Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tomáš Fiala

7. 2. 2008 10:54
Zlodějka se odhalila

V polovině sedmdesátých let doznívala teorie, podle které se očekávalo ochlazení a nástup doby ledové. Někdo to tady pode mnou psal. A já se k tomu přidám poněkud razantněji. Považuju za neuvěřitelnou drzost ukazovat na pár stoletích měření teploty, jak má vypadat klima na planetě, jejíž současná doba trvání je 4,5 mld let. Odvážila byste se na základě jenoho pohledu z okna předpovědět počasí na zítra? To by Vám určitě připadalo jako šarlatánství. Ale tuhle kravinu, kterou jste tu předvedla vydáváte za vědu. Odmítám aby na kreténoviny, jež melouni vymýšlejí, byly vynakládány peníze, které si lidi vydělali vlastní prací. Pokud máte dojem, že je nezbytně nutné bojovat proti klimatu, prosím. Ale koukejte to laskavě zacvakat ze svého a jednou provždy si odpusťte jakékoli nechutné snahy okrádat lidi o jejich výdělky. Táhněte i s Petržlenem (Petržílkem) konečně do (Y)

0 0
možnosti

lenka

7. 2. 2008 11:28
Re: Zlodějka se odhalila

Vazeny pane presidente, skoda, ze se schovavate za zavinac bez adresy, rada bych si s vami zamailovala. Takze takhle: Nemela jsem k dispozici jen vsechna svetova data, ale i kolegove desifruji i mereni  z vrtu, ale tuhle metodu  Ale to vy asi neznate. Jo, a pracovala jsem ve vedeckem ustavu, v jinem pracuji i dnes. Klidne muzeta za mnou prijit na Klementinum. Ve 14:00 merim.

0 0
možnosti
JN

honzajaka

7. 2. 2008 10:44
Klaunovo

Příznivci mě nikdy nepřestanou udivovat, čím by  na ně klaun byl sprostější tím víc by ho milovali. Zřejmě kdyby se před ním mohli plazit a nechat se od něj kopat tím by byli víc na vrcholu blaha

0 0
možnosti

Tomáš Fiala

7. 2. 2008 10:58
Re: Klaunovo

Naopak. Zatím do nás všech kopou takovéhle kozy sánské. Za peníze cizích lidí chtějí zaplavovat svět katastrofickými scénáři a tím si vynutit ještě více peněz na ještě horší katastrofické scénáře. A ještě těm svým vypí*eninám říkat věda. Jestli toužíte být okrádán o Váš výdělek na stupidní boj proti klimatu, prosím. Ale netahejte mě do toho.

Od takových, jako je autorka je to jen nechutná snaha, jak bezpracně z někoho vytahat peníze na svoje holaj solaj.

0 0
možnosti

DieHard

7. 2. 2008 10:42
Tak

co ti vadi vic? tenis, lyzovani, klaus...8-o

0 0
možnosti

Tomáš Fiala

7. 2. 2008 10:59
Re: Tak

Nejvíc jí se*e, že jí na ty její kraviny nechceme dávat svoje prachy, aby mohla ona a jí podobné debilky jezdit (nebo lépe "ekologicky" létat letadlem) po světě s teploměrem.

0 0
možnosti

lenka

7. 2. 2008 10:32
ze jsem vas

nikoho z vas "klausu" mezi meteorology ci klimatology nevidela. No, mozna, ze se pod temi anonymními ctenari nejaky ten borec skryva.

0 0
možnosti

Tomáš Fiala

7. 2. 2008 11:02
Re: ze jsem vas

Běž si pokecat s Petžlenem. Ten tu svojí debilitu má ještě vědečtěji podloženou. Můžeš se přiučit.

Přestávám podobným vychcánkům vykat. Ze mě prachy na cestování po světě s teploměrem nedostaneš.

0 0
možnosti

ucho

7. 2. 2008 10:23
měsíc

Astronomové zjistili, že se Měsíc stále vzdaluje od Země. Pokud je rychlost vzdalování konstatní,

obíhal před 85 miliony let cca 10 metrů od povrchu Země. To vysvětluje vymření dinosaurů, zejména těch vysokých.

0 0
možnosti
VH-VM

Velká hlava - více multikulturní

7. 2. 2008 10:17
RADAR BUDE

tvoje psaní, vepřová hlavo je jen kvikot dalšího šílence z rodu zelených bůčkohlav(Y)

0 0
možnosti

pefben

7. 2. 2008 10:16
Mám to jinak

Pro mne jsou niční můrou lidé jako Vy....

0 0
možnosti

No...

7. 2. 2008 10:16
Leni!Pouze říká,že se PŘECEŇUJE vliv člověka

Spočítala jste, kolik energie dostává zeměkoule od slunce, korelaci sluneční skvrny a cykly a doby ledové...pak jste spočetla celkovou várobu energie lidstvem a došla k číslu 0,0001 množství slunce ? Pokud ano, měla by jste dát Klausovi zapravdu, pokud ne, máte dobré školení Bursíkem, neboli co se nehodí, to zanedbáme, zamlčíme, hlavní je nadšení a kšeft s oteplováním spojený. Oteplování je. Jenže člověk na něj nemá až tak obrovský vliv.60 miliard euro ročně EU = pokles teploty o 0,08 stupně do roku 2020 ...má TOHLE vůbec cenu a stojí to za ty strašlivé peníze, 3 eura týdně x čtyři členové domácnosti = 16000 za rok ????Má ?? Myslím, že je to zhovadilost! Studujte bedlivěji a nenechte si zatajovat data. Krásný den !

0 0
možnosti

ucho

7. 2. 2008 10:15
nazor

Nejsem si uplne jisty, ale co jsem slysel Klausovy vyroky ke globalnimu oteplovani, tak on netvrdi, ze ta hrozba jako takova neexistuje, ale ze je toto tema vyuzivano k jinym machinacim a zneuzivanim vetsiny lidi, protoze je to in...

Prijde mi, ze zde vkladate nekomu malinko jine nazory (nebo minimalne vyznam techto nazoru).

Bohuzel je stale fakt, ze ani vedci nejsou jednotni v nazoru o mire pricineni cloveka k tomuto jevu. Jako horsi a nebezpecnejsi problem bych ted videl narust poctu obyvatel paralelne s tim, jak svet v dnesni dobe funguje a multikulturni rozdily s globalizaci.

0 0
možnosti

lenka

7. 2. 2008 10:28
senat

Mozna, že jste  videl jeho vystup v senatu,

0 0
možnosti

Jarda

7. 2. 2008 10:08
Já myslel že jste nezávislá reportérka

a Vy jste zatím odborník na fysiku a matematiku.

Ty výpočty a informace o měření a statické zpracování výsledků byste sem mohla hodit - jestli jste počítala a měřila správně, i Klaus couvne a dá Vám za pravdu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 75
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3319x
nezávislá reportérka a cestovatelka

Seznam rubrik