Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Byť láskavý ku krutým znamená byť krutý ku láskavým. Preto nemám žiadne zľutovanie s beštiami, ktoré sa vyzúrili 7. Októbra.

2 0
možnosti
Foto

Tyhle manipulace jsou hloupější a hloupější.

Zajímalo by mě, zda se najdou tak hloupí jedinci, kteří nepostřehnou, že si něco vymyslíte jen proto, abyste to vítězoslavně hodil :)

4 0
možnosti
Foto

A ti odporní Izraelci dokonce dovolili, že v Izraeli žijící a pracující Arabové si tam mohli postavit mešitu a mají zastoupení ve státní správě. Typický útlak!

4 0
možnosti
IS

Jste jako obvykle mimo. Islamisté na Izrael dlouhá desetiletí systematicky útočí, zpravidla na civilisty. Systematicky jsou od dětství vychováváni k nenávisti k Izraeli. Většinově podporují "dvoustátní" řešení v podobě "od řeky k moři". Izrael byl přinucen se několikrát bránit, často formou trestných výprav menšího rozsahu nebo cílenými zásahy teroristické infrastruktury, což byly daleko humánnější verze zásahu, než je ten aktuálně realizovaný. Přineslo to snad nějaký výsledek ve prospěch větší bezpečnosti Izraele, ve prospěch civilizovaného soužití stávajících či nějakých budoucích států sousedících s Izraelem? Ani náhodou. V tom případě je na místě klasický vojenský zásah s takovou potřebnou razancí, který přinese efektivní řešení islámské hrozby a ne pouze její časový odklad. Ano, rozsáhlá vojenská akce přináší i civilní oběti. Tento způsob sousedských vztahů si vybral Hamás a další bratrské organizace. Tak že naposledy, pane lidskoprávní Hornere, má-li být obrana účinná, musí být dostatečně intenzivní. Tečka. Všechny kecy o "utrpení palestinského lidu" jsou maximálně pokrytecké, protože soustavně zaměňují příčinu a následek. Což je výsadou zejména levicových intelektuálů v tom lepším případě, antisemitů v tom horším. Jste v dobré partě. Dobrou chuť.

9 1
možnosti
HH

Oni náckové a komouši vždy byli antisemité...nikdy jsem vlastně ani nepochopil proč...

Asi bylo potřeba svalit neschopnost lůzy na někoho schopného, pracovitého, bohatšího?

5 0
možnosti
MV

pan Vodvarka s vami nesouhlasil, ze?

2 0
možnosti
MK

V tomhle směru s p. Vodvářkou plně souhlasím.

6 0
možnosti
JK

"Pokud se pan Vodvářka staví do pozice vyznavače intelektu, pak mu musí být současně cizí hospodské výrazy typu humanoidi"

To je tak hloupé...

6 0
možnosti
Foto

Kdybyste svůj text nepersonalizoval a nepsal ho s pěnou u obličeje, snad by i bylo reálné s vámi polemizovat a vaše krouceniny a skutkové posuny vyvracet.

Takhle to není text k diskuzi, ale pouze kámen vržený na někoho, kdo si dovolil s vámi nesouhlasit a ještě navíc mít jiný názor.

16 0
možnosti
FL

Škoda, že lidi jako Horner nikdy nenapíšou, jak by se dal zlikvidovat Hamás, bez civilních obětí za daných podmínek (přelidněná Gaza a navíc obyvatelé slouží Hamásu jako živé štíty)?

Nebo jak má zajistit Izrael bezpečnost svých obyvatel při soužití s Hamásem za plotem?

20 0
možnosti
JP

Palestince neničí Izrael, ten jim dokonce dává práci, zdravotní péči a možnost vzdělání. Palestinci se ničí sami výchovou k nenávisti k Izraeli. Je to tragický pohled na zfanatizované palestinské děti, které oslavují smrt žida. Takový národ bez vzdělání nemá na to spravovat si vlastní stát. Arabský svět odsuzuje počínání Izraele v Gaze, ale přijmout Palestince všichni odmítli.

22 0
možnosti
  • Počet článků 826
  • Celková karma 21,50
  • Průměrná čtenost 970x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik