Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Klápště

23. 1. 2008 13:27
stará pravda

ne nadarmo platí přísloví: "Sládek pivo vaří, hostinský dělá"

0 0
možnosti
JD

pedr64

23. 1. 2008 13:10
jo, před 25 lety jako študáci

arbajtující o prázdninách v Praze, jsme se vsadili s jedním Jigošem, že vypijeme za 2 hod 10piv. V pohodě realizováno v hospodě "Na Vítezné pláni" (jestli ještě existuje?). Teď jsem po dvou pivech nafouklej jak pátrací balon. 

0 0
možnosti

Bedrich

23. 1. 2008 13:08
Co vím, tak na kvalitu pěny a to

"kroužkování" má vliv i dnešní způsob mytí půllitrů těmi různými odmašťovacími chemikáliemi, co na stěnách sklenic zůstávají docela dlouho.

0 0
možnosti