Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PT

P39e39t18r 16T48o93m38e91k

25. 3. 2017 21:15

Stop Islamismu, stop Islámu. A bude klid.

10 1
možnosti
VV

Je mi uplne jedno s kym je Autor ve spolku ci jake nosi tricko. To, ze napsal pravdu se ovsem nelibi jstemu spolku vecne vcerejsich.

Ode mne ma karmu.

6 18
možnosti
LO

Myslíte pravdu o tom, jak islám je rasa?

3 0
možnosti
JN

vysílání al-jazeera z místa masakru a k tomu muslimské veselení se v podobě komentářů a smajlíků mluví za vše...

8 0
možnosti
JM

Takže odpůrci muslimů jsou RASISTÉ? Tohle říká výkonný ředitel ROMEA? Netřeba dalšího komentáře, je to evidentně člověk na svém místě.

27 1
možnosti
JN

vy nevíte, že muslim je rasa ?;-D já také ne, nic si z toho nedělejte

6 0
možnosti
PB

.... sem byl "Je suis London!" ale po temhle skvostu všechno ruším a nově su "Je suis žena na fotce!",- .......doboha, je todlecto vůůůbec možný ?!?

9 0
možnosti
ZZ

pokud připustím, že každá mince má dvě strany, musím připustit, že ta paní v tom šátku volá svému Ahmedovi, že se j nepodařilo odpálit pás výbušnin, které má kolem těla, co já vím?

7 3
možnosti
VK

Každé upozornění na hoax bude našimi vlastenci a ochránci čistoty rasy potrestáno. Slétli se jako supi.

10 11
možnosti
JB

Ale vy se slétáváte úplně stejně, nejraději na bílé maso.

11 2
možnosti
RS

Az na to, ze Palestinencum vyletel jejich trezor do povetri nic se u nas nedeje. V diskuzi o jedne soucitne muslimce se nekdo snazi odvesti pozornost od toho, ze v Londyne jeden muslim zavrazdil nekolik lidi. V nemocnici s kamerou ty co prezili uz nikdo nanavstivil. Tomu se rika solidarita?

7 0
možnosti
MK

Také mě mrzí, že jsem otevřením blogu zvýšila čtenost a karmu autora článku. Manipulace se dopouští hlavně oficiální sdělovací prostředky. A jak už někdo napsal, dumání nad tím, co si uvedená dáma myslela, je mlácení prázdné slámy. Hrnou se na nás mnohem větší problémy.

22 1
možnosti

I jako odpůrce islámu a nekontrolované imigrace považuji tuto manipulaci za ubohou a musím s vámi souhlasit. Takovéto hloupé lži jen náš postoj delegitimizují.

Je to celé o to stupidnější, že už tam je spousta lidí. Projít kolem je jediné co můžete udělat (pokud nemáte nějaké užitečné schopnosti jako třeba výcvik v první pomoci), jinak budete jen čumil co už stejně nemůže udělat nic co neudělají ti čtyři kolem. A do vašich osobních, soukromých emocí nikomu nic není, bez ohledu na to, jaké jsou.

6 0
možnosti
  • Počet článků 67
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3446x
ředitel ROMEA, o.p.s., podnikatel v IT.