Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Střelec12,12

24. 11. 2007 22:57
http://members.fortunecity.com/peppp

Velmi důležitá událost a je nutné připravit důkladný scénář jednotlivých kroků, které budou přes média veřejnosti transparetně sdělována a veřejnost bude přes své zástupce informována, jak bude dále postupováno.  Do řešení se musí zapojit co nejvíce odborníků ne deformovaných a lstivých politiků, POZOR určitě se budou chtít ti Bartoníčkové a spol. jim podobní přidat k davu. POZOR mají militantní moc na obranu svých pozic, Provokatéry a další manipulátory ČT+jiné sděl.prostředky!! Současná pol.moc je krutá a bezohledná, když si dovolí i lítat státní letkou na lyže, korumpuje pol.odpůrce. kolik stál Melčák a Pohanka,? Odhad deset mil. Kč! Kolik dá ROMAN ČEZ na Zvolení Klause. Pozor Zločin se ani vražd neštítí, naopak likviduje odpůrce smrtí navžd, Proč jsou soudy nevýkonné, To mají osoudit své mecenáše do basy? Proč by to soudci v Čechách dělali?Proč má soudkyně za manžela správce kon.podsaty (SKP) a ten 15 konkursů, jiný SKP nic. Kdo nejvíce uplácí zloděj či  okradený??? Korupce soudů!!

0 0
možnosti

mm

25. 11. 2007 8:56
Re: http://members.fortunecity.com/peppp

Melčák a Pohanka a minimálně ještě 5 dalších(jak prohlásil Dalík před volbami) poslanců ČSSD nemají úplně čistou minulost a u M. a P. to bylo nejzávažnější  (P. byl namočen do kauzi s Pěťou z dob působení na Brněnské radnici ) a tak jim ODS dala na vybranou buď tepláky a 5let krimu nebo zrádce čssd  ale místo poslance a možná po skončení mandátu i více. Jednoduchá volba.Všiměte si že kauza Pěťa k velké nelibosti TV Nova jde do ztracena.Tolik na vysvětlenou.   

0 0
možnosti

Jaroslav |Novák

24. 11. 2007 22:15
|Úpadek ČR bude velmi rychlý

Výborný článek ale jutné urychleně vyvolat širokou diskusi na stránkách třeba iDNES o celém spektru ekonomických dějů, všech strategických odvětvích voda, plyn, PHM, elektřina,teplo, infrastrukturní stavby rozvody, dopravní obslužnost a řadu dalších navazujících oborů a odvětví. Proč někdo v demokratické diskusi nesdělí národu,  že např.ČR je pokusným územím technologů, kteří  vyrábějí uzené párky bez gramu masa- jenom chemie a soja -výrobní cena 1kg "uzených párků" je 18,- kč prodejní cena Penny 44,- Kč. tj. 150% výrobní ceny Kdo to schvaluje Hlavní hygienik ČR a trh - uzené párky podvod jako cynická demokracie v ČR. pojďme diskutovat, kde jsou hranice lstivého jednání politiků=technologů moci a jim podobným?Fico na Slovensku vede jednání s prodejci o omezené marži do 25%, v ČR zřejmě jedná Dalík o PR zakázce! Co s tím? Nebát se a jednat s jasným cílem využít demokratické principy Vyvolat změnu programů ve veřejnoprávních ČRo a ČT, srovnejme ARD a ZDFv SRN.

0 0
možnosti

Stanislav Stupka

24. 11. 2007 17:16
0 0
možnosti

Karel Nohýnek

24. 11. 2007 16:55
Opravdu výstižné

a kdyby se doplnil odkaz i na současné Zelené, tak to nemá chybu.

0 0
možnosti

Stanislav Stupka

24. 11. 2007 15:43
Pěkný den,

- výborný článek.

0 0
možnosti

Václav Urban

24. 11. 2007 15:14
Pěkné tu máme poměry

Díky za článek.

0 0
možnosti
  • Počet článků 192
  • Celková karma 22,86
  • Průměrná čtenost 2092x
Publicista, externí komentátor někdejšího deníku Právo lidu. Člen ČSSD 1992-2018. Dřívější aktivity: Koordinátor družstevní skupiny při o.i. Alternativa zdola. Předseda o.s. Autentičtí sociální demokraté, vydavatel a šéfredaktor on-line měsíčníku NETSOCAN. (www.netsocan.cz).

Seznam rubrik