Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Drahoš na Hrad! Nebo kdokoliv jiný. Nic horšího než dnes tam sedět nemůže.

15 10
možnosti
Foto

Je to i můj názor.

7 1
možnosti
VK

Zase lež a tradiční Vyvoralovská demagogie. Migranti OK? Ale to Drahoš neřekl. Neřekl ani, že Mašíni OK. Řekl, že Mašíni měli právo na odpor. Nekomentoval jednotlivé skutky. Druhá lež migranti:

Na otázku k řešení migrační krize nejprve řekl, že není řešením vzít do Evropy všechny, kdo se do ní snaží dostat, ale pomáhat v zemích, odkud migranti do Evropy míří. I když to nebude levné. „Právě proto, aby tady mohly klidně žít naše děti,“ prohlásil prezidentský kandidát. Přijmout tady nějakých 2 600 z bezpečnostního hlediska prověřených uprchlíků nebo migrantů by neměl být žádný problém. Samozřejmě po zkušenosti z minula si kladu otázku, kolik by jich tady vlastně zůstalo,“ řekl Drahoš.

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/diskuse-s-prezidentskym-kandidatem-jiri-drahosem-fv1-/domaci.aspx?c=A170629_175731_domaci_kop

12 8
možnosti
Foto

Drahoš se v jednom z prvních prohlášení po oznámení své prezidentské kandidatury vyjádřil, že "přijímání migrantů je naše morální povinnost". Od té doby se toto prohlášení, zřejmě na radu svých volebních poradčuků,, snaží neustále korigovat, upravovat a relativizovat. Nic pro mě, já mu svůj hlas určitě nedám, ale ujišťuji vás, že jeho zvolení, pokud bude korektní, přežiju a uznám.

2 1
možnosti
FZ

Tak ano ,je to šokující,někdo si dovolí mít jiný názor než vy s patentem na rozum...v dnešní době skutečně skandální záležitost.

7 5
možnosti
PV

P36a10v44e54l 87V34é47b17r

30. 6. 2017 11:27

Pro vás, zdá se, je ještě víc šokující, že někdo nerespektuje váš patent na rozum...

2 1
možnosti
MD

Drahos je jen akademik, ktery dal V SOBE pred sachy prednost hre 'clovece nezlob se'. Vysledky se dostavily.

4 3
možnosti
VK

Člověče, nezlobe se? A proto tu voliči Zemana prskají?

5 0
možnosti
  • Počet článků 275
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4766x
Nevěřící Tomáš, který tuší, že pravda se neleskne a netřpytí... Rovněž k nachytání na: Twitteru @TomVyoral
 

Seznam rubrik