

0 0
možnosti

micka

4. 3. 2008 9:05
Re: Co se týče mně

Smutné na tom je to, že byste spíš měla být ráda, že možná hlavně díky USA si tady žijete život v klídku a míru a svobodě.

0 0
možnosti
YY

Yeback

4. 3. 2008 6:24
Těžko říct, byl li to podvod nebo ne, každopádně...

...to co narazilo do budovy Pentagonu, určitě nebyl Boeing, jak tvrdí oficiální propaganda. Na netu se válejí fotky z místa nehody - a světe div se - nikde žádné trosky letadla.

0 0
možnosti

Glock

4. 3. 2008 11:02
Re: Těžko říct, byl li to podvod nebo ne, každopádně...

Čím se živíte? Dle Vašeho příspěvku soudím že jste minimálně inspektor z FAA. Pokud čirou náhodou nemáte s leteckou bezpečností co do činěním, tak jen plkáte, jako ostatně téměř vždy. Vy se totiž vyjadřujete v rozporu se závěry let. inspekturů, kteří přímo na daném místě vyšetřovali.

P.S. Dopravní letadlo vypadá, že je velké, ale cca 70 % jeho objemu je palivo a vzduch - tedy není plné jako třeba železný ingot. Zjistěte si, kolik váží prázdný Boeing a v mat.-fyz. tabulkách si najděte objemovou hmotnost pro ocel, titan a uhlíkaté kompozity. Následně zjistíte objem a s metrem si na zahradě můžete běhat a stavět si přibližně stejně velkou haldu (třeba ze slámy, důležitý je objem). Potom Vám dojde, že trosek je dost. Až tohle pochopíte, možná budete klidněji usínat.

0 0
možnosti
PS

xlb2

4. 3. 2008 5:56
Akta-X po italsku...

konspiracni teorie jsou proste v kurzu, lide se navrazejem predhani, kdo prijde s jeste bizardnejsim vysvetlenim nejake vyznamné udalosti.

ale tohle mi prijde uz trochu moc pritazene za vlasy.

0 0
možnosti
MJ

Martin Jirousek

4. 3. 2008 2:09
Perfektní diskuze

Článek je zajímavý, ovšem zajímavější je diskuze. Je to počteníčko, diskuze. Alex Hart - poklona za slušný příspěvek.

0 0
možnosti
PN

petacx

4. 3. 2008 1:46
kvalitni demagogie jako ze nebyly koncentracni tabory

a jeste mohl autor dodat ze druhou svetovou valku rozpoutali zide 8-o

Československý lid měl na vybranou mezi otevřeným odporem a hanbou. Zvolily hanbu. Bude mít Totalitu. Parafráze výroku pana: Churchill k Chamberlainovi v House of Commons po podpisu Mnichovské dohody, 1938

originální původní znění:

Británie a Francie měly na vybranou mezi válkou a hanbou. Zvolily hanbu. Budou mít válku.(Churchill k Chamberlainovi v House of Commons po podpisu Mnichovské dohody, 1938)

0 0
možnosti

Taky spiklenec

4. 3. 2008 1:17
Clovece, proc to vsechno vyzrazujete (hus) - tam ma byt hace

Pane Mika, kde jste byl 11.zari?VVVVVVVV

0 0
možnosti
R

reddwarf21

4. 3. 2008 0:54
Po přečtení diskuse karmuji

Teorie spiknutí je je príma téma,ale nevěnuji se  tomu.Diskuse ovšem mně ale tak hezky rozesmála,že karma letí..Hezký den.;-);-D

0 0
možnosti
JM

H. Mlet

3. 3. 2008 23:48
Božínku...

co s tím teď budeme dělat?

Teď kvůli Vám neusnu, protože spiknutí CIA určitě už proniklo do mojí ložnice... :-)

0 0
možnosti