Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KV

V Americe výchovu substituuje stát a proto tam mají zhruba 4x více vězňů na obyvatele, než my.:-)

4 1
možnosti
Foto

M87i33r97a 97L46o12v23e

14. 1. 2017 15:40

Jednu holku z Ceska, ktera tady byla 1 rok nacerno a prejela krizovatku na cervenou, zavreli na 3 tydny, aby tam netrcela dyl, musely se jeji kamaradky slozit na kauci, Tady se zavira za vsechno mozne, nejenom za loupezne prepadeni a nebo za vrazdy.

2 0
možnosti

P74e23t59r 11Š98t58ě44c67h

13. 1. 2017 18:14

To co zde popisujete nemá s americkou a západní výchovou co dělat. To je typicky česká výchova, tzn. úplně ignorovat dítě a když už mne moc obtěžuje, tak ho seřezat. A čeští rodiče se mezi sebou liší pouze v tom, za co všechno jsou ochotní dítě seřezat, některé české matky k řezání přistupují pouze v případech, kdy dítě obtěžuje jen je samotné, což byl tento případ.

3 7
možnosti
MK

Noo, své děti jsem nikdy nebila, nekřičela na ně a přesto by si nikdy nedovolily to, co popisujete. Směšujete dvě věci, bití dětí a neschopné rodiče. Znám spoustu dětí mlácených od malička a jsou to v pubertě pěkní grázli. Buď rodiče umí vychovat dítě a nebo ne. A buď to dokáží bez mlácení a nebo ne.

12 2
možnosti
KV

Pro výchovu dětí je základem vzor, který tvoří jejich rodiče. Když jste sama šmudla, tak to z těch dětí nedostanete ani bitím, ani jinak. Každopádně občas jedna na zadek je mnohem efektivnější, než dlouhé vysvětlování. Obzvláště, pokud těch dětí máte více,

9 1
možnosti
TF

T78o95m 73F88r53u57t25h

13. 1. 2017 13:24

Dá se to nazvat jedním názvem "sobečtí blbci" je jich plno a musíte si na ně dávat pozor. Děti nemohou za to, že mají místo rodiče idiota, kterému je naprosto fuk všechno co se ho přímo netýká :) Sobeckému blbci je úplně jedno, co z jeho dítěte vyroste. Tihle duševní naháči by měli být nějak označeni :D rozdal bych jim placky nebo něco podobného aby to nosili na viditelném místě a normální lidé by se nemuseli rozčilovat, protože by ihned věděli s kým mají tu čest.

3 0
možnosti
Foto

Řečeno drsněji, ale od srdce. Má to něco do sebe. Ale vezměte si, kdyby se zvlášť dávaly placky, blbcům, gaunerům, lhářům...safra :-) asi by nebyl přehled a za chvíli bychom se v tom ztráceli.

0 0
možnosti
Foto

Kult dítěte je rok od roku šílenější. To jsme způsobili my a ne ty děti. Jak si kdo ustele, tak si i lehne.

18 1
možnosti
Foto

Nevychované dítě = nevychovaná matka, nevychovaní rodiče, anebo líná matka, která se zabývá jen sama sebou, svými zájmy, svou zábavou - a o vlastní dítě se nestará. Nevadí ji ani, když se dítě chová tak, že to obtěžuje druhé. Nešilhejme po Americe , ale držme se vlastních tradic. "Ohýbej proutek, dokud je mladý", na tom jsme vyrostli i my, a ke škodě to nebylo. I když je výchova dětí přísnější, schopnému dítěti to neuškodí, prosadí se, Přílišné sebevědomí a neukázněnost škodí v dospělosti nejen těm okolo, ale i tomu neukázněnému jedinci. Člověk nemusí mít všecko, co se mu zlíbí - a idítě by si na to mělo od začátku zvykat... :-)R^

5 0
možnosti
Foto

Moudrá reakce, vážím si jí Mirko, a díky za příspěvek.

R^

1 0
možnosti

Je zajímavý že z těhle nevychovanců jak vy říkáte nakonec vyrostou naprosto normální vyrovnané osoby.;-) :-P:-P

0 9
možnosti
Foto

Někdy ano , někdy ne... Někdy ale z nich vyrostou ale také neukáznění narcisové, ješitové a intolerantní sobci, kteří neuznávají jiný názor, než ten svůj. Rv

16 0
možnosti
VV

tu americkou výchovu vidím často a naprosto souhlasím. Ty americké děti které mají tu smůlu že musí chodit do českých škol lituji a jejich čeští spolužáci zřejmě vůbec nechápou americký styl nejen výchovy ale studia na US školách.

Předškolní dítě 6 leté, povinně navštěvuje předškolní třídu a umí nejen číst ale i psát, umí počítat a teď v lednu najeli na násobilku. Ve škole sedí u kulatého stolu pětice žáků a při učení si i zpívají. Zpěvem se přece učili i abecedu na začátku šk.roku ten styl výchovy a vyučování je naprosto mimo chápání EVROPY tedy nejen Česka. A jak jsou vychovány? Myslím že tu je moc a moc čemu závidět.

A nůžky se rozevírají. Vzdělávání v Americe je naprosto jinde. Také má Amerika nejlepší školy na světě a konkurovat jí může jen Británie.

4 15
možnosti
PS

P39e86t93r 39S54k28á71c80e94l

12. 1. 2017 21:05

V Británii se taky ve školách střílí do lidí, spolužáků? Jen ať se nůžky rozevírají, naše vedení státu by ale mělo jedno ostří nůžek namířit k odkazu našeho velikána J.A.Komenského. Totiž nyní rodící se děti již budou přemýšlet a hlavně jednat jinak, v souladu s přírodou, Vesmírem. Co se bude dít za mořem nás nemusí tak trápit. V Evropě máme dost vzdělanců a odkazů na ně, abychom dokázali vychovat bezproblémovou generaci.

7 1
možnosti
PZ

Haha ta Amerika vam neda spat.

Ale aby jste si uvedomili ze takhle generalizovat je blbost to ne.

Ano jsou lide tady v USA kteri vychovavaji deti nevkusne,ale zase jsou lide kteri stale maji zdravy rozum.

Vzdyt Amerika je plna Imigrantu kteri,vychovavaji svoje deti tak jak se ma.

To je jako kdyz by Turista prijel z Prahy a rikal o kazdem Cechu ze je ozrala protoze vypije tolik piv.

5 1
možnosti
Foto

Haha, Peter, tady jde o styl ne/výchovy, kterým se zaštiťují rodiče, kteří na své děti kašlou. Americký způsob je synonymum pro volnou výchovu. Někdo tak obhajuje svou "nevýchovu."

1 0
možnosti
JH

Nebojte se. On ten "vychovanec" dostane za pár let několikrát "do držky" a pochopí.

2 0
možnosti
  • Počet článků 79
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4311x
Moderátorka, redaktorka a dabérka na volné noze. Taky máma čtyř nádherných dcer a šťastná milující a milovaná žena svého muže. Mám ráda lidi. Je úplně jedno jaké národnosti. Povinná výbava pro všechny: mozek a srdce. Od roku 1996 jsem aktivně působila v

TV Dakr Most, Rádio Kiss 98 Praha, ČRo Region, Oldies Rádio Praha a ČRo Regina Praha.

Dobrý anděl  https://www.dobryandel.cz/profil-dobreho-andela/?da=Qmi0b

audio kniha Ann Petersové Cheri - zázrak z ulice, Gutta z Bubnu

e-book Přiměřeně laskavé příběhy, Deset tváří ženy Sherry Rose, Moje puberta na draka, Pohádky z naší zahrádky

Knihy: Moje dětství na draka, Moje puberta na draka, Deset tváří ženy Sherry Rose, Pohádky z naší zahrádky, Přiměřeně laskavé příběhy

Můj web: http://www.sarka-rosova-vanova.cz

 

Seznam rubrik