Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

-ferry-

20. 2. 2008 13:54
Je to normální ...

Moc nejen korumpuje,ale i boří charaktery.Podívejte se na bojovníka za lásku a pravdu Havla : jeho kšeft s jeho polovinou Lucerny mu vynesl 55 milionů.A nebyl nikdo,kdo by se nad tím pozastavil.;-O!

0 0
možnosti
DD

svarak z krabicoveho vina

20. 2. 2008 15:38
Re: Je to normální ...

Havel si svůj pomník zbořil sám: kšefty s Lucernou, spory a soudy v rodině, nevěra manželce Olze, milost pro padělatelku Chadimovou...  Nad Havlem se pozastavila spousta lidí, včetně mě, který ho na počátku 90. let téměř nekriticky obdivoval...

0 0
možnosti
PB

oracle29

20. 2. 2008 13:48
Ideály OF jsou dávno v

A nikdy u nás ani nefungovaly (myšleno ve větším rozsahu). To je snad každému již mnoho let jasné. Volba p to jen trochu víc zdůraznila. Rv

0 0
možnosti

Kdojsem

20. 2. 2008 13:47
Úvaha

Napadlo mě, že panu Ocelkovi jde hlavně o to, že když je nyní ODS tak štědrá v rozdávání milionů za účelem utužení své hříšné moci, že by snad se mohlo pamatovat i na něj. Nevypadá na to, že by byl tak omezený, aby nevěděl, jak je to s pravdou.

0 0
možnosti
VH

Vasekpasek

20. 2. 2008 14:03
Re: Úvaha

Důležité ovšem je, že to víte vy. Nebo je spíš jasné, že nevíte nic a snažíte se opakováním neobhajitelného pouze vytvářet bludy. Prptoože mít důkazy, dávno byste je předložil

0 0
možnosti

vit

20. 2. 2008 13:38
velmi vystizne velmi dobre

dekuji autorovi 

0 0
možnosti

Obyčejný člověk.

20. 2. 2008 13:03
Množí se zde příspěvky, o "jednosměrném názoru" autora blogu

Jenže ČR je teď rozdělena na dva směry. Jeden, se pokouší s většími či menšími úspěchy o demokracii. Druhý, tzv. "levice" se pokouší formou "revoluce" zatočit s "kontrarevolucí" a vrátit nás o 25 let zpátky. To rozdělení společnosti je vidět i z reakcí tady. "Demokraté" naprosto souhlasí s autorem článku. "Levičáci" a "nezařazení" hovoří o jednostranném vidění věci. "Revoluce" v podstatě už začala. Paroubek nejprve hovořil o tom, že to co se děje "je v pořádku" a že v Itálii je to horší. V zápětí následují kulky a střelný prach. Komu byly určeny? No "kontrarevolucionářům"..."levice" zatím nemá tu sílu a prostředky zatočit s kontrarevoluciónáři jako s M. Horákovou. Tak vystavuje (zatím) kontrarevolucionářům "jen" parte na bilboardech..a ten "vývoj" je patrný. Nejprve to jsou nepřátele národa, poté zdrádci, pak parte a teď už kulky....zatím nevystřelené....bojím se jako každá matka, že ta "střelba" komunistické levice bude za chvíli skutečná.

0 0
možnosti

slidil

20. 2. 2008 13:06
Re: Množí se zde příspěvky, o "jednosměrném názoru" autora blogu

ale ale fanatiku, presne takovi fanatici jako Ty, kteri ukazi svoje jednostranne videni sveta jsou uplne nejnejbezpecnejsi. vsichni, kdo nesouhlasime s clankem jsme automatiycky levicaci a nezarazeni, ze? a presne takovi tady budou fanaticky rikat, ze uz kontrarevoluce zacala a proto se treba branit. Noc dlouhych nozu. Strach z neznama, z jineho nazoru, strach ze sebe sama.

0 0
možnosti

Kdojsem

20. 2. 2008 12:59
Autor není dobrý člověk

Pan Ocelka vědom si toho, že jeho ODS a Klaus má díky svým odpůrcům, ale hlavně svým vlastním přičiněním strženou tu svou falešnou líbivou masku se snaží vším svým arzenálem klamavých argumentů tuto masku navléci zpět. To se ale již, ani lidem typu pana Ocelky, který je vybavem poměrně velkou dovednosti v manipulaci se slovy, nemůže podařit. Něco jiného je tuto dovednost použít ve prospěch dobra, ale je-li použita ve prospěch zla, tak je to s nim opravdu zlé. Nejhorší zlo je to dovedné, manipulativní, kluzké s hezkou tváří. Nezávidím panu Ocelkovi jeho karmické dopady.

Vzít si na pomoc právě Karla Čapka, který by zcela určitě nebyl na jejich straně, straně zla, je vrchol drzosti a neomalenosti. Těch drzých neomaleností ve svém příspěvku používá mnoho a nehodlám se zastavovat u každé z nich. Hlavním taktickým rysem jeho článku je používání obratů, které se hodí používat právě proti těm jejich myšlenkám a činům. Byl to teda drzý manipulativní pokus obrátit hodnoty naruby.

0 0
možnosti
MK

briza

20. 2. 2008 14:30
Re: Autor není dobrý člověk

R^ Presne

0 0
možnosti

Mikeš

20. 2. 2008 12:52
Mám delší dobu podezření...

že žádné ideály listopadu 1989, s nimiž by se OF skutečně identifikovalo sand ani nikdy neexistovaly. Od představitelů OF to bylo jen takové tlachání, vypouštění mlhy, aby si mohli pohodlně sednou na posty, uprázděné komunisty. Copak OF někdy zformulovalo nějaký smysluplný program? Vždyť tím, že vůbec něco zformuloval, Klaus vyhrál. A lidé, jako je Pithart nebo ideolog amatér Halík, ti ještě nepostřehli, že se v naší zemi skutečně něco změnilo (ponechávám stranou hodnocení, zda je to dobře nebo špatně).

0 0
možnosti

Víťa

20. 2. 2008 12:50
trochu jinak

S tím hlasováním podle svého svědomí bych docela polemizoval. Jak ODS tak ČSSD připomíná sekty. Podle chování např. Langera si můžu lehce domyslet, jak by zpracovali svého poslance, který by chtěl volit Švejnara. V  politice vymizela věcná diskuse viz. politika nulové tolerance ... Názorovému střetu se bránil i prezident pan Václav ...tak myslím, že Váš článek je zaměřen moc jednostraně. 

0 0
možnosti
DD

svarak z krabicoveho vina

20. 2. 2008 12:54
Re: trochu jinak

O ubohosti Langerova výstupu se určitě  shodneme - ani autor by snad netvrdil opak. To byl jen další důkaz toho, že z české politiky se vytratila schopnost dialogu - pání si holt zvykli, že jim  do toho nebude NIKDO kecat, ani mafioso z konkurenčních stran.

Co se týče diskuse Klaus x Švejnar - Klaus naprosto přesně definoval, proč se nechce účastnit divadla režírovaného ČSSD ve svém dopise Paroubkovi. Stačí si ten dopis najít v tisku a přečíst, stojí to za to.

0 0
možnosti

Obyčejný člověk.

20. 2. 2008 12:48
Volba prezidenta mi připomíná dva autohnadlíře...

...Oba Vám nabízejí svou "ojetinu",Franta říká:" Kupte si mé auto,je dobré, má takový motor, brzdy a žere tolik a tolik. Jdete se podívat co nabízí Pepa a ten Vám řekne:"Nekupujte si to Frantovo auto, to je póvl, nebrzdí, nejezdí,nic mu nefunguje" Na otázku co mi řekne tedy o tom svém autě, co nabízí k prodeji, jsem se nic nedozvěděla.Ti, co navrhovali Švejnara, vysvětlovali proč "nekupovat" Klause. Plivali a špinili. Od handlíře "Pepy" bych to auto "zajíce v pytli" nikdy nekoupila. Osobně proti p. Švejnarovi nic nemám, on by dokonce mohl být i výborný prezident! Mohl by být však i špatný prezident. Myslím, že Švejnara poškodili právě "handlíři", co se soustředili výhradně na to, proč nemáme kupovat "Frantovo" auto.

0 0
možnosti
JM

J i ř í

20. 2. 2008 12:44
Není to nestranné

S článkem by se dalo vřele souhlasit, kdyby... Kdyby autor přiznal, že ony ideály jsou pošlapávány politiky všech stran nalevo i nepravo. Z článku to ale vypadá, jako že ono nerespektování ideálů se týká pouze těch, kteří byli proti Klusovi. Ale týká se to všech!

0 0
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2497x
učitel, psycholog, nyní v důchodu

Seznam rubrik