Foto

No vidíte, pan Fürst ve svém blogu namířil na skupinu, které jste sám součástí, vy jste se toho hned chytil jako potrefená husa, a pak se ještě sám střelil do nohy. Už tady byla i pražská kavárna i svazáci. Příště zase něco vymyslíte.

PB

P45e90t73r 65B32u27r12i49a32n

10. 3. 2024 14:01

V blogu proti podsouvání jste jako argumenty použil tři podsunuté demagogie. A to konkrétně:

- všichni protestující proti vládě jsou označováni za proruské...ne, to je lež. Jsou za ně označováni jen ti pořadatelé demonstrací, kteří jimi skutečně prokazatelně jsou a kteří ty demonstrace k prezentací svých kremelských narativů také využívají.

- z vládních pozic jsou nařízené (ty správné) postoje...tohle je už na alobalovou čepičku.

- za nimiž se zjevuje možný až trestní postih a řada lidí se tudíž obává veřejně projevovat...a tohle vypadá na postřikování chemrailsem a ozařování 5G.

A jako třešnička na dortu:

- nestandardní názor na válku na Ukrajině...tohle mi připomnělo krásný příklad ptydepe z dialektického materialismu za komoušů. Obdobou takového eufemismu je: bodal do lidí v supermarketu a u toho vykřikoval nábožensky laděné heslo. Důvod jeho počínání se vyšetřuje (tohle jsem opravdu v médiích četl).

Foto

Cituji Vás: Problémem je, že prostě jsou již z vládních pozic nařízené postoje, za nimž se zjevuje možný až trestní postih a řada lidí se tudíž obává veřejně projevovat.

Zdroj: https://horner.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=814204

Není tudíž divné, že zde beztrestně publikujete?

ZH

Díky, že přiznáváte, jak jste můj blog nečetl já to v něm vysvětluji.

JK

Kdyby byli všichni jako vy, tak už dávno žádná Ukrajina neexistuje. Jistě byste v zájmu míru rád odevzdal rusákům i klíče od Pražského hradu. Takový jako vy, jsou ostudou tohoto národa. Já to nazývám zbabělci a kolaboranti.

DR

Vážně myslíš, že někoho zajímají tvoje výkřiky?

MB

Zajímalo by mě, proč jste ke svému blogu připojil přednášku - pokud to tak lze nazvat - Pavla Barši. Tuto jsem protrpěl, primárně díky zvědavosti a jejímu zavadějícímu názvu, abych se v závěru nedozvěděl vůbec nic, protože profesor(!) hezky trpí neschopností myšlenku udržet a současně myšlenku opustit, u čehož ještě navíc používá Cimrmanovu frustrační kompozici, tedy nepracuje se žádnými hlavními, ale ani vedlejšími motivy.

Foto

J10i54r26i 35C27i15z

11. 3. 2024 8:57

Civilizace a jeji progres by se nikdy nedostala na takovou uroven, pokud by vsechno slo jen podle jedineho videni sveta. To, co tady predvadi vami zminovana sestava je jen pruplach mozku ve stylu bolsevismu. Oni jen cekaji u PC na neco, kde by mohli svoji frustraci z vyvoje (38,5%) vykompenzovat a evidentne nevi, ze prave svymi nechutnymi utoky na kohokoliv z druheho tabora prispivaji presne k opacnemu zaveru, ze vetsina tech napadenych bude na protest volit opozici soucasne NF. Dnes jsem cetl (jen nadpis) o postojich byvaleho disidenta Pitharta k soucasnosti. On je poradcem komunistickeho rozvedcika! Podle meho nazoru komuniste zde zvitezili na cele care a stacilo jim jen prehodit kabaty po r.89. Podivate-li se na celni predstavitele tohoto statu po r.89, temer vzdy se jednalo o nomenklaturni kadry. Jinak je to stejne jedno, co kdo tady smoli v diskusi, protoze kazdy ma jen jeden hlas (nastesti) a at se jedna o smelinare, dochturka, FTV barona, kavarnika nebo dalsiho diskutera, tak u voleb to rozhodne vetsina at je jakekoliv profese. Jdu hrat tenis tam se s klukama aspon pobavim a zasmeju.

Foto

Kdokoli se dnes odchýlí od vládní hlasatelny správného názoru hnedle je označen za dezoláta, v tom lepším případě, ale též za proruského trolla či švába

Zdroj: https://horner.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=814204

Přeháníte, zveličujete, nafukujete, což samo o sobě Váš text znehodnocuje a znevěrohodňuje.

A útoky ad hominem? Snad jste nechtěl říci, že se jich dopouštějí ti Vámi kritizování na rozdíl od těch druhých. To už by byla obludná nehoráznost.

Foto

Že se kodex dodržuje jednostranně, je skutečně jen Váš dojem. Z mého hlediska je jeho uplatňování spíše nesnadno předvídatelné.

JH

J98a76n 58H24r42u91š88k63a

10. 3. 2024 21:35

Ano kodex se opravdu dodržuje jednostranně, stejně jako zákon...

Kdyby tu někdo adoroval hitlera, tak ho sundaj. Ale, když se adoruje komunismus nebo ruský nacismus, tak je to ok...

Foto

Naprosto s většinou Vámi vyřčených názorů nesouhlasím, ale odmítám umlčování stejně jako kdysi Voltaire (v interpretaci Evelyn Beatrice Hall ): „...Nesouhlasím s tím, co říkáš, ale do poslední kapky krve budu bránit tvé právo to říci...“

Foto

Správný názor, to bychom přišli o spoustu legrace.

  • Počet článků 826
  • Celková karma 21,50
  • Průměrná čtenost 970x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik