Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Přivítal bych spíše „plusování" a „mínusování" článků, nebo jejich ohodnocení např. na stupnici 1-5. V rámci snahy redakce o zkvalitnění zde nabízeného „čtiva". Pokud ovšem taková snaha je...

8 2
možnosti

Stupnice nula až padesát Vám je tedy málo?;-D

1 3
možnosti
JK

Tak tohle plusování a mínusování mohl vymyslet jedině troll, tak je to jedno :-).

8 1
možnosti
MK

Už se to blíží.Věřím, že mnozí dnes ani neusnou, aby mohli před půlnoci odpočítavat tento okamžik, jako by byl Silvestr. :-)

14 2
možnosti
GH

Přiznávám, že já se na odhalení svých fanoušků docela těším - tedy za předpokladu, že bude možné zjistit autora hodnoce i zpětně.:-)

1 5
možnosti
DJ
AP

--- Pejřil Karel, z chudobince

4 0
možnosti
VB

Stačí projet diskuse a objevíte mnoho jmen, která jsou evidentně opsaná z filmů, písniček, komiksů... Tahle anonymita mi vadí mnohem víc.

 Nejsem žádný ajťák, takže nevím, jak zobrazení jména u plusu a mínusu odhalí počítačové automaty. Pokud někdo jen plusuje nebo minusuje, pak bude chtít redakce doklad totožnosti? Nebo když nenapíšete určitý počet příspěvků a budete jen klikat, zablokuje Vám redakce účet?

2 9
možnosti
VB

Pro toho, kdo kliknul na mínus - ještě jednou a pomaleji, položila jsem slušný dotaz, jak se odhalí počítačoví robot a jak se s nimi naloží...

2 6
možnosti

A ti, kdož si demokracii vykládají tak, že "já můžu všechno a ty mi to musíš trpět, jinak jsi komunista, rasista a jiný -ista", zase brečí a prskají ostošest. Když se jim to nelíbí, ať zcela demokraticky odejdou... onde.

Já se jejim nářkům jen směju, strouhám mrkvičku a říkám "Kyš kyš" ;-D

4 10
možnosti

oprava v poslední větě: "jejich"

1 3
možnosti
MK

10 000 za pár týdnů? to bych chtěl vědět co to je za člověka;-D

5 0
možnosti
Foto

mínusák...diskusně a asi i životně;-D

7 2
možnosti
JS

Nechápu, pokud chce mít idnes sterilní diskusi ato vesměs kladnou proč ji nezruší úplně a může psát do deního tisku že je vše v pořádku tak jak to činí naše strana a vláda. Pokud jsem si všiml tak + nebo - body málokdy přesahují číslici 20 což zas až tak není mnoho většího čísla se můžeme dohledat u blogu který pravdivě popisuje činnost našich málomilovaných občanů kteří nejsou schopni respektovat zákony této společnosti a neustále je porušují jsouc si vědomi že jsou beztrestní protože se jich náš zákonodárce obává. Nemám v úmyslu omlouvat tu druhou skupinu lidí kteří zákony porušují také ale mělo by v této společnosti platit že zákony platí pro každého stejně bez rozdílu barvy pleti,politické příslušnosti, společenskému postavení čí majetku.

18 0
možnosti
MK

Nejde o výslednou pozitivní diskuzi, ale o její objektivitu a transparentnost. Jestliže někoho nějakým způsobem naplňuje klikání na záporné hlasy bez jakéhokoli opodstatnění, pro ostatní uživatele to může být matoucí. To si myslím, že je hlavní důvod pro tento krok

3 4
možnosti
  • Počet článků 132
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 8259x
Největší a nejčtenější seriozní noviny v Česku - MF DNES a iDNES.cz. Osminásobní držitelé čtenářské ceny Křišťálová lupa. Server s nejdůvěryhodnějším zpravodajstvím (online redakce).

Etický kodex redakcí iDNES.cz a MF DNES

Vydavatelský kodex médií provozovaných společností MAFRA a.s.