Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LB

L98e36v 49B50a84r98t37á11k

1. 1. 2013 13:08

Pane Platile, co to zde, prosím Vás, plkáte??? 8-o V tomto ohledu se musím pana Okamury zastat, neboť pokud se nemýlím, o změně Ústavy, kterou si naši soudobí "zákonodárci" upravili dle vlasní zvůle, hovoří již od samého začátku ???

4 0
možnosti
Foto

Pane Barták nemá cenu se rozčilovat,pan Platil je právě ten člověk který nesleduje Pana Okamuru ve všech blocích.nemá přehled a napíše to co mu slina přinese,aniž by se o panu Okamurovi více dozvěděl--chudáček;-€

5 0
možnosti
Foto

Musím souhlasit s panem Okamurou, je třeba číst veškeré jeho názory na dění, v tomto neutěšeném státě a to všade kde daj tomuto človíčku prostor,pak snad pochopí každý, kdo je aspoň trochu průměrně inteligentní ,že o tom co píše a čeho chce s naší pomocí a to všech i těch kteří ,né úpně chápou oč jde,dosáhnout! Né každý mu důvěřuje,ale přiznejme si i ti kteří jsou pochybovační ke všemu a ke každému,něco velmi dobrého je v něm osobně ale i v tom co deklamuje a zač bojuje a to v zájmu nás .To že poukazuje na různé přehmaty a né každemu to šmakuje --a ti dotyční vědí nejlépe proč, to je v pořádku.To, že bojuje vlastně sám a ze svých přostředků,to už dobré není,každý druhý v tomto státě ho pomlouvá ,snižuje ,uráží aniž on sám ten dotyčný pro to něco -udělal.Mají snad ůmysl mu aspoň škodit ,když nemohou pomoci a snad ani nechtěj?Proto nesuďme nikoho odkud pochází ,jak vypadá ,ale čím je ,co nám"¨N E S E"  a oč mu jde, pak-li že je to v prospěch nás všech,pak mu pomožme a neházejme mu pod nohy "klády", už do předu,nehaň me ho--naslouchejme ,zamysleme se a v dobrém čiň me.[>-]R^V

10 2
možnosti
Foto

Přesně tak, pane Michale, naprosto s Vámi souhlasím :-) V [>-]

4 1
možnosti
Foto

Kvalitní projev, doufejme, že Ústavní soud volby s těmi pitoreskními povolenými kandidáty zruší a umožní p.Okamurovi po právu kandidovat

7 2
možnosti
VH

Čím je - podle vás - tvořeno právo?   Pokud se domníváte že zákony - co v dosavadním postupu soudu vidíte "neprávního" (když by pan Okamura měl kandidovat "po právu").

1 4
možnosti
VS

Zapomente kdo tento Novorocni projev napsal a zamyslete se nad obsahem .To staci ( to zamysleni)-  ted napiste, ktera veta nebo odstavec je nesmysl at je o cem konkretne diskutovat.

12 1
možnosti
Foto

Hezky jste to napsal, pane Skalicky :-)

6 1
možnosti
MP

Takže panáček se už stylizoval do role prezidenta? Ten si fakt nevidí ani na špičku nosu. Nezklamal texty o zlodějině nebo změně ústavy tak, aby mu co nejlépe vyhovovala k dosažení vlastních politických cílů.

5 15
možnosti
Foto

Vlastní politické cíle? Jaké podle Vás jsou politické cíle pana Okamury, pane Platile??? Děkuji za odpověď :-)

6 3
možnosti
ZB

Změnit politické systém? Nejdřív se musí změnít lidé na čestné, slušné, poctivé, pracovité a pravdomluvné. Nejen politici, ale všichni a to je právě to, co nikdy nebude. Kolik lidí na sobě pracuje, aby se stalo lepšími? Moc jich asi nebude...Pro ty ostatní musí stačit pohádky populistů a spravedlivém, bohatém státě, kde žijí všichni šťastný život a nejsou tu žádní chudí, protože stát všechno dá a každého bude ochraňovat. Jako každá pohádka i tato se líbí, v každé pohádce musí být někdo tím králem, který to šťastné království vytvoří a bude vládnout, kdo pak to si bude....?

4 3
možnosti
Foto

Prozatím by to mohl být pan Okamura a poté se uvidí, kdo bude králem dál... Toto je totiž teprve začátek... Začátek změny k lepšímu :) Tedy, doufám, že k lepšímu a spokojenějšímu životu většiny obyvatel na této Zemi :-)

6 2
možnosti
Foto

jakkoli není mojí volbou....tohle celkem trefil

4 3
možnosti
Foto

Můžu se zeptat, pane Volko, kdo je Vaší volbou? Děkuji za odpověď :-)

0 0
možnosti
LV

Souhlasím! - No comment. R^

6 1
možnosti
OS

Dobře a srozumitelně napsáno. Děkuji a karma !!

9 1
možnosti
HM

brzděte  !!!takový projev dokáže napsat kde jaký hejhula

4 7
možnosti
OS

V podstatě s vámi souhlasím. Nevím ale, jak chcete odstranit absenci morálky, slušnosti, poctivosti a odpovědnosti. Tyto mravní vlastnosti vznikají, rostou a upevňují se jen v prostředí, které je na nich také postaveno. Ušlechtilé květiny a plodiny se nedají pěstovat na zaplevelených skládkách a rumištích, na nichž panují divoké zákony džungle. Ani sebelepší hospodář s těmi nejlepšími úmysly nic jiného než plevel nevypěstuje, dokud tyto skládky a rumiště nezmění v obdělávaná pole, zahrady a parky.

6 4
možnosti
Foto

Mýlíte se, pane Slováčku... Díky hnojivu rostou a kvetou nádherné dary přírody... :)

2 2
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 75180x
Mám moravsko-japonsko-korejský původ (maminka pochází z Bystřice pod Hostýnem ve Zlínském kraji, tatínek z Japonska), žiju více než 35 let v České republice a žil jsem v dětství také necelých 10 let v Japonsku. Jsem zastáncem přímé demokracie, tedy systému přímé odpovědnosti politiků vůči občanům a zároveň větší možnosti přímého zapojení občanů do ovlivňování veřejného dění. Jsem předsedou parlamentního Hnutí Svoboda a Přímá demokracie (SPD) www.spd.cz https://www.facebook.com/hnutispd

https://www.facebook.com/tomio.cz

https://twitter.com/tomio_cz

www.tomio.cz

http://www.japafoods.cz/