Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

U nás v marketu nehlídaný hošíček olízal cukr na všech koblihách. Doufám , že je paní prodavačka znovu pocukrovala. Vím to od známé, být tam já, udělám cajmrsk. Chtělo to chytit kluka za límec, sehnat matku a prodat olízané koblihy:-/

6 0
možnosti
ŠM

nařezala bych těm matklám i těm rozjívencům...

7 0
možnosti
Foto

Jano, Šárko...Mluvívám s vychovatelkami a učiteli, smutné je, že všichni mají strach rodičům jejích ratolesti zkritizovat a jen obrací po straně oči. Bojí se konfliktů a problémů. Hodně rodičů je nekritických a myslí, že jejich děti jsou ideální (stejně jako oni sami).

2 0
možnosti
AK

Oni se nakonec ti Amíci v dospělosti z toho nějak dostanou. Asi proto každý potřebuje svého psychologa - aby mu pomohl se vyrovnat s tím střetem s reálným světem dospělých.

11 0
možnosti
JK

Ano, jenže průšvih je, že se to jako mor rozlézá po celém našem civilizačním okruhu.

3 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
5 0
možnosti
KS

Také jsem byl svědkem pár takových dětských hysterických scén. Kupodivu ale naplácání ke klidu nevedlo. Dítě řvalo dál, akorát do toho začala na něj vřískat matka, zatímco se ho snažila ručně umravnit.

Věřím ale, že na některé děti to třeba zabrat může.

7 0
možnosti
ŠZ

V Americe už první generace těchto dětí dospěla. Důsledky můžeme vidět v reakcích na výsledek prezidentských voleb. Ti lidé si jako děti mohly dělat co chtěly, dostali co chtěli a teď to najednou nefunguje. Proto ten hysterický pláč, požadavky na opakování voleb či referenda o brexitu. A z téhle skupiny se asi i rekrutují ti různí vítači a sluníčkáři. Oni prostě nedokáží pochopit, že jsou i lidé, kteří vidí svět jinak.

29 6
možnosti
KS

Tito sluníčkáři jsou lidé ovlivnění tzv. frankfurtskou školou. Jenomže ta působí v USA od nějakých 40. let.

1 0
možnosti

Americký styl výchovy je když dítěti dovolíte být parchant, opravdu?

4 0
možnosti
Foto

Ano, rodiče neschopní vychovávat děti se ohánějí "volnou či americkou" výchovou. Vše blbé se přeci dá na něco svést.:-)

7 1
možnosti
VB

Moc pěkné. Byl jsem jednou s dětmi v IKEA a na protější sedačce v restauraci se sápal nahoru, doků malý chlapeček. Když začal přepadat k nám, tak jsem se na něj podíval a řekl, žeru malé děti. :-) Sedl si na zadek a už se nehnul. Ale asi byl málo otrlý.

18 0
možnosti
Foto

Nejlepší jsou s kečupem nebo s hořčicí R^;-D

1 0
možnosti
FD

A nepletete Vy si tak trošíčku.My v mládí jsme museli občas něco i udělat. I na brigády se školou jsme chodili. A 25 let jsme přesvědčováni, jak jsme tím postiženi, že jediná, suverenní generace vyrůstá na západě a v Americe, kde děti nemusí dělat nic.

2 0
možnosti
JR

J46a22n 80R62á42ž

10. 1. 2017 15:43

Nechápu proč tolik padesát a víc "nátníků", kteří ví, jak racionálním a efektivním výchovným prostředkem je ve vhodný čas "přidělená" facka, souhlasí u svých potomků (nebo toleruje) s absolutně liberálním druhem výchovy, který je tak populární zejména mezi t.zv. biorodiči.

Mimochodem: Náš osvícený venkovský praktik mi řekl, že má vždy trauma, když k němu přijde do ordinace místní liberální biomatka se svými velmi často nemocnými dětmi, které neumí sdělit své pocity jinak, než hlasitým řevem. Ta matka totiž ví nejlépe co prospívá jejím dětem, ale na otázku, proč tedy jsou tak často nemocné, odpověď nemá.

16 0
možnosti
JS

j29á64n 27s64l59i67a57c65k74y

10. 1. 2017 15:01

Výchova dětí nepatří do rukou žen! Chlapům by se tohle nestalo!

0 2
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
9 0
možnosti
  • Počet článků 79
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4311x
Moderátorka, redaktorka a dabérka na volné noze. Taky máma čtyř nádherných dcer a šťastná milující a milovaná žena svého muže. Mám ráda lidi. Je úplně jedno jaké národnosti. Povinná výbava pro všechny: mozek a srdce. Od roku 1996 jsem aktivně působila v

TV Dakr Most, Rádio Kiss 98 Praha, ČRo Region, Oldies Rádio Praha a ČRo Regina Praha.

Dobrý anděl  https://www.dobryandel.cz/profil-dobreho-andela/?da=Qmi0b

audio kniha Ann Petersové Cheri - zázrak z ulice, Gutta z Bubnu

e-book Přiměřeně laskavé příběhy, Deset tváří ženy Sherry Rose, Moje puberta na draka, Pohádky z naší zahrádky

Knihy: Moje dětství na draka, Moje puberta na draka, Deset tváří ženy Sherry Rose, Pohádky z naší zahrádky, Přiměřeně laskavé příběhy

Můj web: http://www.sarka-rosova-vanova.cz

 

Seznam rubrik