Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Z.H.

25. 2. 2008 11:59
těžko říci

Nevím nic o geopatogenních zónách, ale stejně tak nevím nic např. o energiích, se kterými pracoval Nicola Tesla, když udělal svůj první prototyp automobilu, který nepotřeboval dodávat žádný známý druh paliva nebo elektřinu. Energii byl schopen brát "z prostředí".

0 0
možnosti

Seeker

25. 2. 2008 12:02
Re: těžko říci

No páni, proč už v tom autě dávno všichni nejezdíme? Že by pana Teslu odkrouhli chlápci z Big Oil?

Nemusí Vás mrzet, že o těch energiích nic nevíte. Celé generace záhadologů o nich bádají už desítky let a ještě nikdo z nich na to nepřišel... ;-)

0 0
možnosti

Pepé

25. 2. 2008 11:58
Nauč se fotit

Lenko, nauč se fotit.

No, konečně ses nám hezky vybarvila. Ty na ty všechny nesmysly věříš, viď? Prosím, zavolej svému kamarádovi a podobnému magorovi Ivo A. Bendovi a běžte spolu očekávat evakuaci přáteli z vesmíru.

0 0
možnosti

Hana F.

25. 2. 2008 11:14
Nabubřelost člověka

Nabubřelost člověka, který si myslí, že všechno zná a ví nezná hranic.

Nové a nové objevy, však stále dokazují, že člověk ví prd.

Odsuzování neznámého vychází ze strachu i ješitnosti člověka, který bojí připustit, že příroda je stále mocnější než on a že on není vládcem světa.

0 0
možnosti

Seeker

25. 2. 2008 11:57
Re: Nabubřelost člověka

Trochu cimrmanovské, ne? Čím více toho poznáváme o světě, tím méně toho víme? Přitom téměř všechny věci, které dnes obklopují náš každodenní život, vznikly díky touze člověka poznat procesy a principy fungování okolního světa a využít je ke svému prospěchu. Nebo snad internet pohání tajemná energie?

Jak ale využijete "poznatek", že existuje tajuplná energie, která někdy rozbíjí foťáky, někdy poráží armádu, někdy člověka léčí a někdy mu škodí? Přístroje se porouchávají každou chvíli, to musíte vědět vy i autorka. Nebo jste ještě nikdy nic nenesla do servisu? Viděl jsem mnoho fotek šamanů, takže pokud to nebyli všechno herci najatí a zaplacení zlomyslnými vědci bránícími si připustit, že existuje něco, co nás přesahuje, zjevně se foťák nerozbije při každém focení šamana. Řekl bych, že pokud se Vám rozbije foťák při focení šamana, určitě si to zapamatujete spíš, než když se porouchá při focení neoblínené tetičky.

0 0
možnosti
PJ

DarkSicek

25. 2. 2008 11:01
uzasne zahady

Jmenuji se. Fyzika, Chemie a Lidsky Faktor :-)

0 0
možnosti
MT

tuccy

25. 2. 2008 11:05
Re: uzasne zahady

Občas i Biologie ;-) Jako třeba když mi naprosto záhadně vypadnul internet když mi kablík překousal domestikovaný potkan :-)

0 0
možnosti

xyz@ž

25. 2. 2008 10:56
Zázraky.

Technika pokročila, a tak je možno velmi snadno vidět třeba šamana s mobilním telefonem. /Někdy i tam, kde není signál./nezlobte se, ale podezíral bych české hledače geopatogeních zon z malého podrazu: Prostě si opatřili zařízení, zvané u bezpečnostních služeb tzv. Jammer. Je to rušič, který když se zapne, tak imobilizuje vše, co chodí na radiových frekvencích, a nebo je založeno na principu zesilovače. Sám jsem třeba nevěřil, že je možné zarušit klasický páskový magnetofon v okruhu deseti metrů malým kufříkem, který údajně dovede pracovat asi deset hodin nepřetržitě. Protože však ve dvacátém prvním století pokročila technologie, ale filosofie / někdy i akademicky vzdělaných lidí je stále na úrovni šamanů, stane se pomocí takové hračičky za deset papírů jednooký finanční vyděrač králem slepých.

0 0
možnosti
MT

tuccy

25. 2. 2008 11:02
Re: Zázraky.

Pokud pracuje záznamové zařízení s magnetickým záznamem, není až tak složité vyrobit si cívku, kolem které třeba bude muset zvídavý novinář projít při odchodu a která záznam poškodí. S EEPROMkami je to už horší ale  vzhledem k tomu že nic není 100% odolné,  taky to jde. ;-)

0 0
možnosti

nakej_nick

25. 2. 2008 10:53
máte zdokumentováno také

kolikrát kde a komu selhala technika, ačkoliv žádný menhir ani ďábel nebyli v dohledu? :-)

Asi ne - tak si užijte vibrací...

0 0
možnosti
OK

bloger Ondra K.

25. 2. 2008 10:52
jitko

Ahoj. Nemyslíte si ale, že nějaké zóny či energetická pole by tak jako tak stejně nemělo být možné vyfotografovat? Umí snad fotografický přístroj něco víc než lidské oko? Víte jak fotoaparáty fungují?

0 0
možnosti

marcel

25. 2. 2008 11:23
Re: jitko

skutečně foťák umí něco víc než lidské oko :-) vidíte signál když mačkáte dálkový ovladač na televizi? a teď si to namiřte do objektivu foťáku a podívejte se na display - to je rozdíl co :-)

0 0
možnosti

Vašek

25. 2. 2008 10:45
Je to fakt k uzoufání

v potu tváře dělat vědu a techniku a pak to všechno udržovat v chodu. A ti poťouchlí šamani nám to hatěj a ne a ne a neřeknou jak to dělají aby jsme byli taky chytřejší... Jěště že někteří jako autorka již prozřeli a jistě nám to blbcům všechno vysvětlej - ale až taky prozřeme. Aby jsme to vůbec pochopili a nedej bože nám to moudro neublížilo...

0 0
možnosti
MT

tuccy

25. 2. 2008 10:44
Sakra!

A já si myslel, že se mi ty baterky při focení větrné elektrárny v Pcherech vybíjejí kvůli tomu, že jsem je zapomněl předtím podobíjet - ale teď je mi to jasné, při focení moje poloha a poloha menhiru u Klobuk dávala dohromady dokonalou úsečku, navíc procházející přímo přes úpatí Slánské hory proslulé svým strašením. Nepochybně také úsečka ukazovala na nějakou hvězdu. Tak to jste mne uklidnila, mohly za to paranormální síly, ne moje blbost, díky! ;-D

0 0
možnosti

dvd

25. 2. 2008 10:41
Někoho ten náraz neznámé energie

vzal pěkně přes hlavičku a nasměroval na

http://www.zahadno.mysteria.cz ci podobné stránky. LOL!;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 92
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2894x
publicistka

www.zahadno.mysteria.cz

Seznam rubrik